Mit mondanak mások?

Mit mondanak azok,
akiknek már segített az EFT?

Pácienseink saját szavaikkal számolnak be Önnek a tapasztalataikról. A kezelések után ezt a 7 kérdést tettük fel nekik:

 • Milyen problémáid voltak, amikor felkerestél?
 • Mióta álltak fenn ezek a problémák, amikor felkerestél?
 • Milyen más módszerekkel próbálkoztál az EFT előtt?
 • Mi volt az oka, hogy eljöttél az EFT kezelésre?
 • A kezelés során az eredeti problémád megszűnt? Milyen mértékben?
 • Az elért változás mennyire bizonyult tartósnak?
 • Egy mondatban: mit üzennél a hasonló problémákkal küzdőknek?

Ismerje meg, hogy válaszoltak az EFT kezelésen átesett páciensek, és mit mondanak az eredményekről:

Allergia: a „bőrömön” éreztem a változást.

Két éve a bőröm allergiás, már jártam allergológusnál, bőrgyógyásznál, és kipróbáltam a homeopátiát is. Az EFT-ről a barátaimtól hallottam, ők ajánlották. A kezelések során enyhültek a tüneteim. A kezelés óta már több mint egy év telt el, és azóta sem jött vissza az allergia. Akik szintén bőrallergiában szenvednek, azoknak azt üzenem, hogy higgyenek a gyógyulásban és maguk erejében. Eleinte szkeptikusan fogadtam az EFT-vel kapcsolatos információkat, aztán “saját bőrömön” éreztem a változást.

Melinda, Budapest

Stressz, félelmek: megszűnt

Öt éve volt az életem része a stressz, a félelmek, negatív beidegződések. Korábban kipróbáltam a relaxációt, akupunktúrát, kineziológiát, kínai gyógymódokat. Az EFT-ről olvastam és nagyon érdekesnek találtam, bízni tudtam a kezelésben. A problémáim tartósan megszűntek. Ha mégis valami gondom lenne a tanult technikákhoz folyamodom. Aki hasonló cipőben jár, mint én, annak azt üzenem, hogy ne habozzon kipróbálni az EFT-t, ez egy igazán remek módja a problémák oldásának. Mindenkinek tudnia kellene, hogy van ilyen módszer.

Peti, Budapest

Elhízás – pillanatok alatt lement 10 kg

Elhíztam, és ezért önbizalomhiányban szenvedtem, sajnos 5-6 éve már. Azért próbáltam ki az EFT-t, hogy ezekből kigyógyuljak. A kezelés során pillantok alatt lement 10 kg, könnyebb lett a dolgok átlátása. Azt üzenem mindenkinek, hogy csak csinálni kell és hinni az eredményben. A testi tünetet az EFT-vel pillanatok alatt el tudtam tüntetni – azóta sem jött vissza.

Mayen, Budapest

Depresszió: már az első kezelés után óriási javulás

Súlyos depresszióban, poszttraumás stresszben szenvedtem. Férjem elhagyott, szüleim megbetegedtek, majd 2 éven belül elhunytak. Közben különböző fóbiák jelentek meg: félelem a tömegtől, a csúcsforgalomtól, az emberektől, a technikai eszközöktől, az otthon elhagyásától, állandó öngyilkossági kényszer. Egész életemben fennálltak ezek a problémák, de a súlyosabb időszak 2001-2008. Három évig a pszichiátrián gyógyszeres kezelés alatt álltam, 47%-ra leszázalékoltak. Majd 3 év homeopátia következett, ez csak enyhe javulást eredményezett. Az EFT kezelésre azért mentem el, mert meg akartam gyógyulni.  Ki akartam lépni ebből az állapotból! Be akartam fejezni a rosszat!  Bár féltem minden újtól, meg kellett keresnem azt, ami segít! Már az első kezelés után Óriási javulást éreztem, a harmadik után már beiratkoztam a tanfolyamokra, mert bár a depresszióm elmúlt, a fóbiáim csökkentek, a problémáim oly mélyről gyökereztek, hogy folyamatosan szükségem van kopogtatásra. Két év alatt sikerült minden nagyobb problémámtól végleg megszabadulni! Ha hasonló problémákkal küzdesz, akkor ne add fel, a kezedben a segítség. Ez gyógymód egész életedben, bármilyen problémádra segítség! A tréningeken nemcsak tanulsz, de gyógyulsz is!

