Hallott már az epigenetikáról?

„Egyszerűen szólva, az epigenetika tudománya azt vizsgálja, hogyan kapcsolja ki és be a géneket a környezet. A génjeink nem jelentik a sorsunkat.

Az emberek, helyek és körülmények, amelyek között „véletlenül”, vagy szándékosan találjuk magunkat, mind azon dolgoznak, hogy megváltoztassák a génkifejeződésünket. Ahogy az is, amit gondolunk, érzünk, és hiszünk, pillanatról pillanatra. Akár tudjuk, akár nem, és akár hisszük, akár nem, folyamatosan alakítjuk saját sejtjeinket epigenetikus mérnöki munkával. És így tesz a külső környezetünk is dinamikus, egész életen át tartó kölcsönhatásban.„ – Brady on the Brain

  • Már jóval a megjelenés előtt is beleolvashat a Génjeink csodája című könyvbe, amelyben számtalan tudományos kutatási eredmény igazolja a fenti állítást!
  • Ehhez csak annyit kell tennie, hogy kitölti az alábbi űrlapot, és fogadja a könyv részleteit a megadott e-mail címen!

Ha szívesen olvas különleges és érdekfeszítő olvasmányokat, Dawson Church könyvét különösen kedvelni fogja!
A könyv ára: 4950 Ft

Megrendelés itt

Génjeink csodája

A Génjeink csodája az energiagyógyászat tudományos hátterének izgalmas összefoglalója. A könyv 4950 Ft-ba kerül. Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat annak feltüntetésével, hogy a könyvet is megrendeli-e, vagy csak a könyv egyes részleteit tartalmazó e-mail sorozatot.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!