ladiesnight

Te megtaláltad már az Igazit?

 Vagy még keresed?

Ha erre az oldalra érkeztél, lehet, hogy már meg is találtad!

Figyelem!Az ajánlatunk az Igazi megtalálására csak 2013. december 31-ig él! Ragadd meg az alkalmat most.

 

 Akkor mi is A MEGOLDÁS, hogy Te is boldog NŐ legyél?

A megoldást, ami felszabadít a stressztől, a görcsöktől, és a boldogtalanságtól: EFT-nek hívják.
Azaz: az Érzelmi Felszabadítás Technikájának.
Mi az EFT? Itt többet is megtudhatsz róla.

Jó, jó, de mennyi ideig tart ezt megtanulni?!
Most azt gondolhatod, hogy ez biztos túl hosszú, unalmas, és bonyolult. Ezt nem Neked találták ki.

Kapaszkodj meg: ez az egyik legegyszerűbb módszer, egy hétvége (azaz 16 óra) alatt megtanulhatók az alapjai, és BÁRKI képes rá. Ez nem vicc, számtalanszor tapasztaltuk már.

Ez után a két nap után pedig mindig a kezedben lesz a megoldás, ha valamin stresszelsz, vagy valamire rágörcsölsz. Lehet az egy pasi, vagy “A pasik”, lehet a munkád, a szüleid, vagy a tanulás. Ezentúl bármiben segítségedre lehet az EFT. Kipróbálod?

Érdekel, hogyan lehet ezt egy hétvége alatt megtanulni?
Érdekel a befektetés a saját nyugodt, stresszmenetes, és magabiztos jövődbe?

… akkor válaszd ki a számodra megfelelő
decemberi hétvégét!

2013. december 7-8. Budapesten / Szentendrén
2013. december 14-15. Budapesten / Szolnokon

 

Egy vélemény valakitől, aki már ismeri, és használja az EFT-t:

“Most van az év végi hajtás. Annyi dolgom van, hogy ki sem látszom belőle. Eddig mindig fájt a hátam, és beteg voltam ebben az időszakban. Most még a szokásosnál is több a meló. Ha nem ismerném az EFT-t, fogalmam sincs, hogy bírnám ezt az egész bolondokházát.”

 

Lehet, hogy nemcsak magadat, hanem a barátnődet, anyukádat, nővéredet is meglephetnéd egy ilyen nagyszerű karácsonyi ajándékkal?

 

Jelentkezz erre a kihagyhatatlan lehetőségre ITT! >>

 

 

 

A felhasználás és részvétel feltételei:

  • Őrizd meg a Ladies’ Night-on kapott szórólapot, mert a kedvezmény csak ezzel együtt érvényes! A szórólapot a tanfolyam első napjának reggelén, a regisztrációkor kérjük bemutatni.
  • Emlékszel, ha ketten jöttök, és bemutatjátok szórólapunkat (amit feljebb is láthatsz), mindketten megkapjátok a 15% kedvezményt a tanfolyami árból. Ehhez mindkettőtök jelentkezését kérjük elküldeni.
    FONTOS: Jelentkezéskor, kérjük, add meg a második személy nevét is, és ő is hivatkozzon rád jelentkezéskor a könnyebb beazonosítás érdekében.
  • Ajánlatunk a fenti jelentkezési lapon keresztül történő jelentkezés esetén érvényes.
  • A kedvezményt csak a decemberben tartandó tanfolyamokra tudod érvényesíteni, viszont máskor is nagy szeretettel várunk tanfolyamainkon.
  • A szórólapon feltüntetett kedvezmény más kedvezménnyel össze nem vonható, tehát ha egyedül jössz és bemutatod a szórólapot, 10% kedvezményt kapsz a tanfolyami listaárból, ha elhozod a barátnődet is, mindketten megkapjátok a 15% kedvezményt.
  • A tanfolyamokra való jelentkezés további feltételei a jelentkezési lapon is olvashatóak: az egyes tanfolyamoknál megadott jelentkezési határidőig add le jelentkezésedet (ez a tanfolyami hétvégét megelőző csütörtök éjfél). A részvételi díjat a tanfolyami hétvégét megelőző péntek délig utald el a megadott számlaszámunkra.
  • 1 db szórólapot összesen egyszer, maximum 2 személy használhat, 2013. december 31-ig, ugyanazon tanfolyam alkalmával. 
  • A kedvezmény a 2013. decemberben tartandó EFT 1. szintű alaptanfolyamra vonatkozik. Mi mindent tanulhatsz az EFT1 tanfolyamon? Olvasd el ITT! >>

 

Jelentkezz erre a kihagyhatatlan lehetőségre ITT! >>