Génjaink CsodájaHallott már az epigenetikáról?

Eddig azt hittük, hogy a DNS nagymértékben meghatározza, hogy milyen a testünk és hogyan viselkedünk. Egy új tudományág, az epigenetika viszont azt mondja, hogy ez nem így van. A génjeink folyamatosan, minden nap változnak, ki- és bekapcsolnak, és ezt a folyamatot a gondolataink, a hiedelmeink és az érzéseink irányítják. Bármire gondolunk, az azonnal és közvetlenül hat a testünkre, a hormonrendszerünkre, a sejtjeinkre, az immunrendszerre. Hogy milyen a testünk és milyen a viselkedésünk, azt az uralkodó, visszatérő gondolataink, hangulataink, érzéseink és az alapvető hiedelmeink határozzák meg.

Ez a könyv több mint 300 kutatási eredményt tartalmaz ennek bizonyítására. Megmutatja azt is, hogyan veheti a kezébe saját sorsa irányítását, hogyan befolyásolhatja az egészségét, az életerejét, a boldogságát a gondolataival és érzéseivel. A könyvben lévő információk segítségével azonnal befolyásolhatja a génjeit, hogy radikálisan javuljon az élete. Próbálja ki ezt az epigenetikai csodát, és élvezze, mennyivel jobban érzi magát.

A könyvnek nem csak a tudományos, hanem a gyakorlati része is érdekes. Számos energia pszichológiai módszert ismertet, köztük kiemelt helyen az EFT-t, sok-sok esettanulmánnyal. Kitér arra is, hogy ezeknek a módszereknek a gyors elterjedése milyen változásokat hoz majd az egészségügyben és az élet egyéb területein.

Ha tényleg kézbe akarja venni az életét, az első lépés, hogy elolvassa ezt a könyvet. Utána garantáltan másként fogja látni a világot és benne a saját életét.

Megrendeléskor választhatja azt is, hogy a könyv megérkezéséig megküldjük Önnek a könyv részleteit tartalmazó e-mail sorozatot, hogy már most élvezhesse Génjeink csodáját.

Az alábbi néhány adat kitöltése után 4950 Ft-ért kaphatja meg a könyvet.

 

Génjeink csodája


A Génjeink csodája az energiagyógyászat tudományos hátterének izgalmas összefoglalója. A könyv 4950 Ft-ba kerül. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat annak feltüntetésével, hogy a könyvet is megrendeli-e, vagy csak a könyv egyes részleteit tartalmazó e-mail sorozatot.

Mit rendelek?
Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek. A jelentkezés gombra való kattintással Önt a kiválasztott fizetési konstrukció teljesítése kötelezi. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendeléssel elfogadod a Humanharmony.hu weboldal megrendelési feltételeit.