EFT és lélekjelenlét

EFT és lélekjelenlét

 

A napokban a most hét végén esedékes Csúcsteljesítmény EFT-vel című új tanfolyam előkészítésén dolgoztam, melynek témái többek között a következők lesznek:

 • milyen blokkok akadályozzák a csúcsteljesítmény elérését?
 • hogyan lesz valakiből bajnok?
 • hogyan segíthet az EFT az egyéni és a csapatsportokban?
 • motivációs kopogtatás
 • sportsérülések, stb.

… éppen a sportsérülések kezelésével foglalkoztam, amikor hozzászólás érkezett egy korábbi blogbejegyzéshez. Pintér László, kiváló EFT és Prána Nadi gyógyító írta a saját, a napokban bekövetkezett súlyos síbalesetéről.

Mivel általában kevesen olvassák a hozzászólásokat, elhatároztam, hogy a mai blogban felhívom a figyelmet erre az írásra. Kérlek, olvasd el, és figyeld meg, hogyan használható az EFT ilyen súlyos helyzetben, amikor tényleg semmi más nem áll rendelkezésedre, mint a saját két kezed. De persze kell hozzá valami más is: olyan hallatlan lelkierő, lélekjelenlét és hidegvér, amivel Laci rendelkezik. Ezek kellenek ahhoz, hogy az eszedbe jusson, hogy olyan eszközök vannak a kezünkben, amelyeket ilyenkor is tudunk használni.

EFT és lélekjelenlét

EFT és lélekjelenlét

 

Ehhez szeretnék Lacinak gratulálni. És minden olvasót, aki már tanulta a távgyógyítást EFT-vel, arra kérek, hogy segítse Lacit a gyógyulásban.

A hétvégi tanfolyamon szó lesz arról is, hogy mi az a 3 dolog, amit feltétlenül kezelni kell ahhoz, hogy a traumák okozta sérülések véglegesen elmúljanak.

És most jöjjön Pintér László beszámolója a balesetről és arról, hogy mit tett ebben a helyzetben.

Erre a linkre kattintva nyílik meg a beszámoló!

 

Kérem, az alábbiakban írja meg véleményét.
Hasznos volt-e ez a blog? Vannak-e kérdései?


4 komment : “EFT és lélekjelenlét”


 • Gratulálok!
  Lélekjelenlét és ÉFT., nem minden napi kombináció, de sikeres.
  Üdv. Fodorné Joli

 • Bámulatos történet a tied Laci! Én csak pánikbetegségem kezelésére (amit édesapám 18 évvel ezelőtti feldolgozatlan halála okozott ill. hozott felszínre)járok EFT-re, immár a 4. alkalmon vagyok túl és sokkal jobban érzem magam, mint amikor belevágtam. Ez egy tényleg nagyon egyszerű és mégis nagyon hatásos eljárás különböző lelki bajok kezelésére! Külön köszönet Andrásnak, hogy felkutatta és Magyarországon honosította az EFT-t.

 • Sziasztok! Én már néhány napja olvastam Laci beszámolóját! Akkor is és most amikor újra elolvastam, megfogalmazódott bennem az,hogy jó helyen vagyok,amikor hozzátok járok EFT Akadémiára, hiszen az egyik legjobb módszer az amit itt tanulunk! A legjobb és leghatékonyabb!

  Üdv
  Krausz Róbert

 • Bennem rögtön az a kérdés fogalmazódott meg, hogy 3 másodperc hogyan lehet elég egy sokk semlegesítésére? Még egy Faster EFT kör is tovább tart…

Szóljon hozzá Ön is!