helyszin2

2. Hólabda helyszínünkön gyűjtsön tudást!

Ezen a helyszínen az EFT alaptanfolyamokkal hólabdázunk.

Miért hólabda? Mert hétről-hétre új ajánlataink lesznek, és mint egy igazi hólabda, az akció az előző kedvezményeket is gördíti tovább. Az nyeri a legtöbb kedvezményt a Hólabdával, aki többször vásárol.

Ön szerint mennyi idő alatt lehet elsajátítani egy teljesen új képességet?

Az alapokhoz elég 2 nap, és még kettő, ha egy kicsit többet akar tudni az EFT-ről, a hatékony, és gyors stresszoldási módszerekről, és úgy általában az érzelmek természetéről. Ha felébredt a vágy Önben, hogy szeretne saját magának és a környezetében élőknek segítséget adni egy olyan módszerrel, ami szinte mindenre alkalmazható, ne habozzon, hanem ragadja meg az alkalmat, és vegyen részt alaptanfolyamainkon.

 

Ajánlatunk a következő:

  • EFT1 és EFT2 tanfolyamok
  • együtt vagy külön-külön is elvégezhetőek
  • a Nyári Hólabda Akció végéig (vagy visszavonásig) a meghirdetett árakon jelentkezhet + a fentiekben leírt összegű Hólabda Bónusz is az Öné lesz, amennyiben 2013. szeptember 1-ig be is fizeti a tanfolyamokat! Az akció a jelenleg az alábbi linken található valamennyi tanfolyamra vonatkozik, tehát amennyiben az idei évben megkezdi EFT tanulmányait és a Hólabda akció lezárásáig befizeti a díjat, akkor még a jelenlegi áron vehet részt ezeken a tanfolyamokon!
  • Tekintettel arra, hogy a Human Harmony 2011 óta nem emelte tanfolyami árait, sajnálattal közöljük, hogy a jelenlegi akció lezárásakor a tanfolyami árak emelkedni fognak! Érdemes tehát minél előbb jelentkezni, hiszen bármelyik pillanatban ismét elmehet az eszünk és lezárhatjuk az akciót.
  • az árak és a feltételek budapesti és vidéki tanfolyamainkra egyaránt érvényesek
  • ha megszervezi saját városában a tanfolyamot, további kedvezményt adunk!

A kedvezmény  a Hólabda Akció végéig vagy visszavonásig érvényes.

És hogy a Hólabda Akció mikor zárul? Ez most még titok. Mindenesetre érdemes minél előbb megvenni, amit kinézett magának, mert ki tudja… lehet, hogy újra meghibbanunk… :)

További infó és JELENTKEZÉS ITT!

 

Figyelje a postaládáját, mert hamarosan újabb helyszínnel lepjük meg!

Mi az a Hólabda Bónusz?

  • Ezen az oldalon már lejárt a Hólabda Bónusz megszerzésének lehetősége!
  • A Hólabda Bónusz kedvezményt jelent egy későbbi vásárlásból!
  • Beváltható a Hólabda Akció váratlanul bekövetkező végétől 2013. december 31-ig, a Human Harmonyban elérhető termékekre és szolgáltatásokra. Az akció végén az érintetteket tájékoztatjuk, hogy a bónuszokat mire lehet beváltani.
  • A legszorgalmasabb Hólabda Bónusz gyűjtő egy extra ajándékot is kap az akció végén!

Már a 3. helyszínen is hólabdázhatunk… >>>