10 hetes kopogtatás

10 hetes online EFT programok:

A 10 hetes programok célja, hogy a  kopogtatás (EFT) módszerének alkalmazásait teljesen újszerű módon ismertessük meg minden érdeklődővel. Ez az új módszer jelenleg kísérleti jelleggel működik.

Lényege, hogy minden héten hétfőn e-mailben kopogtatási anyagot küldünk, otthoni használatra, amit a hét minden napján végigkopogtatnak a résztvevők. Az elküldött kopogtatási sorozatok azok számára is követhetőek,  akik az EFT-vel még nem találkoztak közelebbről. Viszont tanulságos lehet azoknak is, akik már tanulták, és gyakorolják az EFT-t.

Az alkalmazások köre nagyon tág (például: testsúlyproblémák, pénzzel kapcsolatos szorongások, látás javítása, dohányzásról leszokás, nyilvános beszéd, alvásproblémák, párkapcsolati problémák, önbizalomhiány, stb.).

Jelenleg az alábbi témákban érhetőek el a leírt sorrendben.

A 10 hetes programokra a jelentkezés folyamatos, a honlapunkon meghirdetett kezdési időpont után bármikor csatlakozhat bármelyik programhoz, és azt a saját tempójában végezheti el. Nem kell alkalmazkodni csoporthoz, hiszen egyénileg haladnak végig a résztvevők a 10 héten. A jelentkezők számára akkor indul el egy program az 1. héttel, amikor elküldik a megrendelést a honlapunkon keresztül, majd megérkezett a program ellenértéke.

A programban akkor sem maradnak ki kopogtatási anyagok, amikor a résztvevő 1 hét csúszásba kerül (mert pl. jelzi felénk, hogy nem sikerült még feldolgoznia az adott heti témát, és még egy hétig ugyanazzal szeretne foglalkozni; vagy azért csúszik, mert nem küldte vissza a kérdőívet vasárnap éjfélig). Csúszás esetén az előző heti kopogtatással dolgoznak tovább, és egy hét múlva érkezik meg a folytatás, amennyiben a (korábban már említett) heti kérdőívet elküldi vasárnap éjfélig. Tehát senki sem maradhat le a csoporttól, hanem a saját tempójában tudja feldolgozni a témákat a hétfőnként érkező kopogtatási levelek segítségével.

 

“SZEMÉLYES BIZTONSÁG” csomag

4×10 hetes csomag ára:  81.000 Ft

4 részből áll, ami 4×10 hétre való otthoni kopogtatási anyagot jelent, amelyet e-mail formájában küldünk ki heti rendszerességgel.

A csomag tartalma a következő:

 1. Önbizalom-növelő program (1×10 hét önbizalomhiányra)
  Ezt követően a további programok sorrendjét Ön határozhatja meg!
  EZT ÜZENI, AKI MÁR ELVÉGEZTE az Önbizalom-növelő programot… >>>
 2. Súlycsökkentő program (1×10 hét testsúlyproblémákra)
  EZT ÜZENI, AKI MÁR ELVÉGEZTE a Súlycsökkentő programot… >>>
 3. Pénzügyi program (1×10 hét pénzzel kapcsolatos szorongásokra)
  EZT ÜZENI AKI MÁR ELVÉGEZTE a Pénzügyi programot… >>>
 4. Együtt boldogan program* (1×10 hét párkapcsolati problémákra)

* FONTOS INFORMÁCIÓK az Együtt boldogan párkapcsolati programhoz:

10 hetes programjaink úgy épülnek fel, hogy minden levél személyre szólóan érkezik a megadott e-mail címre. Ugyanerről a címről várjuk vissza minden vasárnap éjfélig a hetet összegző kérdőíveket. Tehát visszajelzést kérünk arról, hogy hol tart a feldolgozásban, milyen sikerei, milyen nehézségei vannak, stb.

Éppen ezért 2 személy 1 programot nem tud sikeresen elvégezni, mert a visszacsatolás a kérdőívek visszaküldése is a részét képezi a folyamatnak, valamint ez a feltétele a folytatásnak is. Ameddig nem küldi vissza a kérdőívet, ami elsősorban az Ön érdekét, fejlődését szolgálja, addig nem tud továbblépni a következő heti kopogtatási anyaghoz.

Ha valaki a visszacsatolás részét kihagyja a programnak, jogosan érezheti úgy, hogy számára a program nem annyira sikeres, mint elvárta volna. Bárminemű segítséget és a programhoz tartozó minden levelet megkapnak azok, akik e-mail címükkel regisztrált résztvevői a programnak.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy az önálló munka során a résztvevők haladási tempója nagyon eltérő, mert pl. vannak akik több hetet is rászánnak egy-egy téma részletes feldolgozására, és csak aztán lépnek tovább. Ha ez Önökkel is így történik, egyikük hátráltatva, másikuk siettetve érezheti magát, ami sajnos az Együtt boldogan program hatékonyságát csökkentheti.

Amennyiben egy pár mindkét tagja szeretne részt venni az Együtt boldogan programon, az két jelentkezésnek számít!

A csomag egyes részei külön-külön is megvásárolhatóak.

Bármelyik 1×10 hetes program ára: 25.000 Ft

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Részvételi feltételeket is!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

MEGRENDELÉS ITT!