EFT Gyakorló

EFT Gyakorló – Gyakorlati továbbképzés

TÉMÁINK:

Az új témákat hamarosan feltöltjük! Köszönjük türelmedet!

  • Időpont: hétfő 18.00 óra
  • Helyszín: 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I.6.
  • A részvétel feltétele: legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség
  • A részvételi díj: 2.000 Ft 
  • MEGJEGYZÉS: A Gyakorlati továbbképzésre elhozhatod egy barátodat, ismerősödet, aki még nem tanulta az EFT-t. Számára a részvétel ingyenes, azzal a feltétellel, hogy rajta gyakorolhatod Te, vagy esetleg valaki más a témához kapcsolódó EFT-s technikákat!

Tanfolyami jelentkezés

Kérjük, adja meg az adatait és válassza ki, hogy melyik időpontra jelentkezik. A tanfolyami jelentkezéskor vegye figyelembe az egyes tanfolyamok leírásánál található tanfolyami részvételi feltételeket.
Időpont kiválasztása
Szállítási és fizetési mód
Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek. A jelentkezés gombra való kattintással Önt a kiválasztott fizetési konstrukció teljesítése kötelezi. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendeléssel elfogadja a Humanharmony.hu weboldal megrendelési feltételeit.