Még mindig kaphat valami PLUSZ-t az EFT Mesterektől!

Még mindig kaphat valami PLUSZ-t az EFT Mesterektől!

Négy nagyon aktív és izgalmas napon vagyunk túl Tam és Mary Llewellyn EFT Mesterekkel. A tanfolyam résztvevői – azok is, akik már ismerték korábban az EFT-t – újfajta megközelítési módokkal lettek gazdagabbak. Számomra is meglepő volt, hogy milyen derűsen és jókedvűen tanította Tam és Mary ezt a komoly témát – az EFT-t -, amit öngyógyításra, gyógyításra és személyiségfejlesztésre is alkalmazhatunk.

Ízelítőt kaphat a tanfolyamok hangulatából, ha megnézi a képeket és elolvassa az alábbi véleményeket:

Akik elvégezték Tam és Mary Llewellyn-nel az EFT1, EFT2 tanfolyamokat, ezt üzenték Önöknek:

“Találkoztam már az EFT-vel, de furcsának találtam eddig. Nem igazán értettem. Tetszik, érdekes. Nagyon szeretem az egyszerűen működő dolgokat. Sok benne a szabadság. A coaching alkalmak során szabadon tudom alkalmazni a pontokat, nem annyira kötött, mint amennyire én hittem. Ami nekem sikeres volt eddig, az az, hogy tegnap a függőség megszabadítás kapcsán a rétesemtől megszabadultam, és azóta eltelt másfél napban nem ettem édességet egyáltalán, ami nálam még az életem során nem fordult elő soha. Tehát ez egy óriási öröm.”

 

“Nagyon hasznosnak találom, mert érdekelnek azok a módszerek, amik egyszerre működnek hatásosan és bizonyíthatóan. Nekem az volt a leghasznosabb – de persze még ki kell próbálnom -, hogy azt látom, könnyen beépíthető, ha magamon dolgozom. Mert ha nagyon rövid idő alatt akarok valamit helyrehozni érzelmileg magamban, ez az eszköztár megadja azt, hogy hogyan csináljam.”

 

“Hallottam már régebben az EFT-ről, és ki is próbáltam. Van bennem egy lelkesedés, mert hogy tetszik a dolog. Gyakorlatias, gyorsan, könnyen megtanulható és alkalmazható. És hogy mi az, ami nekem tetszett eddig belőle? Hát, én elég erős dohányos vagyok, vagy voltam, nem tudom… de itt tegnap kopogtattak ez ügyben rajtam, és a 2 doboz helyett egy nap alatt 4 szálat szívtam el. Bár nem abbahagyni akartam, csak csökkenteni a dohányzást. Ez nekem egy nagyon nagy eredmény, én erre büszke vagyok. Bárkinek ajánlanám, aki odafigyel magára, bárkinek, aki odafigyel a környezetére, az egészségére, a lelkére. Ez bármikor jól jöhet. Előveszed, ez ott van veled, mint egy varázspálca!”

 

“Ez egy teljesen új dolog, amivel most találkoztam igazán, és egy teljesen új tapasztalat, és abszolút minden része érdekes. Az érzések, amiken keresztülmentem, amikor gyakoroltunk, hogy egyre lejjebb ment az érzések intenzitása, megtették rám a pozitív hatásukat. Van egy nagyon kedves barátnőm, aki pánikbeteg, és amikor hallgattam az előadást, és beszélni őket erről a témáról, akkor ő jutott eszembe, neki mindenképpen ajánlanám.”

 

“Nagyon lelkes vagyok és nagyon tetszik ez a tanfolyam, azzal együtt, hogy nem először veszek részt ezeken a tanfolyamokon. Nagyon-nagyon sok új dolgot hallottam, és lesz szükségem egy kis időre, hogy ezt rendszerezzem önmagamban, mert ráadásul én szenvedélyes kopogtató vagyok, és nagyon szívesen megkérdeztem volna az előadóktól, hogy az EFT függőséget okozhat-e, mert én határozottan EFT függő vagyok. Én mindenre kopogtatok. Mindenre!”

 

Tam és Mary pedig ezt üzeni a kezdőknek és gyakorlóknak egyaránt:


“Próbáld ki az EFT-t mindenre! És nagyon fontos, hogy használd saját magadon is! Tartozol a klienseidnek és a hozzád fordulóknak annyival, hogy magadat minél jobban megtisztítod.”

 

… és ami még hátra van -EFT Plusz tanfolyam

2012. október 27-28.
Mindkét napon 9.30-17.30-ig (regisztráció az első napon 8.00-tól)
HELYSZÍN: Rozmaring Kertvendéglő – 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

JELENTKEZÉS ÉS BEFIZETÉS A HELYSZÍNEN!

 

Ez egy speciális tanfolyam lesz az EFT-t már alaposabban ismerő hazai közönségnek. Meghívott előadóink kifejezetten a magyarországi EFT-seknek állították össze. Ez egyben azt is jelenti, hogy a világon sehol nem tanították még korábban, igazi „világpremier” lesz.

A meghívott előadóink olyan módszereket is megismertetnek a tanfolyam keretében, amelyeket az EFT-re alapozva fejlesztettek ki, szorosan kapcsolódnak hozzá, mégsem azok. Tekinthetőek az EFT továbbfejlesztett változatainak is. Csak hogy egy párat említsünk a tanfolyamon bemutatni tervezett módszerek közül, a teljesség igénye nélkül: WHEE (Wholistic Hybrid of EFT & EMDR), NLP (Neuro-Linguistic Programming), Izomtesztelés, TAT (Tapas Acupressure Technique), BSFF (Be Set Free Fast).

A részvétel feltétele:

A tanfolyamon azok vehetnek részt, akik az EFT2-es szintű tanfolyamot már elvégezték. A részvétel igazolásához elfogadjuk Tam Llewellyn, Sághy András, vagy más EFT Tréner által aláírt okleveleket is.

Mire lesz képes ennek a tanfolyamnak az elvégzése után?

  • Több információszerzés a meridián energia terápiák világából
  • Intuitív módon tudja használni az EFT-t, és más meridián energia terápiákat

További információk ITT!

 

Szeretettel várom az EFT PLUSZ tanfolyamon!

 

 

0 komment : “Még mindig kaphat valami PLUSZ-t az EFT Mesterektől!”


  • Még nincs komment

Szóljon hozzá Ön is!