Sághy Zsuzsanna

 Sághy Zsuzsanna – EFT terapeuta

2006-ben ismertem meg az Érzelmi Felszabadítás Technikáját. Eleinte csak a saját fejlesztésemre, fejlődésemre használtam. Aztán jött egy pont, mikor rájöttem, másoknak is tudok segíteni,. hogy eltűnjenek a negatív érzéseik, régóta hurcolt traumáik, és az energiájuk újból természetes áramlásba kezdjen, hogy egyre boldogabbnak, és nyugodtabbnak érezzék magukat.

Azóta több száz kliensen segítettem egyéni foglalkozásokon az élethelyzeteik rendezésében, a feszültségek, és a stressz oldásában.

Milyen problémák megoldásában segítettem már?

 • pánikbetegség, túlzott szorongás, túlzott félelmek valamitől,
 • párkapcsolati problémák
 • hogyan találom meg a megfelelő párt
 • kommunikációs nehézségek (párkapcsolatban, családban, nyilvános beszédnél)
 • gyermeknevelési nehézségek (miért nem boldogulok a gyerekemmel)
 • önértékelési nehézségek, önbizalomhiány,
 • túlzott elvárások magunkkal szemben, maximalizmus,
 • munkahelyi feszültségek, és munkahelyi stressz (kollégák, feladatok, határidők, főnökök miatt)
 • halogatás
 • alvászavar
 • feszültségek a (szűkebb és tágabb) családban
 • gyerekkori traumák feldolgozása
 • mi a célom az életben, hova akarok eljutni, milyen karriert (szakmát) szeretnék

Mit mondtak azok, akik már részt vettek ezeken a foglalkozásokon, és megtapasztalták, mire képes az EFT?

Nagyon örülök, hogy egy nem mindennapi, de a mindennapokban igen jól használható eszköztárat kaphattam. Mindezt a szeretet, a tisztelet és a másik ember iránt érzett teljes odaadással történt. Köszönöm az együtt töltött, rám szánt időt! Tiszteletem és megbecsülésem!

H.Szilvia

Nekem Zsuzsi segített jobban megismerni és megérteni saját magam és a saját feszültségeimet. Így könnyebben el is tudom fogadni ezeket.

Segített megérteni azt is, hogy a feszültségeim valójában mélyről jönnek, generációkon át, ragaszkodom hozzájuk, de megmutatta Nekem, hogy választhatok más utat is, és a módszer segítségével el is tudom engedni azokat. Gyakorlom, a módszerét, hogy úrrá tudjak lenni a stresszes helyzeteken. Sok köszönettel tartozom!

Köszönöm a segítséget!

B. Bea

Nagyon tetszett ez a számomra eddig ismeretlen módszer. Leginkább az fogott meg benne, hogy a kezelés elején felvázolt problémámra úgy kaptam segítséget, hogy az a gondolataim pozitív változásával együtt érkezett és erősödött. Egy-egy kezelés végére más perspektívából láttam a helyzetemet, és a gondolataim végre kitörtek az addigi egyirányú utcából. Érdekes, hogy a pesszimizmus a kezelés hatására hogyan válik lépcsőzetesen optimizmussá.

Köszönöm a segítséget.

S. Melinda

Amikor először idejöttem, nagyon elkeseredett voltam. Minden ittlétem erősített engem abban, hogy jó helyre jöttem, és jó úton vagyok. Még nincs vége, de látom, hogy meg lehet változtatni azt, ami rossz. Sikerült a szokásaimat, problémáimat más megközelítésben is meglátnom a módszer segítségével, így otthon is sokkal könnyebb a konfliktusaimat kezelnem. Most kipróbálom pár hétig „elengedett kézzel” is képes vagyok-e rá, aztán tovább megyek ezen az úton.

B-G. Krisztina

Szelíden engedett láttatni, kívülről látnom azt, ami belül, bennem van. Mindezt úgy, hogy néha még nevettem is magamon. Akkor is, amikor a legnyomorúságosabban éreztem magam. Köszönöm az érzést!

K. Balázs

Nagyon jó önismereti módszer az EFT. Finoman rávezet, hogy ami problémánk van, azt mi saját magunknak okozzuk a gondolkodásunkkal. És ezek szinte már megkövesült gondolatok, magunktól sosem jutna eszünkbe, hogy van lehetőségünk egyszerűen mást gondolni.