Spitz Gabriella, Budapest

Meg tudja gyógyítani az EFT az én bajomat is?

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi mindenre jó az EFT? Ilyenkor könnyebb megmondani, hogy mire nem. 2005 óta hivatásos gyógyítóként minden nap sok emberen segítek az EFT módszer alkalmazásával.
Ezt a tanulmányt azért írtam, hogy bemutassak néhány olyan esetet, amelyre az EFT-t már használtam, és amelyekre hatásosnak bizonyult. Ennyi elég ahhoz, hogy ki-ki eldönthesse, érdemes-e megpróbálni az EFT kezelést, vagy érdemes-e megtanulni ezt a módszert?

eft
 • Stressz csökkentés EFT-vel. Hogyan?
 • 5 félelem, ami a halogatás mögött áll. Hogyan lehet kezelni őket?
 • Alvászavarok, álmatlanság kezelése EFT-vel
 • Szorongás a jövőtől – az EFT-vel kezelhető!
 • 100 emberből 15 pánikbeteg. Miért nem használnak a pirulák?
 • Fóbiák. Mi okozza őket, hogyan kezelhetők EFT-vel?

Miért érdeklődik?
Meg akarok gyógyulni!
Meg akarom tanulni!
A letöltéssel elfogadja az oldal feliratkozási feltételeit.

Pánikbetegség: Tünetmentes vagyok 2008 óta

Pánik beteg voltam. Erős fejfájásom volt  félelemérzettel, heves szívdobogással, megemelkedett vérnyomással, állandó szorongással kb. 3 hétig. Sok évvel ezelőtt volt ilyenféle tünetem. Akkor egy pszichiáterhez mentem. Akkor nem tudtam, hogy ez pánikbetegség. Azért mentem el az EFT kezelésre, mert angol óra közben rosszul lettem és a tanárom ajánlotta a kopogtatásos módszert. Kb. 20 kezelés után megszűntek a problémáim teljesen. 2008 őszén jelentkeztek a problémáim és a kezelések befejezése óta tünetmentes vagyok. Okvetlenül tanulják meg az EFT módszert és alkalmazzák. Először nagyon szkeptikus voltam a hatását illetően, de a saját tapasztalatom bizonyította, hogy működik. Azóta is használom akár fejfájás esetén, akár stresszoldásra.

Katalin, Budapest

Hajhullás

Erősen hullott a hajam 2008 óta, ennek nem volt fiziológiai oka, gyulladás vagy egyéb. Táplálkozás átalakításával, egy egy nadis önkezeléssel, illetve eddigre az EFT 1-et elvégeztem, és néha alkalmaztam magamon. Utóbbiakkal idő híján nem kitartóan próbálkoztam. Voltam EFT tanfolyamon, de valamiért úgy ítéltem, hogy a probléma feltárásához segítségre van szükségem, ezért elmentem a kezelésre.
A kezelés után csökkent a hajhullás mértéke, és én is változtam, változott a belső hozzáállásom a kiderített alapproblémához. Mindenkinek ajánlani tudom, egyszerű és hatékony módszer.  Hozzá teszem, hogy abszolút nem egy ezoterikus, vagy ilyen alternatív gyógymódokban hívő ember vagyok.

Betti, Budapest

Stressz 15-20 éve – a kezelések után könnyebb

A problémám összetett, de hosszú ideje (15-20 éve) a pánikbetegség, és a folyamatos erős stresszhatás konkretizálható. Próbálkoztam már egyéb alternatív terápiákkal. Azért mentem el az EFT kezelésre, mert érdekes volt számomra, amit olvastam róla a problémák megközelítését illetően. Sajnos csupán 3 alkalommal vettem részt a kezelésen (személyes okok miatt).  A kezeléseket követő napokon mindig könnyebbnek, kiegyensúlyozottnak, erősebbnek éreztem magam. A rövid idő miatt, sajnos nem volt túl tartós. Mindenkinek azt üzenem, hogy minél hamarabb találják meg a számukra legmegfelelőbb segítő technikát. Akár az EFT-t. Biztos vagyok abban, hogy ez a kezelés tud hatásos lenni, ha van elég kitartás, idő, türelem, és a szükséges anyagi körülmények is megvannak.

