A pénz energiája

A pénz energiája

Az egyik legnépszerűbb EFT műhelygyakorlatunk címe: A Pénz energiája és a Vonzás törvénye.

A leglényegesebb tanítás ezen a 2 napon az, hogy a pénz tulajdonképpen energia, ugyanúgy áramlik, mint a víz. Ha bármilyen rossz érzésünk van a pénzzel kapcsolatban, az megállítja a pénz áramlását, és sem hozzánk nem áramlik, sem tőlünk nem áramlik.

A 2 nap során rengeteg formában érzékeljük, bemutatjuk, átéljük a pénzzel kapcsolatos érzéseinket, és természetesen folyamatosan kopogtatunk a rossz érzések megszüntetésére.

Rögtön az első gyakorlat arról szól, hogy “Mit érzel, amikor a pénzre gondolsz?”. A legutolsó ilyen alkalommal például a következőket hallottam:

– mocskos
– bűnös
– büdös
– félek, hogy nem lesz
– nem értékálló
– ki fognak használni
– keményen meg kell dolgozni érte
– meghülyít; elveszi az emberek eszét
– bajjal jár
– mások jobban megérdemlik
– nem látom, hogy honnan jöhetne

Az EFT egyik alapvető állítása, hogy mindezek  a rossz érzések testi szinten is megjelennek. Tehát ha rossz érzéseink vannak a pénzzel kapcsolatban, akkor egész biztos valamilyen rossz érzésünk lesz a testünkben is, amikor a pénzre gondolunk. Amikor  megkérdeztem a résztvevőket, hogy  mit éreznek a testükben, ilyen válaszokat kaptam:

feszültséget érzek a gyomorszájamban
– leizzadtam
– undor, émelygés, hányinger
– földbe gyökerezett a lábam
– légszomj
– megfájdult a fejem
– szédülök
– összehúzódott az egész testem; kicsi vagyok
– menekülni akarok

A pénzzel a mindennapi életben folyamatosan foglalkozunk. Valahányszor a pénztárnál fizetünk, valahányszor egy reklám azt mondja, hogy “árleszállítás”, valahányszor megkapjuk a fizetésünket, valahányszor gazdasági híreket hallunk, és a végtelenségig folytathatnám a sort, mindig kénytelenek vagyunk a pénzre gondolni.

Mivel mindenki egész nap kénytelen a pénzzel foglalkozni, nem csoda, hogy állandóan a fentiekhez hasonló testi és lelki rossz érzéseink vannak, ha csak nem békülünk ki a pénzzel. Ennek kitűnő eszköze az EFT.

A legutolsó Pénz tanfolyam után a résztvevők például a következőkről számoltak be:

“Egy héten belül kaptam 3 állásajánlatot. Természetesen azt választottam, amelyik pont annyi fizetést ajánlott, amennyit a Pénz tanfolyamon terveztem.”

 

“A Pénz tanfolyam után újratárgyaltam a cégem egyik előnytelen beszállítói szerződését egy multival, és elértem, hogy az új szerződés pont olyan lett, amilyet szerettem volna. Megszűntek azok az aggodalmaim, hogy el kell bocsátani a munkatársaimat, nem fogom tudni eltartani a családomat, és előröl kell kezdeni a vállalkozásomat.”

 

“Augusztusban begördült az udvarra az a kocsi, amire a Pénz tanfolyamon kopogtattam. “ (A Pénz tanfolyam júniusban volt)

Mivel a pénz nagyon sokféle módon befolyásolja az életünket, érdemes kopogtatnunk mindazokra a blokkokra, amelyek akadályozzák a pénz – e különleges energia – áramlását.

Kérem, az alábbiakban írja meg véleményét.
Hasznos volt-e ez a blog? Vannak-e kérdései?

 

6 komment : “A pénz energiája”


 • Szia András..alig várom..mikor lesz már?:-)

 • Alig várom..mikor lesz már?:-)

 • Igen, de ha egyszer mostanában egy megfizethető tanfolyamot szervezne, én ott lennék.
  nagyon is tetszik, amit ír, de a valóságot is szeretném látni.

  Üdv. MI.

  • Kedves MI!
   Örömmel jelentem, hogy néhány héten belül útjára indítunk egy, a pénzzel és sikerrel kapcsolatos, kopogtatási sorozatokat tartalmazó, 10 részes e-mail sorozatot. Ezt a honlapunkon keresztül lehet majd megvásárolni és ára lényegesen olcsóbb lesz, mint maga a tanfolyam. Viszont reményeim szerint arra feltétlenül alkalmas lesz, hogy 10 hét szorgalmas és intenzív kopogtatás után már ne okozzon problémát a tanfolyamainkon való részvétel.

   Üdvözlettel
   Sághy András

Szóljon hozzá Ön is!