10 hét együtt boldogan

Együtt boldogan párkapcsolati program

Az Együtt boldogan program azoknak szól, akik boldogabb, kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb párkapcsolatra vágynak. Elvégzését egyedülállóknak is ajánljuk, hiszen olyan témákat dolgozunk fel a 10 hét alatt, amik segíthetnek bevonzani az ideális társat.

EZT ÜZENI, AKI MÁR ELVÉGEZTE az Együtt boldogan programot… >>>

NYÁRI HÓLABDA AKCIÓ!!!

 

A 10 hetes Együtt boldogan program témái:

1. A kapcsolatom / kapcsolataim pozitív élményei, emlékei

2. Biztonság és bizalom a párkapcsolatomban

3. Érzések, szerepek a kapcsolatomban / kapcsolataimban

4. Mi hiányzik számomra ebből a párkapcsolatból? – A saját igényeim

5. Valami elromlott. Van kiút?

6. Mennyire kölcsönös érzelmileg a párkapcsolatunk?

7. Együttműködés egy közös célért, a jobbítás szándékával

8. Tisztelet és biztonság a párkapcsolatban

9. Tanulságok magamról és a párkapcsolatomról

10. Boldog párkapcsolat egy egyenrangú társsal

 

Így lehet az Öné:

NYÁRI HÓLABDA AKCIÓ kedvezményes megrendelés ITT!

 

* FONTOS INFORMÁCIÓK az Együtt boldogan párkapcsolati programhoz:

10 hetes programjaink úgy épülnek fel, hogy minden levél személyre szólóan érkezik a megadott e-mail címre. Ugyanerről a címről várjuk vissza minden vasárnap éjfélig a hetet összegző kérdőíveket. Tehát visszajelzést kérünk arról, hogy hol tart a feldolgozásban, milyen sikerei, milyen nehézségei vannak, stb.

Éppen ezért 2 személy 1 programot nem tud sikeresen elvégezni, mert a visszacsatolás a kérdőívek visszaküldése is a részét képezi a folyamatnak, valamint ez a feltétele a folytatásnak is. Ameddig nem küldi vissza a kérdőívet, ami elsősorban az Ön érdekét, fejlődését szolgálja, addig nem tud továbblépni a következő heti kopogtatási anyaghoz.

Ha valaki a visszacsatolás részét kihagyja a programnak, jogosan érezheti úgy, hogy számára a program nem annyira sikeres, mint elvárta volna. Bárminemű segítséget és a programhoz tartozó minden levelet megkapnak azok, akik e-mail címükkel regisztrált résztvevői a programnak.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy az önálló munka során a résztvevők haladási tempója nagyon eltérő, mert pl. vannak akik több hetet is rászánnak egy-egy téma részletes feldolgozására, és csak aztán lépnek tovább. Ha ez Önökkel is így történik, egyikük hátráltatva, másikuk siettetve érezheti magát, ami sajnos az Együtt boldogan program hatékonyságát csökkentheti.

Amennyiben egy pár mindkét tagja szeretne részt venni az Együtt boldogan programon, az két jelentkezésnek számít!


Vissza a többi 10 hetes online programhoz >>>