EFT Akadémia1

Ön is szeretne saját magán, családtagjain vagy épp a páciensein segíteni az EFT módszerrel?

 

Képzelje el milyen remek lenne, ha mindig lenne a keze ügyében valami, ami nem gyógyszer, és képes lenne segítséget nyújtani, bármi történjék is?

A tanfolyamainkon szó szerint a kezébe adjuk azt a módszert, amellyel saját maga és a környezetében élő emberek egészségügyi, érzelmi és mentális problémáin önállóan, egyszerűen, és gyógyszerek nélkül is gyorsan, egyúttal nagyon eredményesen tud segíteni. Nem kevesebbet állítok, mint hogy már az alapszintű képzés után is 50-70%-os eredményeket érhet el, míg az EFT Akadémia Mester képzésének befejezése után a 90-95%-os eredményességet is elérheti!

Mikor való Önnek ez a képzés?

Ha Ön már elindult valamilyen segítő szakma felé, vagy már jelenleg is segítő foglalkozású, kialakított praxisa van (természetgyógyászok, orvosok, egészségügyi szakdolgozók, pedagógusok, pszichológusok, masszőrök, kozmetikusok), szeretne megismerkedni egy olyan módszerrel, amely sokkal hatékonyabbá teszi a jelenlegi praxisát és hosszú távon sok-sok embert fog Önhöz vonzani.

Miért pont Sághy Andrásra hallgassak EFT ügyben?

Az elmúlt évek során 237 ember tanulta meg az EFT módszert a Sághy András vezette Human Harmony tanfolyamain, többségük használja is saját magán és a környezetében. Sokan közülük napi szinten gyakorolják a módszert és az ország különböző részein saját EFT praxis kialakításán dolgoznak. A Human Harmony EFT Akadémiáján a kezdő szinttől, előképzettség nélkül a művészi gyógyítás szintjére lehet jutni. Még több infó Sághy András EFT trénerről itt.

Az EFT Akadémián megtanulhat egy olyan gyógymódot, ami nagyon új, Magyarországon alig ismerik, rendkívül hatékony és gyakorlatilag mindenre jó. A tanfolyam után is “fogjuk a kezét”, rendszeres elméleti és gyakorlati továbbképzés, valamint tanácsadás formájában. A Human Harmony az EFT magyarországi központja és így minden szakmai újdonságról tájékoztatjuk az Akadémia tagjait. Esetenként külföldi előadók tartanak tanfolyamot és bemutatót, hogy a magyar EFT-sek és energiagyógyítók semmiről ne maradjanak le.

Eft tanfolyam

Az alkalmak havonta vannak, hétvégente, hogy munka mellett is el lehessen járni.

Hogyan történik az EFT oktatás?

Az EFT Akadémián az eredeti, Gary Craig által létrehozott EFT módszeren túl az EFT továbbfejlesztéseit, az EFT Mesterek tapasztalatait és a saját magyarországi tapasztalatainkat is beépítjük. Beépítjük a tananyagba a külföldi tanfolyamok, konferenciák anyagát. Olykor külföldi előadókat is meghívunk. Az Akadémia hallgatói máshol el nem érhető kiadványokhoz, esettanulmányokhoz juthatnak hozzá. Folyamatosan biztosítunk konzultációs lehetőséget a legtapasztaltabb EFT gyógyítókkal.

Rendszeres elméleti és gyakorlati továbbképzést tartunk. Oktató DVD-ket és az energiagyógyítás témakörében korszerű magyar nyelvű kiadványokat is elérhetővé teszünk a hallgatóink számára.

Mennyi időt vesz igénye az EFT Akadémia elvégzése?

Az EFT Akadémia 2 éves képzést (összesen 24*2 nap) biztosít, a teljesen kezdő szinttől (mindenféle előképzettség nélkül) a Mester szintig.

 • Az alkalmak havonta vannak, hétvégente, hogy munka mellett is el lehessen járni.
 • Egy alkalom 2 napos, minden tanfolyami nap 9.30-tól 18.00 óráig tart. 1 órás ebédszünettel, délelőtt és délután egy-egy 20 perces szünettel. Az egyes tanfolyami blokkok 1,5-2 órásak, prezentáció, egyéni, páros és csoportos gyakorlatokat, valamint bemutató kezeléseket tartalmaznak.
 • A tanfolyam díja tartalmazza a tananyagot, amibe jegyzetelni is lehet, valamint a szünetekben kávét és teát. A csoport létszámának megfelelő számú segítőt biztosítunk, akik folyamatosan figyelnek a résztvevőkre és válaszolnak az esetleges kérdésekre.

