Szeretnénk megtanítani mindenkinek

Szeretnénk megtanítani  mindenkinek

 

Aki rendszeresen olvassa ezt a blogot, biztosan tudja, miért mondom, hogy szeretnénk megtanítani mindenkinek.

Aki hallott az EFT -ről, aki kipróbálta néhányszor, tudja, miért mondom, hogy jó lenne, ha mindenki megtanulhatná az EFT -t.

Néhány korábbi tanítványunk pontosan meg is fogalmazta, miért lenne érdemes akár Önnek is megtanulni.

“Szerintem, nem szabad belefogni semmilyen nagy kalandba anélkül, hogy az ember ne ismerné az EFT -t. Minden elsősegély dobozban, minden zsebben, minden fejben benne kell lennie. Olyan fontos, mint járni vagy úszni. Sőt, talán még fontosabb, mert segít elérni a NAGY célokat. Persze a „kicsiket” is. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenkinek, aki kezébe veszi a sorsát.” T. Erika

“Kedves András, akárhányszor a Human Harmony lapjait olvasom, köszönetet kopogtatnék. Nagyon hasznos az anyag, mert mindenki baja meggyógyulhat EFT -vel. Bárcsak 10-20 évvel ezelőtt ismertem volna a módszert. Kötelező tananyag kellene hogy legyen az iskolákban, legalább alapszinten, hogy tudják a fiatalok is, hogy létezik ilyen — és működik —, hála a jó trénereknek” H. Edit

 

“Nem mindegy, hogy gyógyszerrel kell meggyógyulni, ami roncsolja a szervezetet, vagy természetes gyógyulással. Én inkább ezt választom, mert sok gyógyszert próbáltam már, de nincs 100%-os változás.” B. Andi

 

“Kedves András! Magánemberként is és szakemberként is csak szuperlatívuszokban beszélhetek a módszerről! Valóban óriási lehetőség abszolút kezdőknek és szakembereknek egyaránt! Akinek lehetősége van a módszerrel megismerkedni, feltétlenül tegye meg! Üdvözlettel: K. Ida”

Én magam már 8 éve hivatásszerűen folytatok EFT kezelést, és minden nap “csodákat” művelek (ezt nem én mondom!). És 7 éve tanítom is ezt a csodálatos dolgot Magyarországon.

De valamiért mégsem terjed elég gyorsan Magyarországon. Valamiért még mindig túl kevesen ismerik.

El kellett gondolkoznom, mi lehet az oka, hogy ez a nagyon egyszerű módszer, amihez nem kellenek bonyolult eszközök, drága műszerek, nem kellenek gyógyszerek és a probléma keletkezésének pillanatában  bárki használhatja, vajon miért nem terjed itthon futótűzként mindenfelé?

Pedig az EFT végül is nagyon egyszerű:

 • van egy problémám
 • itt van a 2 kezem
 • van néhány pont a testemen, amelyeket kopogtatok, miközben megnevezem a problémámat
 • és csodák-csodája – az érzéseim folyamatosan változnak, mindaddig, míg az eredeti probléma eltűnik.

És mindezt – alapszinten – 2×2 nap alatt el lehet sajátítani úgy, hogy bárki saját magát és a környezetét egyszerűen, gyorsan, hatékonyan és látványosan tudja kezelni. És ez igaz általános iskolás korú gyerekekre is!

Csak érzékeltetésül, hogy mi mindenre használható már a 4 napos EFT tanfolyam után is:

 • Az 1. szintű EFT  tanfolyam végére minden résztvevő garantáltan képes lesz saját maga és a környezetében élők egyszerűbb lelki és testi problémáit 50-70%-os eredményességgel kezelni.
 • Az 1. szintű EFT tanfolyamon megtanuljuk a fájdalmak kezelését az EFT -vel
 • Az 1. szintű EFT tanfolyamon foglalkozunk a fájdalmas emlékek érzelmi semlegesítésével
 • Ugyancsak megtanuljuk a fóbiák és a függőségek kezelésének alapjait
 • És mindezt olyan módon gyakoroljuk, hogy a tanfolyam végére mindenki tudja alkalmazni is
 • A  2. szintű EFT tanfolyam végére bárki képes lesz a korábbiaknál sokkal hatásosabban (akár 80-90%-os eredményességgel is) alkalmazni az EFT -t.
 • Képes lesz alkalmazni a kíméletes technikákat.
 • Felismeri és képes módosítani a rejtett korlátozó hiedelmeket.
 • Megtanulja a kopogtatást fejben, képről és távolból.
 • Alkalmazni tudja az EFT -t telefonon és Skype-on keresztül is.
 • Használni tudja a Választás és a Mi lenne, ha… módszereket.
 • Alkalmazni tudja az EFT meditációt.

A mindennapi életünk bármely területén használhatjuk az EFT -t. Nem csak a testi problémáink kezelésére, hanem személyiségfejlesztésre, önbizalom növelésre, súlycsökkentésre, a kapcsolataink javítására és számtalan egyéb dologra.

És mégis …

Hiába ismerik el külföldi EFT Mesterek a magyar nyelvű EFT oktatásunk színvonalát azzal, hogy magyar nyelven vizsgáztathatok és a külföldi okleveleket Magyarországon a tanítványaink is megkaphatják, ha Magyarországon 10-15,000 embernél többen nem is hallottak még az EFT -ről.

Az egyik lehetséges ok talán az, hogy mind ez ideig csak egyetlen központban oktattuk az EFT-t?

Lehet, hogy arra van szükség, hogy minél többen kezdjük el oktatni, és az ország minél több helyén? Sőt, a környező országokban is?

Új EFT tanfolyamok képzett EFT trénerektől

Új EFT tanfolyamok képzett EFT trénerektől

Valamit változtatni kellett: Idén márciusban kiképeztem néhány nagyon tehetséges és lelkes tanítványomat arra, hogy az EFT -t magyar nyelven oktathassák. Ők azok, akik a mai naptól kezdve az ország különböző pontjain (velem együtt) EFT -t fognak oktatni. Egyúttal megalakítottuk az EFT Trénerek Társaságát és kitűztük az első tanfolyamok időpontjait és helyszíneit. Szeretném, ha a blog olvasói megismerkednének velük:

EFT tanfolyamok Budapesten, vidéken és a környező országokban


Az EFT tanfolyamokat tartalmazó oldalt folyamatosan frissítjük, feltüntetjük honlapunk menüjében (az EFT Alaptanfolyamok menüpont alatt), és közzétesszük hírleveleinkben.

Nyitottak vagyunk arra is, hogy bárhol máshol is tartsunk EFT tanfolyamokat. Ehhez csak az szükséges, hogy

 • jelentkezzen nálunk egy lelkes helyi szervező, aki ismeri a helyi lehetőségeket (oktatóterem, stb.)
 • és jelentkezzen minimálisan 10 fő a tanfolyamra

Időpont egyeztetés után már indítjuk is a képzést.

Szeretném, ha a blog olvasói megismernék oktatóinkat,

Az EFT Trénerek Társaságát >>>

Mindazok részére pedig, akik komolyan, hivatásszerűen szeretnének foglalkozni az EFT -vel, továbbra is lehet jelentkezni a 2 éves EFT Akadémiára, amelynek EFT1 és EFT2 tanfolyamait a most kiképzett EFT trénereknél is el lehet végezni.

Az EFT Akadémia hallgatóinak a Human Harmony-nál gyakorlási lehetőséget, a legügyesebb végzett hallgatóknak pedig álláslehetőséget is ajánlunk!

Mi komolyan gondoljuk, hogy meg akarjuk tanítani mindenkinek! És komolyan gondoljuk, hogy érdemes megtanulni mindenkinek. Önnek is!

Kérjük, nézze meg a tervezett tanfolyamok időpontjait és helyszíneit:

I T T !

és ismerje meg a trénereinket, és azt, hogy miért tanítják az EFT -t:

I T T !

 

 

 

0 komment : “Szeretnénk megtanítani mindenkinek”


Most nem lehet hozzászólni.