Az ACEP idei konferenciájának szenzációja

Az ACEP idei konferenciájának szenzációja

Sajnos régóta nem jelent meg új bejegyzés az EFT-ről szóló blogomban. Ezért szeretnék elnézést kérni, de az elmúlt időszakban egyszerűen nem jutott rá időm. Most viszont egy igazi szenzációról szeretnék beszámolni, amely mindenkit érint, aki érdeklődik az EFT, az energiával történő gyógyítás iránt, vagy maga is gyógyulni szeretne.

Először is arról szeretnék beszámolni, hogy néhány nap múlva kezdődik az ACEP idei konferenciája, amelyen magam is részt veszek. Hogy mi az az ACEP? Egy olyan szervezet, amely minden energiával történő új gyógyító módszert felkarol és bemutatkozási lehetőséget biztosít számára. Az ACEP (Association for Comprehensive Energy Psychology) évente rendez konferenciát, amelyen a szakterület legfontosabb újdonságait lehet megismerni. És persze nem csak a szakmai újdonságokat, hanem azok képviselőit is, meg lehet velük beszélni a szakmai problémákat, lehet érzékelni, hogy „merre tovább?” A következő napokban szándékaim szerint rövid tudósításokat adok majd a konferencia menetéről, illetve az általam meghallgatott előadások közül néhányról.

Ez persze nem lesz könnyű, hiszen 9 szekcióban 45 előadás hangzik el, ezenkívül 6 meghívott előadó tart előadást a konferencia összes résztvevőjének. A konferenciát megelőzően és azt követően tanfolyamok és workshopok is lesznek, tehát a résztvevők egy héten keresztül „nagy kanállal eszik a szakmát”.

Néhány cím a konferencia előadásai közül:

 • Az energiagyógyászattal kapcsolatos legújabb kutatási eredmények
 • A megvilágosodás tudományának útján
 • Hogyan működik az Energia Pszichológia?
 • A tibeti energiagyógyászat és az Energia Pszichológia integrálása
 • Fájdalomcsökkentés EFT-vel
 • A PTSD gyors gyógyítása
 • Mentsük meg a férfiakat!
 • Gyógyítsuk magunkat és a világot EFT-vel …

De mi az idei konferencia igazi szenzációja?

Több mint 2 év után megszólal Gary Craig, az EFT feltalálója, aki 2010-ben visszavonult az EFT aktív terjesztésétől azzal az elhatározással, hogy valami új dolgot fejleszt ki a gyógyítás világában. Azóta nem hallottunk arról, hogy mivel foglalkozik. Az idei ACEP konferencia első előadását viszont Gary Craig tartja.  Előadásának címe: Egy új pszichológia – a végső gyógyító eszköz.

Az előadása beharangozásaként Gary Craig a következőket írja:

„Lépj be velem ezen az új kapun és ismerd meg, hogy miért kell újraírni a pszichológiáról szóló valamennyi könyvet. Ebben a 90 perces előadásban bemutatok egy Új Pszichológiát, amely sokkal ígéretesebb, mint az EFT, a gyógyszerek és bármi más, amit a jelenlegi gyógyítás kínál. Csatlakozz hozzám ennek az új módszernek a megismerésében, amely egyesíti a spiritualitást a kvantumfizikával olyan módon, hogy új irányt szab a gyógyításnak. Fedezd fel, hogy a végső gyógyító eszköz nem egy módszer, nem egy eljárás, nem valami, amit megvehetsz a patikában, hanem TE MAGAD vagy.” 

 

Kíváncsi arra, hogy mi lehet ez? Én is. Amint többet tudok, jelentkezem.

 

Üdvözlettel,
Sághy András

Kérem, az alábbiakban írja meg véleményét.
Hasznos volt-e ez a blog? Vannak-e kérdései?

15 komment : “Az ACEP idei konferenciájának szenzációja”


 • Csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon kíváncsi lettem, hogyan lehet ezt még fokozni, hiszen eddig is az öngyógyításról szólt az EFT ! Nem ??
  Érdeklődve várom a hírlevelét !

 • Én is nagyon kiváncsian várom a beszámolót!!!

  Sajnos az utóbbi időben nem tudtam részt venni a gyakorlásokon, mert kedd-csütörtökről áttették az angol óráimat hétfő-szerdára, de követem az eseményeket!

  Üdv. Eszter

 • Alig várom a híreket kedves András!
  Kívánom hogy a legújabb tudással felvértezve térjen vissza!
  Szeretettel:
  Őszné lli

 • Kedves András!
  Köszönöm a tájékoztatást!Kíváncsian várom a következő beszámolót! Örömmel fogadok minden hírt, lehetőséget, ami gyógyítással kapcsolatos.

 • Örülök, hogy újra olvashatom a blogot. Érdeklődve várom Gary Craig bejelentése kapcsán, előadásának részleteit. Köszönöm!

 • Bármi, ami nem kemikália és szelíden érkezik hozzánk, csak kedvező lehet számunkra.
  Ránk fér ebben a kusza világban! Örömmel várom!

  Mónika

 • Igen,nagyon hasznos. Nagyon várok minden újdonságot a konferenciáról, valamint Gary Craig új módszeréről. Nagyon köszönöm:H.M.

 • Hat erre en is nagyon kivancsi vagyok!

 • Igen, ez nagyon tetszik. Érdeklődéssel várom a további infókat.

  bárcsak megtehetném, hogy a konferencia részese legyek!

  Helena Stein

 • Kedves András!Eszemben van áll amit az ÉFT és a jéghegy csúcsa vonatkozásában hangoztatott Gary Craig.Izgatottan várom a folytatást, hegymászó felszerelésem kezem ügyében! üdv. Rudnák Gaby Egerből

 • Bizony türelmetlenül várom a híreket 🙂
  Lehet, hogy a Génjeink csodája mellé alakul egy újabb jó könyv is?

 • Mostanában minden általam betervezett EFT-s programról kimaradtam.
  (Így is az életem részévé vált, ezért nem tudok eleget köszönni azoknak, akik elérhetővé tették ezt számunkra itt Magyarországon,elsősorban Sághy Andrásnak!) Ezért most még sokkal-sokkal jobban értékelem és előre is köszönöm, hogy hozzá juthatok ezekhez az új információkhoz! Vajon képesek vagyunk értékelni, egyáltalán felfogni micsoda kincs van a “kezünkben”?
  HÁTBORZONGVA, MÁR A RÉGI SEJTÉSEIM BEIGAZOLÁSÁT MEGÉREZVE TÜRELMETLENÜL VÁROM ANDRÁSTÓL GARY CRAIG ÚJABB SEGÍTSÉGÉT.
  Bárcsak hozzáférhetnénk ezekhez az információkhoz/esetleg kivonatosan, csak a lényeget közérthetően fogalmazva/!

 • Egyetértek Ritával, kíváncsian várjuk a híreket Andráson keresztül!
  Ehhez jó egészséget és kitartást, valamint szerencsés utat kívánok!

 • Húúú, jó lenne meghallgatni! Nagyon várom a tudósításokat! :-))

 • Ez nagyon izgalmasan hangzik! Bárcsak én is ott lehetnék a konferencián… 🙂 Kíváncsian várom a híreket!

Szóljon hozzá Ön is!