EFT Tájékoztató előadás

EFT Tájékoztató előadás

Jelentkezne az Akadémiára, vagy eljönne EFT kezelésre, de tele van kérdésekkel? Nem tudja hogyan induljon el a gyógyulás, öngyógyítás vagy a személyiségfejlesztés útján?

Az Tájékoztató keretében ezekre a témákra is kitérünk, ezen kívül lesz bemutató és egy rövid, csoportos kopogtatás keretében meg is tapasztalhatja az EFT hatását!
Egyúttal megismerheti a környezetet, ahol az oktatás és a kezelések zajlanak, találkozhat a Human Harmony csapatával, és itt végre személyesen is felteheti kérdéseit, amikre választ is kap!

Szeretettel várjuk a Tájékoztató előadáson!

Tájékoztatás az EFT módszerről, a tanfolyamokról, az EFT Akadémiáról és a kezelésekről. Egy rövid bemutató keretében érezni fogja az EFT hatását! Érdemes eljönni!

Részvételi szándékát kérjük írásban jelezni az alábbi űrlapon, mert a Tájékoztatón a helyek száma korlátozott!

    • Helyszín: Human Harmony Életmód Stúdió, 1132 Budapest Visegrádi u. 60. I. emelet 6.
    • Előadó: Sághy András – EFT terapeuta és tréner
    • Kezdési időpont: 18 óra
    • INGYENES!

Előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot!

 

A jelentkezési lapon technikai okok miatt, kérjük, jelölje be a készpénzfizetési lehetőséget, hogy a jelentkezési lap elküldhető legyen, de a részvétel természetesen díjtalan.

 

Tanfolyami jelentkezés

Kérjük, adja meg az adatait és válassza ki, hogy melyik időpontra jelentkezik. A tanfolyami jelentkezéskor vegye figyelembe az egyes tanfolyamok leírásánál található tanfolyami részvételi feltételeket.
Időpont kiválasztása
Szállítási és fizetési mód
Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek. A jelentkezés gombra való kattintással Önt a kiválasztott fizetési konstrukció teljesítése kötelezi. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendeléssel elfogadja a Humanharmony.hu weboldal megrendelési feltételeit.