Papp Ágnes, Budapest

10 éve tartó derék-és hátfájás – 1,5 éve tünetmentes

Krónikus derék- és hátfájásban szenvedek 10 éve, ami kisugároz a csípőmbe és a combjaimba. A diagnózis: discopathia és protrusio, műtéti beavatkozást nem igényel.
Próbálkoztam már konzervatív terápiákkal, tornával, gyógyszerrel, lézer-akupunktúrával, kineziológiával. Minőségi és tartós javulást semmi nem hozott, ezért elmentem az EFT kezelésre.
90%-ban sikerült megszüntetni fájdalmaimat. Időszakosan, rövid időre néha még visszatér a fájdalom, de sokkal enyhébb fokban. Az idő nagy részében tünetmentes vagyok,  már 1,5 éve tartós a hatása.
Az én problémámnak bizonyíthatóan lelki összetevői is voltak – hasonló esetben mindenképp hatékony és csak ajánlani tudom! A kezelés kellemes, enyhe bágyadtságot okoz, otthon is egyszerűen kivitelezhető.

Ella, Budapest

Állandó düh – végleg megszűnt

Dühös voltam magamra, ha autóvezetés közben elrontottam valamit, pl.: ügyetlen voltam és rám dudáltak.Vagy nem sikerült odatalálni valahova. Esetleg elnéztem a sávot, máshova soroltam be, és nem arra mentem amerre kellett volna. Ez a probléma csak fokozódott, ha éppen a párom ült mellettem, mert úgy éreztem, ettől kevesebb vagyok, nem csak magam de az ő szemében is. Ez a probléma már 15 éve fennállt. Nem próbálkoztam más módszerekkel. Az EFT –t érdekesnek tartottam, és szerettem volna megtapasztalni magamon is a hatását. Az állandó düh teljes mértékben megszűnt tartósan, mert azóta nem tapasztaltam, hogy visszajött volna.

Azt üzenem azoknak, akik hasonló problémában szenvednek, hogy próbálják ki az EFT-t, mert évek óta tartó problémáktól lehet véglegesen megszabadulni. Boldogabb, teljesebb, sikeresebb életet lehet élni. Ha kitartóan kopogtatunk, rengeteg lelki problémától szabadulhatunk meg. Boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk. A tréningekről, meg annyit, hogy ha valaki komolyan foglalkozik önmaga megismerésével, és életének, lelki állapotának jobbá tételével, akkor a tanfolyamok olyan kapuk, amelyeken át olyanná válhatunk, amelyek mindig is szerettünk volna lenni.

Kasuba József, Érd

Pánikbetegség – 5 éve tünetmentes

6 hónapja pánikbetegségben szenvedtem. Voltam pszichiáternél, kineziológusnál, szedtem nyugtatókat. Természettudományi újságban olvastam egy cikket erről a módszerről, és gondoltam kipróbálom, ártani akkor már nem árthatott semmi, csak nyerni valóm lehetett. A kezelés óta nem volt pánikrohamom, tömegbe is bátran megyek, egy kis izgulás tudat alatt mindig van. 5 éve tünetmentes vagyok. Az EFT kezelése tényleg nagy segítség, de emellett az életmódot, az életről való felfogást is meg kell változtatni. Sokkal többet kell figyelnünk magunkra, és ezt nem az anyagi vonzatára értem. Arra van időnk, amire szeretnénk.