Az Akadémiai képzés felépítése röviden

I. évfolyam

Alapfok

Az Alapfokú tanfolyamokat mindenkinek ajánljuk, aki a saját maga és környezete egészségéért felelősséget érez

 • EFT 1. szintű tanfolyam (2 nap)
 • EFT 2. szintű tanfolyam (2 nap)
 • EFT2 – Fájdalomcsillapítás és látásjavítás EFT-vel – Műhelygyakorlat (1 nap)
 • EFT2 – Siker tanfolyam –Műhelygyakorlat (1 nap)
 • EFT2 – Rend a lelke mindennek – Műhelygyakorlat (1 nap)
 • EFT2 – Súlycsökkentés és Függőségek kezelése EFT-vel – Műhelygyakorlat (1 nap)

Az 1 napos műhelygyakorlatokat úgy szervezzük, hogy két 1-napos képzést tartunk 2 egymást követő napon, tehát 2 ilyen műhelygyakorlat számít egy 2-naposnak.

Középfok

A Középfokú tanfolyamokkal megkezdjük a terapeuta-képzést. Azoknak az EFT Akadémia alapfokú végzettségűeknek ajánljuk, akik meglévő praxisukat kiegészítenék az EFT-vel. Mire kell figyelni, amikor egy másik emberrel foglalkozunk, hogyan alkalmazzuk az EFT-t különböző személyiségfejlesztő és terápiás helyzetekben.

 • EFT 3. szintű tanfolyam (2 nap)
 • EFT3 – A pénz energiája és a Vonzás törvénye – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • EFT3 – A halogatás kezelése EFT-vel – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • EFT3 – Csúcsteljesítmény elérése EFT-vel – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • EFT 4. szintű tanfolyam (2 nap)
 • EFT4 – A bennünk élő kisgyermek felnevelése – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • EFT4 – Mit gondolsz, ki vagy? – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • EFT4 – Az emberi kapcsolatok kezelése EFT-vel – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)

II. évfolyam

Felsőfok

A Felsőfokú EFT képzést azoknak az EFT Akadémia Középfokú végzettségűeknek ajánljuk, akik EFT terapeutaként a mindennapi gyakorlatukban az elsődleges és legfontosabb eszközként kívánják az EFT-t alkalmazni.

Súlyos betegségek kezelése EFT-vel:

 • PTSD (Poszt Traumatikus Stressz Szindróma) – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • Túlérzékeny személyek kezelése EFT-vel – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • Krónikus fájdalmak kezelése EFT-vel – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)
 • Daganatos betegségek kezelése EFT-vel – Tanfolyam és Műhelygyakorlat (2 nap)

Felsőfok2.

EFT Mester képzés – ezen a szinten videón felvett esettanulmányokat elemzünk, további súlyos betegségek kezelését ismertetjük, mindenki a saját eseteit ismerteti előadások, illetve vizsgadolgozatok és vizsgakezelések formájában, a résztvevők egyéni házi feladatokat kapnak.

Az egyes szintek között a résztvevőknek elméleti és gyakorlati vizsgát kell tenniük, és a saját eseteikről esettanulmányokat kell írniuk. A cél az, hogy minél több gyakorlatot szerezzenek és biztosak lehessenek a saját tudásukban. Az egyes szintek elvégzését bizonyító oklevelet csak a sikeres vizsga után kaphatják meg.

Bővebb információ a tanfolyamokról ITT!

Mit mondanak akik elvégezték?

