Igazi ajándék ez a levél

Igazi ajándék ez a levél

Karácsony előtt, mintegy „karácsonyi ajándékként” kaptam ezt a levelet, kézírással. Igazi karácsonyi ajándék, mert meglepett, és nagyon nagy örömet okozott nekem. Arra gondoltam, hogy az ilyen pillanatokért, az ilyen levelekért, szavakért érdemes csinálni az EFT-t, aminek művelése nem is mindig annyira egyszerű.

Katica arra biztatott, hogy osszam meg a levelét nyilvánosan is, mert szeretné, ha sokan megismernék a módszert, és annak hatásait. Kérlek, olvasd el Te is, mert érdemes.

 

Budapest, 2014. december 15.

Kedves András!

Őszinte elismerésemül írom le Önnek azokat a gondolatokat, melyekről már sokszor beszéltünk szóban.

Ahogy meséltem, sokáig, több szakember kipróbálásán át vezetett az utam Önhöz és ahhoz a módszerhez, mely megkönnyíti, jobbá tette a mindennapjaimat, lelkemet.

Sokáig készültem erre az írásra, hiszen egyáltalán nem könnyű az ember saját viszontagságait, gyötrődését, majd „megvilágosodását” írásban is látni.

Nagyon köszönöm, hogy fogadott, foglalkozott velem, tudását – empátiáját megismerhettem.

Amikor először hallottam Önről B. Gábortól, akkor már valami miatt éreztem, hogy jó helyre találtam.

Megérkeztem Önökhöz, és fogalmam sem volt a módszerről, csak azt szerettem volna: hogy kevesebb félelemmel, mosolygósabban tudjak élni, szorongásaimat legyőzni, megérteni és elfogadni azt a nőt, akivé váltam.

Vagy lehet, hogy most találtam meg az igazi „Katicát” az Ön segítségével?

Két évvel ezelőtt, egy sugallat segítségével kerültem egy olyan plasztikai sebészhez, akinek az onko-plasztika, különösen a mell-onkoplasztika volt a szakterülete.

Mint később kiderült, a legjobb helyre kerültem sebészi szinten. A műtét kiválóan sikerült, de folyamatosan úgy éreztem csak egy robot vagyok, egy magamra csatolt mell. Megszűntem érezni, minden szexuális vágyam eltűnt.

Három hónappal később tetézte ezt egy tulajdonképpeni kasztrálás (méh és a petefészkek eltávolítása), ami még jobban összekuszált.

Voltam csoportterápián az onkológia szervezésében – ott a többiekhez képest nagyon egészségesnek éreztem magam-, voltam pszichiáternél, aki agyon gyógyszerezett, voltam pszichológusnőnél… stb…

És másfél év ide – oda lökdösődés után elkeveredtem Önhöz.

Nagyon nehéz ide jönni. Itt maradni és új időpontot kérni. Szembesülni az addigi más utakra terelő fixa ideákkal. Megtagadni, elengedni azokat, közben az új felismeréseket megtalálni Ön és a módszere segítségével.

Jó innen mosolyogva távozni!

Ez minden alkalommal így volt. Tényleg!

Minden Önnel töltött idő / kezelés nagyon szürreálisnak tűnik utána, hiszen egy teljesen más megvilágításba helyezi az engem foglalkoztató kérdéseket, és egyben válaszoltat is rá, de a magam felismerésével!

Nagyszerű módszer. Sokat gondolok vissza a kezelésekre.

Nagyon jó szívvel és lélekkel ajánlom mindenkinek, akinek van bátorsága szembeszállni magával és környezetével.

Én kiegyensúlyozottabb, magamat és a környezetemet, szeretteimet jobban megértő, hamarabb felismerő emberré váltam.

Sokat kell még segítenie, hogy egészségesnek, teljes értékű nőnek és embernek érezzem magam. Nagyon jót tett velem és a testemmel, az a speciális „energia – masszázs”, amit kaptam Öntől.

Köszönöm minden szavát, gondolatát, mozdulatát, erőfeszítését velem kapcsolatban!

Remélem, még sok – sok embernek fog tudni segíteni ezzel a tudással – módszerrel – elkötelezettséggel, mellyel működteti az intézményt, és hitével, hogy lehet jobban – szebben élni az életet.

 Nagyon köszönöm, hogy megismertem!

Örök hálával és jó szívvel gondolok Önre!

Mosolygós Karácsonyt és Új Évet!

Szeretettel: Sz. Katica

 

Kérem, az alábbiakban írja meg véleményét.
Hasznos volt-e ez a blog? Vannak-e kérdései?

 

0 komment : “Igazi ajándék ez a levél”


  • Még nincs komment

Szóljon hozzá Ön is!