EFT trénerek és időpontok

EFT Alaptanfolyamok
Budapesten, vidéken és a környező országokban

 

 

Az alábbi helyszíneken kerülnek megrendezésre az EFT tanfolyamok, melyeken előképzettség nélkül vehet részt.

Alaptanfolyamnak az EFT1 és EFT2 szinteket nevezzük, melyekre a további műhelygyakorlatok és önfejlesztő tanfolyamok épülnek, valamint az EFT Akadémián részt vehet az EFT további szintjeinek oktatásán is (EFT3, EFT4, EFT Mester).

Infó az alaptanfolyamokról:

EFT Alaptanfolyamok

Miről szól az 1. szintű EFT tanfolyam?

Miről szól a 2. szintű EFT tanfolyam?

 

A tanfolyamok pontos helyszínét, helyszíni információkat, kezdés időpontját, részvételi díjat, és minden fontos tudnivalót megtalál az alábbiakban a Tréner nevére kattintva. Amennyiben szeretne a felsorolt tanfolyamok valamelyikén részt venni, kérjük, hogy kattintson a kiválasztott tanfolyamnál található “JELENTKEZÉS” feliratra, ami után megjelenik a jelentkezési űrlap, melynek kitöltésével jelentkezhet a képzésre. A jelentkezés után visszaigazoló levelet fog kapni az utaláshoz szükséges információkkal.

MEGJEGYZÉS: Az alábbi oldal folyamatosan frissül, érdemes később is visszanézni, mert hamarosan az Ön városában is elérhetővé tesszük az EFT alaptanfolyamokat!

Nem talált olyan helyszínt, ami közel van Önhöz,
de többen is érdeklődnek az ismerősei közül a tanfolyamok iránt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megszervezzük!
Tel.: 06-1/270-2281

Ami kell hozzá: legalább 10 résztvevő, 1 helyszíni szervező, 1 tanfolyami terem… (a többi részlet érdeklődés esetén)

További időpontok hamarosan! Jelenleg az EFT Akadémia tanfolyamai közül választhat ITT (a megjelenő táblázatot a + gombra kattintva nagyíthatja, a tanfolyam nevére kattintva pedig megjelenik a tanfolyam részletes leírása)

Ismerje meg a Human Harmony tréner csapatát! >>