Nagy Anikó tréner

Nagy Anikó – EFT tréner

 

aniko1_honlapra_kicsi

Nagy Anikó vagyok, 2 éve ismertem meg az ÉFT technikát.
Tapasztalataim alapján az ÉFT alkalmazásával a hiedelemrendszerünk új kihívással néz szembe és rendkívüli segítséget nyújt a mindennapi gondjaink, problémáink megoldásában is.

Saját erőnkkel és az ÉFT segítségével mi magunk teremthetjük meg a belső nyugalmunkat és hozhatjuk létre azt a világot körülöttünk, amelyre mindig is vágytunk.

A legtöbb ember számára, akiket eddig megismertettem ezzel a technikával, először idegen volt az az elképzelés, hogy ugyanannak a módszernek az alkalmazása nyújthat megoldást pl. a fejfájásra, stresszoldásra, félelmeink, fizikai fájdalmaink enyhítésére, megszüntetésére, mint ami a sport és zenei teljesítményünk növelésére, emberi kapcsolataink, pénzügyi helyzetünk javítására is. Nagyon jó érzés volt, amikor ők maguk mondták ki, hogy az ÉFT milyen sok mindenre alkalmazható és igen hatékonyan működik.

A célom az, hogy minél több ember megismerhesse ezt a könnyen elsajátítható technikát, mely által részese lehet egy izgalmas, pozitív változásokkal teli, még boldogabb és egészségesebb életnek.

EFT eseteim, és kezeléseim:

Vizsgadrukk a vezetési vizsga előtt >>

Problémák egy gyermek WC-re szoktatásával >>

Az anyám megnehezíti az életem >>

Haragszom az anyukámra >>

 

 

Tájékoztató az EFT1 tanfolyamról ITT >>
Tájékoztató az EFT2 tanfolyamról ITT >>

Tanfolyamaim

Jelenleg nincsenek tervezett tanfolyamaim