A változás jó

A változás jó!
2013. a változás éve!

A napokban egy különös dologra lettünk figyelmesek…

Mi, itt a Human Harmonyban, mint trénerek és terapeuták, egyetértünk abban, hogy a változás jó…

… és a jó változás – a stresszfaktorok kiiktatásával – az emberek döntő hányadánál belátható időn belül el is érhető. Vagyis többnyire gyors változás áll be azok életében, akik hozzánk fordulnak.

Hiszünk abban, hogy egyaránt fontos, hogy a változáshoz ne csak hozzásegítsünk másokat, hanem mi is átéljük azt, mi is változtassunk!

Éppen ezért volt különös észrevenni, hogy míg mi a változásról beszélünk, a változásért kopogtatunk, a változás “művészetét” tanítjuk…

… mégis van valami, ami nálunk mégsem változott,
már több mint 2 éve!

Összehasonlítva magunkat más segítőkkel, akik más módszerekkel dolgoznak (pl.: kineziológia, SVT, Kapcsolatteremtő gyógyítás, stb.), valahogy róluk ugyanez nem mondható el… mert ezen a téren mindenhol felfelé ívelő változást láthatunk.

Miután rájöttünk erre, egy kicsit mi is úgy voltunk vele, mint a klienseink többsége, hogy “ami ennyire tartósan az életünk része, attól nehéz megválni”. Pedig egy meglévő komfortzóna után egészen biztosan egy következő komfortzóna jön, amit majd ugyanilyen jól meg lehet szokni, csak kicsit más lesz, kicsit tágabb, kicsit szabadabb…

felhők

Na, de addig?!

Mivel ez a változás nem csak minket érint, ezért drasztikus váltás helyett a folyamatosságot választottuk. Mert szerintünk…

… és most már szükséges is. Hiszen egyre több szakmai képzésen veszünk részt, egyre több tapasztalatot szerzünk, a világ energia-gyógyítóinak élvonalában vagyunk – annyira friss a tudásanyag, amivel dolgozunk, és amit a tanfolyamokon átadunk… és ez a változás mégis ilyen sokáig váratott magára.

Beláttuk, hogy eljött az ideje, hogy elmondjuk mindenkinek:

Az év második felében
MEGVÁLTOZUNK!

Ez például azt is jelenti, hogy az árak, amik 2011. január óta változatlanok voltak, kicsit megváltoznak. Egyenes arányban az EFT terapeuták és trénerek felé támasztott, dinamikusan növekvő elvárásokkal, valamint a tanfolyamaink magas színvonalával, és a szakmai felkészültséggel.

NE IJEDJEN MEG, NEM MOST RÖGTÖN!!!

 

Ha október 31-ig jelentkezik az EFT1, EFT2 tanfolyamokra,
VÁLTOZATLAN ÁRON, 37.500 Ft-ért vehet részt a képzéseken.

SŐT! A régi árakat kiterjesztjük egészen januárig! Tehát ha Ön egy 2013. decemberi tanfolyamot nézett ki magának, de október 31-ig jelentkezik és be is fizeti a tanfolyami díjat, a kedvezményt megkapja.

További kedvezmény adunk, ha mindkét alaptanfolyamra jelentkezik!

Figyelje oldalunkat, mert folyamatosan frissítjük a tanfolyamok listáját, és nem csak Budapesten, de most már vidéken is elvégezhetőek az EFT alaptanfolyamok! Kattintson a linkre: EFT ALAPTANFOLYAMOK, és nézze meg, van-e már az Ön városában is tanfolyami időpont!

Ha nem talált ilyen időpontot, de mindenképpen szeretné elvégezni a tanfolyamot, szervezze meg!

… vagy csak egyszerűen jöjjön el egy másikra!

Most még olcsóbb. 2013. október 31-ig.

Milyen változást hoz még 2013?

Néhány héten belül kiderül…