K. Márta, Karcag

Gyász

Nagyon sok mindenről már másként gondolkozom. A férjem elvesztése jelentett nagy fájdalmat és ennek a helyzetnek a feldolgozása. Új élethelyzet előtt álltam egy új utat kellett megtalálnom, ami már másról szólt. Akkor és ott kezdődött minden. A férjemet hordtam EFT kezelésre, és nála nagyon pozitív változásokat hozott. Lelkileg talán 20 évvel lett fiatalabb. Ezért mentem el én is, miután őt elvesztettem. A kezelés során megváltozott az életem, minden más lett. Az életben levő rengeteg problémám megoldódott, és kaptam valami igazán plusz dolgot. Nagyon sok mindenről másként gondolkozom. Másoknak azt üzenem, hogy bízz magadban, hidd el, hogy sok mindenre képes vagy. Hinni kell és megváltozik minden.

Lipták Éva, Fót

Aggodalom a pénz miatt

Néhány éve elakadtam a fejlődésben, mert a megélhetésem miatt aggódtam. A pénzhez való viszonyomon szerettem volna javítani. Hittem abban, hogy léteznie kell valami gyors és hatékony módszernek.
Az EFT bizonyult a leglátványosabb technikának. Régóta keresek olyan technikákat, amelyek gyorsítják a fejlődést, amelyek a hiedelmeinket, a tudatalatti programjainkat képesek megváltoztatni, és oldják a gátlásainkat, görcseinket. A problémám teljesen megszűnt, nullára redukálódott. A pénzhez való viszonyom rendeződött, felszabadultam a gátlás alól, és újra érzem, hogy tudok fejlődni.

Megéri a tréning, megéri utána heti 4-szer, akár 7-szer 20-30 percet a jövőnkbe fektetni, nem baj, hogy monoton, nem baj, hogy nem szeretjük magunkat eléggé, KITARTÁS, és fél év alatt gyökeresen megváltozik az életünk.
Ami a legegyszerűbb, az a legnagyszerűbb, és az EFT igazán egyszerű. Az EFT tréning meglepően új fordulatot, sikert hozott az életembe, pedig azt hittem, hogy (az internetről) már  ismerem a kopogtatást. A tréningen kiderült, hogy messze nem.

Krisztina, Szentendre

Pánik – megszűnt, nem jött vissza

Kb. 1-1,5 éve esetenkénti szapora pulzus, oldaltáji szúródás, pánikroham jött rám az összegyűlt lelki problémák (munkahelyi stressz, párkapcsolati problémák) miatt.
Jártam belgyógyásznál, pszichiáternél korábban. Tudtam, hogy az orvos által felírt gyógyszerek csak átmenetileg szüntetik meg a problémát. A teljes gyógyuláshoz pedig a lelki okok megszüntetése szükséges, amihez az EFT hatékonynak bizonyult. A problémáim nem jöttek újra elő, teljes mértékben megszűntek. Ha gyors, és hatékony gyógyulást szeretnének, és nem a gyógyszerektől várják a gyógyulást, valamint hisznek abban, hogy minden testi tünetnek valamilyen lelki oka van, akkor ne habozzanak, válasszák az EFT-t!

Enikő, Budapest

Meg tudja gyógyítani az EFT az én bajomat is?

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi mindenre jó az EFT? Ilyenkor könnyebb megmondani, hogy mire nem. 2005 óta hivatásos gyógyítóként minden nap sok emberen segítek az EFT módszer alkalmazásával.
Ezt a tanulmányt azért írtam, hogy bemutassak néhány olyan esetet, amelyre az EFT-t már használtam, és amelyekre hatásosnak bizonyult. Ennyi elég ahhoz, hogy ki-ki eldönthesse, érdemes-e megpróbálni az EFT kezelést, vagy érdemes-e megtanulni ezt a módszert?

eft
 • Stressz csökkentés EFT-vel. Hogyan?
 • 5 félelem, ami a halogatás mögött áll. Hogyan lehet kezelni őket?
 • Alvászavarok, álmatlanság kezelése EFT-vel
 • Szorongás a jövőtől – az EFT-vel kezelhető!
 • 100 emberből 15 pánikbeteg. Miért nem használnak a pirulák?
 • Fóbiák. Mi okozza őket, hogyan kezelhetők EFT-vel?

Miért érdeklődik?
Meg akarok gyógyulni!
Meg akarom tanulni!
A letöltéssel elfogadja az oldal feliratkozási feltételeit.