Monthly Archive for szeptember, 2012

Az EFT sokszínűsége

Az EFT sokszínűsége

Ez a blog egy videoblog, amelyen arról beszélek, hogy az elmúlt 1-2 hétben mennyiféle problémával kerestek fel a kliensek. Még ma is naponta meglepődöm, hogy ez a nagyon egyszerű módszer mennyi mindenre jó, és mennyire hatásos.

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Az EFT sokszínűsége’

Végre felszáll a fehér füst…

Végre felszáll a fehér füst…

Mint már többször jeleztem a korábbi blogokban, októberben először tartanak EFT tanfolyamot azok a Mesterek, akiket személyesen Gary Craig képzett ki. De eddig még nem tudtam elmondani a tanfolyam részleteit, talán még azt sem, hogy kik ezek a Mesterek, milyen tanfolyamokat fognak tartani, hol és főleg, hogy mennyiért. Ennek most jött el az ideje.

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Végre felszáll a fehér füst…’

Te mikor szoktál kopogtatni

Te mikor szoktál kopogtatni

A nálam megforduló kliensek, a tanfolyamaimon részt vevő hallgatók gyakran megkérdezik tőlem, hogy „mikor kopogtassak?”

Erre persze nincs jó válasz, hiszen bármit is mondanék, könnyű rávágni, hogy „olyankor nincs időm”. Pedig szinte a legfontosabb dolog az életünkben – bár ez egyáltalán nem közismert, szinte senki nem mondja, senki nem tanácsolja  -,  hogy az energia rendszerünket, az energiaáramlást napi szinten karbantartsuk, gondoskodjunk róla, hogy az energia folyamatosan áramoljon a testünkben. Különösen fontos ez azok számára, akiknek

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Te mikor szoktál kopogtatni’

Békében élni a legnagyobb ellenségemmel

Békében élni a legnagyobb ellenségemmel

A legutóbbi blog bejegyzésre sokan reagáltak. Szinte hihetetlen, hogy mennyi érzést soroltatok fel. Ezek valamennyien belső blokkok, amelyek visszatartanak attól, hogy tovább lépjünk az életünkben. Íme egy kis csokor az általatok felsorolt érzelmekből:

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Békében élni a legnagyobb ellenségemmel’