Én ehhez kaptam nagy segítséget. És olyan finoman terel rá egy-egy kopogtatás egy új gondolatra, hogy szinte észre sem veszi az ember.

Nekem nagyon sokat segítettél, Zsuzsi, köszönöm szépen!

Sz. Timi

Édesanyámtól kaptam ajándékba kopogtatást. Fő problémáim a mindennapokból jöttek, gyermekeim révén. Sokat kiabáltak, sokszor értetlenül. Párom is kevésbé vette ki részét az otthoni munkában. Már az első alkalmak után változást tapasztaltam mind gyermekeimnél, mind pedig a páromnál.

Két turnust jártam végig. A második végére a családi életünk teljesen harmonizálódott. A fiam megfeszülős, üvöltözős dühkitörései teljesen eltűntek. Lányom jobban eszik, és ha valahol valami kisebb baleset éri, akkor már nem üvölt fél órán keresztül teli torokból, mint ahogy azt korábban tette.

A bennem lévő – ebből fakadó – feszültség is teljesen megszűnt. Nagyobb figyelemmel, és türelemmel tudok feléjük fordulni. Köszönöm édesanyámnak a lehetőséget, és Sághy Zsuzsannának a szakszerű segítséget.

G.né T. Boglárka

Teljes kétségbeesésből indultam, és kitartással, illetve az EFT segítségével jutottam egy olyan helyre, ahol biztonság és a rendezett világ vesz körül.

R. András

Az elmúlt időszak, amíg EFT-re jártam, sokat segített a problémáim megoldásában, és magamról is sok újat megtudtam, tanultam egy kis önismeretet. Jó volt ide járni, és bár eddig lusta voltam a házi feladatot elvégezni, mert kényelmesebb volt eljönni, és itt foglalkozni a problémáimmal, amint rákényszerülök, otthon fogom folytatni az itt tanult gyakorlatokat.

Köszönöm a segítséget, Zsuzsi!

T. Andrea

Pánikbetegséggel (szédülés, infarktus tünetei: szívfájdalom, hátfájás, verejtékezés) fordultam ide. Sághy Zsuzsi megtanított a kopogtatásra, amivel önmagam is foglalkozom otthon.

2010. óta tart a betegségem, azóta 3 komoly roham volt rajtam. 2012. szeptemberétől heti 3-4 roham vált „megszokottá”. Pszichiáternél jártam, aki nyugtatót írt, attól egy kicsit jobban lettem, de más megoldást akartam a gyógyulásra. Az egyik barátnőm ajánlotta az EFT módszert, és úgy döntöttem 2013. februárban, hogy kipróbálom.

6 alkalmon vagyok túl, de bátran ajánlom az EFT-t mindenkinek. A kezelések alkalmával eddig nem ismert érzések és élmények birtokosa lettem, és ma már ott tarotok, hogy ha rám tör a roham: nem tart olyan sokáig, nem olyan intenzív, könnyebben kezelem, mint február előtt.

Köszönöm a segítséget! Félúton a gyógyulás felé…

N. Viktória

Egy-egy probléma energetikai megmozdításához kb. 4 alkalomra van szükség, bár már az első alkalommal mindenki megérzi az EFT gyengéd, de erőteljes hatását.

És a probléma gyökerétől, az egyén energiarendszerétől függően akár 8-15 alkalom alatt teljes, vagy részleges gyógyulás érhető el.

Azt vallom, hogy ha megtaláljuk, hogy az energiaáramlásunk rendszerében „hol akadt el az energia”, hol vannak a blokkok, és ezeknek a blokkoknak az oldásával hogyan állíthatjuk ismét helyre az egészséges energiaáramlást, akkor nemcsak könnyebbé, boldogabbá, és felszabadultabbá válhat az életünk, nemcsak letehetjük régóta magunkkal hurcolt terheinket, hanem ezzel új perspektívák is nyílnak előttünk.

Az életet olyan oldaláról ismerhetjük meg, amit korábban talán sosem láttunk.

További infó:

www.anyamento.hu

https://csaladbanutazunk.hu

 Az EFT kezelésekkel kapcsolatban írt blogbejegyzéseim: