Önbizalom-növelő program visszajelzései

10 hetes Önbizalom-növelő program visszajelzései

Ezt mondta, aki már elvégezte…

 AZ ÖNBIZALOM-NÖVELŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

„Az utóbbi időszakban ingatag lelkiállapotom kiegyensúlyozottabbá vált, ahogy az alvási zavaraim is, úgy érzem. Sokkal jobban bízom a megérzéseimben.

Minden nap teszek legalább 1 jó dolgot magamért és 1 jó dolgot valaki másért. Ez nagyon jó érzés. Korábban tartottam a változásoktól, de amióta megértettem, hogy a fejlődésemet elősegítő leckéket hordozza magában, így sokkal könnyebb elfogadnom, ha az esetleg kellemetlen számomra.

A program elején kellemetlen, negatív munkakapcsolat volt az egyik kollégám és közöttem. Mára ez már teljesen megváltozott, és ezt más kollégáim is észrevették.

Azt hiszem, könnyedebb lettem, élek és újra virulok… 🙂 Jobban figyelek magamra. Habár vannak még erős blokkjaim az én-képemmel kapcsolatban, de sokkal könnyebb lenne már nélkülük… dolgozom az ügyön… 🙂  

Azonosulni tudtam a leírt gondolatokkal. Tetszett a határozott, teljesen világos kommunikáció, és a program maga, úgy ahogy volt.  

Milyen más területeken érzek változást az életemben?

Hagytam elveszni 2 ember barátságát. Évekig azt hittem, hogy barátok voltunk… Fájdalmas volt a felismerés. Eleinte lelkiismeret furdalásom volt, de furcsa, mégis megkönnyebbültem. Úgy éreztem, már nem voltam önmagam a velük való kapcsolatban…

Már nem zavar, hogy másokat irritál a számukra túlzott pozitív hozzáállásom a munkahelyen. Kívül maradtam a “negatív körön”, nekem ez így jó. Tudom, az élet támogat engem… 🙂

Azt hiszem, közeleg az idő a váltáshoz. De még nem vagyok elég bátor, hogy feladjam, amit hosszú ideje megteremtettem, annak ellenére sem, hogy a jelek egyértelműek, hogy váltanom, mennem kellene.

Még nem jöttem rá az okára, miért épp ebben az időszakban, de a közelmúltban eszembe jutott egy nagyon régi, 1 évig tartott munkám. Azon gondolkodtam, vajon milyen hatással lehettem a gyerekekre. Érdekes, hogy pont 3 hete találkoztam egy régi tanítványom édesanyjával. Ő ismert meg engem. 1 évig tanítottam 5. osztályban a kisfiát. (24 éve már..) Az édesanya mondta, hogy emlékszik rám, a fogadóórákról és nemrég emlegetett engem a fia is… Mosolygott az édesanya tekintete, így gondolom, kellemes emléket őrizhetnek rólam… Habár tapasztalatlan voltam, maximalista és következetes, a gyerekek akkori véleménye szerint túl szigorú… 🙂 Nem tudom, miért pont most jött elő és miért épp most foglalkoztat ez a múltbeli kérdés, hisz munka tekintetében teljesen más irányba terelődött az életem.  

Milyen más témákban próbáltam még ki a kopogtatást, és milyen sikerrel?

Reggeli jókedvre, sikeres napra hangolódás, kopogtatás fél órában szinte minden reggel. Eredmény: 99% siker: jókedv, lelki nyugalom, hatékonyságnövelés a munkában, higgadt stresszhelyzet-kezelés.

Gyász, haláltól való félelem elengedése. Siker: kb. 30%.

Egészségi állapotom javítása (időnként erős szívszorítóérzés, egyre ritkábban előforduló magas vérnyomás, fájdalom gyomor és környékén, deréktáji, keresztcsonti fájdalom, hasi fájdalom, nőgyógyászati probléma, fájdalom érzése a jobb sípcsontban, esti órákban), kb. 30% javulás.

Látásjavítás: nem érzek érdemleges változást.

Kiknek ajánlanám a 10 hetes Önbizalom-növelő programot?

Már ajánlottam: Az egyik érettségi előtt, a másik nyugdíjazás előtt áll. Mindenkinek ajánlom a programot, aki eldöntötte, hogy változtatni szeretne az életén és a dolgokhoz való hozzáállásán, valamint szeretne javítani az én-képén.

Aki rendszeresen és figyelmesen elvégzi a gyakorlatokat, egészen biztos, hogy változás történik az élete valamely (több) területén. Köszönöm!”

N. Anikó

 

 

„Az első hetekben nem éreztem semmit, de lelkesen kopogtattam. Az utolsó három hétben éreztem igazán a hatását. Tetszettek a mondatok, nagyon találóak voltak.  

Némelyik lecke nagyon hosszú volt, és néha azt néztem, hogy hányadik oldalon járok, és így nem mélyedtem bele teljesen a kopogtatásba.  

Milyen más területeken érzek változást az életemben? Elmúlt a folyamatos szorongásom.

Kiknek ajánlanám a 10 hetes Önbizalom-növelő programot? Mindenkinek, aki rendszeresen hajlandó időt szánni rá.  

Nem tudtam pontosan, mi vár rám, csak azt éreztem, hogy ezt ki szeretném próbálni! Nem csalódtam! Minden hétfőn nagyon vártam az új leckét.

A következő három éves tervben benne van, hogy elmegyek az “igazi” tanfolyamra is 🙂 (Csak most még nehezen tudom egy teljes hétvégére itt hagyni a családot.)”

H. Adél

 

 

„Pozitívan próbáltam a kopogtatás során megtalálni azokat a pontokat ahol segítség kell, hogy az önbizalmam megerősödjön. Jó volt a programban, hogy rávilágított számomra rejtett gondolataimra, és érzéseimre.

Milyen más területeken érzek változást az életemben? Még szükségem van arra, hogy leülepedjen, amit eddig kopogtattam.

Kiknek ajánlanám a 10 hetes Önbizalom-növelő programot? Minden olyan embernek, aki még most kezd ismerkedni önmagával és az EFT -vel.”

L. Éva

 

 

„Úgy gondolom, hogy az út elején járok, de elkezdődött valami, valami pozitív. Mindenképp pozitív a változás, úgy érzem ez még nem elég. 10 hét alatt fokozatosan vesztettem el a türelmemet, mert nem jött az eredmény. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez nem “egy csettintés és hopp ott van”, hanem be kell, hogy “érjen”. És azt érzem, hogy kezd “beérni”. Ez ad erőt a folytatáshoz, mert lesz és kell folytatás. :-))))  

Az volt jó ebben a programban, hogy működik, kereknek éreztem a 10 hetet.  

Milyen más területeken érzek változást az életemben? A kopogtatásom iránya a nyelvtanulásra és az emberi kapcsolatok javulására irányult. Nekem ezek fontosak. Másban annyira nem éreztem változást – eddig.

 Ár-érték arány: jó befektetés, ha elégedetlen valaki az életével. Lényeg a kitartás, és megjön az eredmény. Nálam nem azonnal, de jött, és ez a lényeg.

F. Tibor

 

„Rengeteg lehetőséget kaptam, segítő emberekkel hozott össze a sors, munkákat kínáltak fel, megérzéseim voltak, amelyek beigazolódtak. Sok jó mondat volt a programban, ami “talált” nálam, és a rákényszerítésből, hogy rendszeresen kopogtassak, jó szokás lett.

Milyen más területeken érzek változást az életemben?

Helyes megérzések, minden olyan területen, ahol nem tudtam informálódni, ahol szerettem volna jó eredményt elérni, pl. pénzügyi területen, magánéletben, munkában. Jobban mertem hallgatni a megérzéseimre. Bármikor meg tudom teremteni a nyugalmamat, a higgadtságomat – úgy általában.  

Kiknek ajánlanám a 10 hetes Önbizalom-növelő programot?

Bárkinek, aki magában azt érzi, hogy javítania kellene magán, hogy az élet bármilyen területén jobban menjenek a dolgai.  

 Az EFT egy olyan könnyen elsajátítható módszer, ami gyors eredményekre képes, hatásos, és jó szokássá alakítva biztos támasz mindig ahhoz, hogy harmóniánkat, erőnket fenntartsuk. Érzéseinket kordában tartva, irányítva megőrizzük nyugalmunkat és belső erőnket, stabilitásunkat. Akár egy Joli Joker, ha tisztánlátásra vagy gyors segítségre, vigaszra, jó döntésre van szükségünk az ÉLET viharaiban.”

I. Zsuzsa

 

 

„Bátrabban tudok kiállni magamért. Olyan témák is előjöttek a program során, amikre magamtól nem gondoltam volna. Hétről hétre egyre jobban megértettem, hogy miért és milyen területeken gyenge az önbizalmam. A program segítségével kezelni tudtam és tudom a problémákat.

Számomra ez így volt jó, ahogy volt. Minden területen magabiztosabbnak érzem magam.  

Milyen más témákban próbáltam még ki a kopogtatást, és milyen sikerrel? Súlycsökkentés, rövid ideig tartó sikerrel, pénzzel kapcsolatos gondok 70 %-os sikerrel.  

Kiknek ajánlanám a 10 hetes Önbizalom-növelő programot? Mindenkinek.  

 Közelebb kerültem magamhoz, jobban megértettem, hogy miért nem úgy működnek dolgok az életemben, mint ahogy szeretném, és ezeket most tudom orvosolni. Hálásan köszönöm a lehetőséget.”

K. Magdi

 

 

„Ha gyökeresen nem is változott az életem (ahogyan azt előzetesen vártam volna), legalább egy fokkal elviselhetőbb lett a helyzetem. Amikor kopogtattam az valóban nagyon kellemes és felszabadító érzés volt.  

Szerintem nagyon jó dolog, hogy már Magyarországon is elérhető bárkinek ez a kopogtatás módszer.  

Ezek a témák érintették azokat a területeket, ahol nekem problémáim voltak. Valamivel határozottabbnak érzem magam.  

Megpróbáltam elengedni a régi rossz beidegződéseimet, pl: a negatív gondolatokat és a szociofóbiámat, de ez sajnos nem sikerült.  

Igazából mindenkinek ajánlom, mert nagyon hasznos és kellemes érzés, kikapcsolódás.  

Valóban arra számítottam mikor elkezdtem ezt a programot, hogy végre gyökeresen megváltozik az életem, hogy végre felszabadultan és boldogan élhetek. Hogy elérhetem azokat a dolgokat, amikről álmodtam… Ez sajnos nem sikerült (pedig tényleg szorgosan kopogtattam), ha jobban belegondolok, megint ott vagyok, ahonnan elindultam. Nincs a programmal, vagy a kopogtatással gondom, egyszerűen bennem van a hiba. A program pozitív hatása, hogy ezt végre beláttam. Azért köszönöm, hogy megpróbálhattam.”

D. Olivér

 

 

„Sok régi fájdalom előjött, ezeket már el akartam felejteni. Be akartam fejezni az egészet. A heti kopogtatási programok első fele nekem fájdalmas volt, de biztos megvan az oka, hogy így építik fel.

S. Ildikó

 AZ ÖNBIZALOM-NÖVELŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Ha kíváncsi, mi volt a résztvevők véleménye a programról hétről hétre, hogyan alakította az életüket az „Önbizalom-növelő 10 hetes EFT program”, akkor ezt itt nézheti meg!