Németh Ági tréner

Németh Ági – EFT tréner

 

 

Németh ÁgiNémeth Ági vagyok, több mint 25 éve a munkám fontos része a megelőzés, az egészség megőrzése, helyreállítása. Amit viszont a legjobban szeretek csinálni: mindezen ismeretek tanítása. Minden új információt, amit jónak tartok, azonnal továbbadok.

Magánemberként mindig kerestem, kutattam azokat a lehetőségeket, amivel a már meglévő tudásomat kiegészíthetem. Az alternatív módok közül sok mindent megtanultam, sikeresen alkalmaztam, szerettem, pl. agykontroll, kineziológia, Prána nadi.  Végül ráébredtem, hogy ezek azért jöttek az életembe, mert egyik feladatom, hogy az embereknek segítsek megtalálni a „saját útjukat”. Én pedig léptem tovább…

2011. októberében rátaláltam az EFT -re. Nyugodtam mondhatom, egy pillanat alatt elvarázsolt, magával ragadott, és ez az érzés a mai napig tart. Mindent megad, amit kerestem, sőt még többet is!

Szeretem, hogy benne van a fejlődés lehetősége minden téren. Mindezt egy egyszerű, gyorsan, könnyen elsajátítható, a mindennapi életbe jól beépíthető formában teszi. Ez lett az én „saját utam”…

Miért tanítom?

EFT = az Érzelmi Felszabadítás Technikája. Gyönyörűen kifejezi, mit nyújt annak, aki használja ezt a módszert. Hiszem azt, hogy a mai kor emberének nagy szüksége van erre a tudásra, hisz ebben a rohanó világban ez egy biztos pont, ami testi-lelki megkönnyebbülést hozhat, amivel a felgyülemlett stressz ragyogóan levezethető, az élet minden területén használható.

Meggyőződésem, hogy ha minél többen ismerik és alkalmazzák, annál jobb, szebb és nyugodtabb lesz a világ, amiben élünk.

Milyen tapasztalataim vannak az EFT-vel?

Tinédzserek, stressz, és EFT

 

Tájékoztató az EFT1 tanfolyamról ITT >>
Tájékoztató az EFT2 tanfolyamról ITT >>

EFT eseteim, és kezeléseim:

Nyugdíjas hölgy csípő fájdalmainak kezelése >>

Magányos középkorú nő EFT kezelése >>

Régóta tartó derékfájás elmulasztása EFT-vel >>

 

Tanfolyamaim

Jelenleg nincsenek tervezett tanfolyamaim