Bővül a Human Harmony csapata

Bővül a Human Harmony csapata

Majdnem 7 évvel ezelőtt kezdtem el az EFT kezeléseket és az EFT oktatást Magyarországon.

A gyógyítással eltöltött évek során nagyon sok emberrel találkoztam, akiket kezeltem, és az EFT híre terjedni kezdett a gyógyultak és a még kezelés alatt állók jóvoltából. S ahogy terjedt a hír, egyre gyakrabban éreztem, hogy még több segítségre volna szükség!

Nem volt könnyű a helyzetem, amikor még nem voltak EFT-s tanítványaim, akik szintén használták a módszert, mert – a fizikai korlátok miatt – egyedül nem kezelhettem minden embert. Még akkor sem, ha az a küldetés tart lendületben, hogy tanítsam és gyógyítsam a világot…

Ma már más a helyzet, mert kellő szakértelemmel rendelkező képzett EFT terapeutákkal tudok dolgozni. Már csak azt kell megoldani, hogy közös szakmai szempontok szerint, állandó konzultáció és felügyelet alatt segítsük a kliensek minél gyorsabb gyógyulását.

Talán a mérnöki gondolkodás teszi, hogy mindig a megoldáson töröm a fejem, de tudtam, hogy meglelem a módját.

Az ötlet megszületett…

… és idén végre el is kezdhet működni!

A Human Harmonyban 2012. március 1-től több EFT tanítványom bevonásával új működési rendszert alakítottunk ki, melynek működési módjáról, az árakról és a részt vevő terapeutákról ITT a olvashatod a részleteket.

 

1 komment : “Bővül a Human Harmony csapata”


  • Kedves András és a kibővült Csapat!

    Sok sikert kívánok ehhez az új működési formához.
    Bízom benne – eddigi közös sikereink mellett – az új forma új magasságokba emeli az EFT hazai eredményeit.

    Baráti üdvözlettel: Pintér Laci, Pécelről, EFT terapeua és oktató – aki a kopogtatás csodálatos módszerével – főleg a mozgásszervi és érzelmi problémákkal szenvedő embereknek tudott eddig a legtöbbet segíteni

Szóljon hozzá Ön is!