Amit az Akadémián tanítunk, az nem érhető el az Interneten. Akik elvégezték, ezt mondják:

„… én mindenkinek ajánlanám a tanfolyamot, mert minden embernek vannak érzelmei… Ezen a tanfolyamon pedig pont az érzelmekkel, érzésekkel dolgozunk, tehát abszolút mindenkit érint. Az első napon elhangzottakat és látottakat én személy szerint, mint a neten kutakodó, már mind ismertem és tudtam, láttam, ergó, úgy éreztem semmi újat nem vettünk. Nekem a második nap volt az egész két nap lelke, sava-borsa … és egyúttal jelentkezek is a Sikerek elé állított akadályok tanfolyamra.” H. Gabriella Budapest

Az Akadémiai tagság rangot, kiváltságot jelent és megéri ezért időt, fáradságot és pénzt áldozni, mert itt több tudást szerezhet, plusz információkat kap és ezen felül olyan szolgáltatásokhoz juthat hozzá, amikhez máshol nem.

„Barátaimnak, családomnak, ismerőseimnek ajánlanám. Röviden elmondanám a módszer lényegét, és elmesélném nekik, hogy egészen hihetetlen módon old meg megoldhatatlannak tűnő problémákat, legyenek bármilyen régiek, és mélyek, fájdalom nélkül, rövid idő alatt.” B. Anna, Budapest

Átvállalom Öntől a kockázatot!

Ha úgy érzi, hogy nem sikerült elsajátítani az EFT kezelés technikáját, akkor a gyakorlati továbbképzésen segítünk, illetve telefonon, skype-on és e-mailben is kérhet segítséget, és ez – bizonyos korlátok között – díjtalan.
Ha mindezek ellenére továbbra is úgy érzi, hogy nem elég biztos magában, érdemes megismételni egy-egy tanfolyamot. Ismétlők az egyes tanfolyamokat 50%-os kedvezménnyel végezhetik el.

Lehet, hogy lemarad róla?

A jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében vesszük nyilvántartásba. Érdemes minél előbb jelentkezni, mert a képzés színvonalának biztosítása érdekében előfordulhat, hogy a tanfolyami létszámot korlátozni kényszerülünk. A 2014. januártól – 2015. december közötti Akadémiai évre a jelentkezés határideje: 2014. január 5.

A jelentkezés menete

Az EFT Akadémia: 2 éves tanfolyam – évente 12×2 nap, a 2014. januárban induló Akadémia 2015. év végén fejeződik be.
Minden úgynevezett trimeszterben 4*2 tanfolyami nap van. Az adott trimeszterben minden tanfolyam díja azonos, és az adott tanévre meghirdetett díjak év közben nem változnak.

 • A 2014. januárban induló 1. évfolyamos Akadémiai hallgatók számára az első trimeszterben (január-április) a 2 napos tanfolyamok díja (egyenként) 34,500 Ft, amely a listaárhoz képest tanfolyamonként 2,500 Ft árengedményt jelent.

4-féle fizetés konstrukció a következő

 1. A 4 tanfolyamra 38,000 Ft előleget kérünk, és a továbbiakban minden tanfolyam megkezdése előtt 25,000 Ft fizetendő. A listaárhoz képest 10,000,- Ft-ot takaríthat meg.
 2. A 4 tanfolyam (azaz 4*2 nap = 1 trimeszter) előre egy összegben történő kifizetése esetén további 20,000 Ft árengedményt adunk.
 3. Ha két trimesztert (azaz 8*2 napot) egy összegben előre kifizet, 50,000 Ft árengedményt adunk.
 4. Ha az egész évet (azaz 12*2 napot) egy összegben előre kifizeti, további 30,000 Ft árengedményt adunk. Tehát amennyiben az egész évet előre kifizeti, 80,000 Ft-ot takaríthat meg.

Töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot!

Az e-mail címére megküldünk Önnek egy Jelentkezési lapot, amelyben tájékoztatjuk minden fontos információról, és egy rövid bemutatkozást kérünk Öntől.

Ha elvégzi az Akadémiát, kiemelkedő tudású és eredményességű gyógyítóvá válik. Rengeteg gyakorlatot szerez, nagyon sok esettanulmányt fog feldolgozni, olyan videókat és cikkeket ismer meg, amelyek máshol nehezen elérhetők.


EFT Akadémia jelentkezés itt

Melyik fizetési konstrukciót választja?
Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek. A jelentkezés gombra való kattintással Önt a kiválasztott fizetési konstrukció teljesítése kötelezi. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendeléssel elfogadja a Humanharmony.hu weboldal megrendelési feltételeit.