Áttörés az energia pszichológiában

Áttörés az energia pszichológiában

(Miért működik az EFT?)

 

 

Az utóbbi időben több hitetlenkedő levelet kaptam az EFT hatásairól szóló esettanulmányok kapcsán.

Ez a kételkedés természetes – hiszen az eredmények valóban hihetetlenek. Én még ma is gyakran csodálkozom egy-egy eredmény láttán: ma is sikerült, ma is segítettem valakinek, hogy egészségesebb és sikeresebb legyen az élete.

Viszont a kételkedőket nehéz meggyőzni. Ezért választottam a mai blog témájaként Nick Ortner cikkét, amely az EFT -vel kapcsolatos tudományos kutatásokról szól.

Íme!

A címre kattintva megnyílik a cikk: Áttörés az energia pszichológiában: a test és az elme gyógyításának új útjai

 

A test és az elme gyógyításának új útjai

A test és az elme gyógyításának új útjai

 

A 2. részt ITT olvashatja! >>

A test és az elme gyógyításának új útjairól szóló sorozatot hamarosan folytatjuk.

Kérem, az alábbiakban írja meg véleményét.
Hasznos volt-e ez a blog? Vannak-e kérdései?

2 komment : “Áttörés az energia pszichológiában”


 • egyetértek Ildikóval.
  szerintem a hitetlenkedőkre szükség is van, mert ők vetik fel azokat a kérdéseket, amiket az elfogadók nem fogalmaznak meg. a kérdések megválaszolásával tökéletesedhet a rendszer.
  kedves Zsuzsanna és András!
  köszönjük a cikket.

 • Kedves András!

  Én is elég materialista vagyok, mert szeretem megérezni a változásokat fizikailag.Mondhatnám úgy is:”hiszem, ha látom”. Ugyanakkor nyitott vagyok mindenféle technikára.Ennek köszönhető,hogy egyik fizikai fájdalomnál (hasfájás a fiamnál) elővettem a könyvet – amit ajánlásra kaptam- s elkezdtem a tanulmányozással egyidőben végezni a kopogtatást a gyermekemen. S láss csodát, kb. 10 perc alatt elmúlt a fájdalom, s vissza se tért.
  Azóta már többször alkalmaztam, hasonló eredménnyel.
  Felmerül bennem a kérdés: Egyáltalán miért kellene a hitetlenkedőket meggyőzni? Úgyis a tapasztalatból hisz mindenki. Vagy eljut odáig valaki,hogy megtapasztalja az EFT hatékonyságát vagy ki sem próbálja. Mindenkinek egyéni döntése.
  Talán hitetlenkedőkre is szükség van,hisz ha közülük tapasztal meg valaki pozitívat az EFT kapcsán,annál nagyobb lesz a katarzis az illetőben, s annál nagyobb tiszteletet kap a módszer is.

  Kedves András! Remélem, egyszer eljutok a tanfolyamaira,hogy behatóbban tanulmányozhassam a módszert.Addig is rendszeresen olvasom hírleveleit.
  Köszönöm azokat az információkat, amikhez általa jutok.Sok erőt, s még több gyógyult embert kívánok Önnek. Üdvözlettel Szilágyiné Pataki Ildikó

Szóljon hozzá Ön is!