Az EFT csapat

A Human Harmony csapata

Velünk fog találkozni, ha eljön hozzánk:

Sághy András – EFT terapeuta és tréner

6 évig kerestem azt a módszert, ami képes a legsúlyosabb betegségek gyógyítására is. Célom, hogy az emberek mindennapjait megnyomorító káros stressz megszüntetésével a lehető legtöbb embert egészségesebbé, sikeresebbé és boldogabbá tegyem.

Bővebben >>

 

Sághy Zsuzsanna – EFT terapeuta és tréner

2006-ben ismertem meg az Érzelmi Felszabadítás Technikáját. Eleinte csak a saját fejlesztésemre, fejlődésemre használtam. Aztán jött egy pont, mikor rájöttem, másoknak is tudok segíteni,. hogy eltűnjenek a negatív érzéseik, régóta hurcolt traumáik, és az energiájuk újból természetes áramlásba kezdjen, hogy egyre boldogabbnak, és nyugodtabbnak érezzék magukat.

Azóta több száz kliensen segítettem egyéni foglalkozásokon az élethelyzeteik rendezésében, a feszültségek, és a stressz oldásában.

Folytatás… >>

Ezekben a témákban vagyok szakértő:

 • pánikbetegség, túlzott szorongás, túlzott félelmek valamitől,
 • párkapcsolati problémák
 • hogyan találom meg a megfelelő párt
 • kommunikációs nehézségek (párkapcsolatban, családban, nyilvános beszédnél)
 • gyermeknevelési nehézségek (miért nem boldogulok a gyerekemmel)
 • önértékelési nehézségek, önbizalomhiány,
 • túlzott elvárások magunkkal szemben, maximalizmus,
 • munkahelyi feszültségek, és munkahelyi stressz (kollégák, feladatok, határidők, főnökök miatt)
 • halogatás
 • alvászavar
 • feszültségek a (szűkebb és tágabb) családban
 • gyerekkori traumák feldolgozása
 • mi a célom az életben, hova akarok eljutni, milyen karriert (szakmát) szeretnék

Mit mondtak azok, akik már részt vettek EFT kezelésen? >>

 

Miért tanítom az EFT-t tanfolyamokon is? >>

2006 óta foglalkozom gyerekekkel, és szüleikkel. Különösen felemelő számomra, mikor egy család megtisztel, és megbízik bennem, hogy segítsek a problémájukban kiutat találni.

A foglalkozásokon a gyerekek, és a szüleik egy izgalmas pozitív változás részesei. Megtapasztalják, hogy az helyzet, mely eddig megnehezítette az életüket, átalakul, megerősödnek. A saját erejük, és az EFT segítségével létrejön bennük egy rég vágyott belső béke. Folytatás… >>

Ezekben a témákban vagyok szakértő:

Gyerekeknél:

 • tanulási problémák, kudarcok feldolgozása
 • viselkedési problémák kezelése
 • családi ügyek
 • gyermek és szülők viszonya

Apáknál:

 • a gyermeknevelés nehézségei
 • válás feldolgozása

Egy emlékezetes EFT kezelésem >>

Miért tanítom az EFT-t tanfolyamokon is? >>

Nagy Ilona – ügyfélkapcsolati munkatárs

2010. óta dolgozom Andrásnál a Human Harmonyban.
Ha felhívja központi számunkat, vagy Enikő, vagy én leszek a vonal végén, hiszen egyik fő feladatom a kapcsolattartás az ügyfelekkel és érdeklődőkkel. A recepciós teendők mellett a tanfolyamok szervezésében is részt veszek, így a  korábbi sok éves rendezvényszervezői tapasztalatomat is jól tudom kamatoztatni.

Az EFT-vel néhány éve ismerkedtem meg, amikor megtapasztaltam a módszer erőteljes gyógyító hatását, majd meg is tanultam az EFT-t András tanfolyamain.

Szeretettel várom jelentkezését és a mielőbbi találkozást!

Barna Enikő – ügyfélkapcsolati munkatárs

„Ha szíved szeretete vezet,

Életed boldogsága követni fog.”

                           ~Sri Chinmoy~

Mindig is empatikus, segítőkész, érzékeny lelkületű voltam, már gyerekként azt lestem, hogyan tudok örömet okozni a környezetemnek. Életem során, mint mindenki más, megéltem sok örömöt, bánatot, csalódást, fájdalmat, betegséget. Húszas éveimben megtapasztaltam milyen pánikbetegnek lenni, ami végül rákésztetett arra, hogy – néhány gyógyszeres kezelést követően – figyelmemet inkább a természetes, szelíd gyógymódok felé fordítsam. 1999-től kezdve több alternatív gyógyítási módszert is megtanultam, alkalmaztam és ennek köszönhetően nem kellett gyógyszereket szednem ahhoz, hogy jobban legyek, illetve igény szerint a körülöttem lévőknek is tudtam vele segíteni. Ennek ellenére mindig azt éreztem, hogy ezek a különböző technikák inkább csak az energia háztartást segítenek rendbe tenni, de a kiváltó tényező, a probléma gyökere megmarad és a “betegség” egy idő után visszatér.

Utam keresése során, 2013-ban bukkantam rá a Human Harmonyra és  az EFT-re. Ez a módszer rögtön megragadott, mert nem csak az energia rendszert állítja helyre, hanem a probléma gyökerét segít megtalálni, feloldani és így akár véglegesen megszüntethetőek a különböző panaszok és traumák.

Hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy a Human Harmony csapatában dolgozzam, a tanfolyamokon elsajátítsam az EFT-t és terapeuta váljon belőlem. Megrendítő érzés, hogy a kezelések után a kliensek felszabadultan, örömmel távoznak és néhány alkalom után a jelentős javulásukról számolnak be.

A hozzám fordulóknak:

 • félelmek és a stressz csökkentésében,
 • szorongás oldásában,
 • önértékelési problémák, önbizalomhiány,
 • fejfájás, migrén, testi fájdalmak enyhítésében,
 • alvászavar kezelésében,

Lipták Éva – EFT terapeuta, az EFT tanfolyamok állandó segítője

2006-ban ismerkedtem meg az EFT-vel , akkor még külső szemlélőként. Később elvégeztem a tanfolyamokat, amelyek során nagyon sok pozitív élmény ért. Csodálatos eredmények tanúja lehettem, s ezek számomra egy új világot nyitottak meg. Jelenleg segítőként dolgozom András mellett. Ez még több tudást biztosít számomra: megismerem a tanfolyamon résztvevőket, látom, hogyan fejlődnek az egyik alkalomról a másikra. Látom, mit jelent az EFT, amit elsajátítottam és mi az, amit itt továbbadhatok.

Itt szeretném kamatoztatni tudásomat, és itt érzem jól magam.

 Ismerje meg a Human Harmony tréner csapatát! >>

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet kezelésre, kérem adja meg a telefonszámát, hogy kollégáink fel tudják keresni az időpont egyeztetése céljából.

Jelentkezés itt

Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek, nem küldünk kéretlen reklámlevelet.

Az Ön kezelését a Human Harmony csapatának az adott problémához leginkább értő szakértőjére bízzuk. A Human Harmony csapatáról és a kezelés menetéről ITT olvashat részletesebben.