Mohácsi Lizi

Mohácsi Lizi – EFT terapeuta

 

 

lizi új képTöbb éve dolgozom  EFT terapeutaként. Hatodik éve természetgyógyászként nyújtok segítő kezet a gyógyulni vágyóknak, hogy tudatos befele figyeléssel és aktív együttműködéssel megoldják problémáikat. Megtapasztaltam számtalan esetben, hogy képesek az emberek nem csak megbetegíteni, de meggyógyítani is önmagukat; milyen ereje van a szavaknak és a gondolatoknak; a segítségemmel miként tűntek el fájó emlékek, gyötrő rémálmok, hogyan oldódtak meg problémás emberi kapcsolatok, szűntek meg krónikus  fizikai tünetek.

Mottóm: „Tedd rendbe a lelked és rendben lesz az életed.”

Ezekben a témákban vagyok szakértő:

  • stresszoldás, szorongás és pánik kezelése
  • fájó emlékek, gyász feldolgozása
  • alvászavar, rémálmok megszüntetése
  • szülő-gyerek kapcsolat, munkahelyi konfliktusok kezelése
  • önbizalom növelése

 

Egy emlékezetes EFT kezelésem

40-es éveiben járó férfi azzal a problémával keresett fel, hogy mérges, feszült, irigy és kibírhatatlan lesz – már saját maga számára is – amikor közeledik valamelyik családi ünnep. Már előtte is jó pár nappal jelentkeznek a tünetek, és utána is pár napig ilyen állapotban van. Felkavarja, ha anya-gyerek élethelyzeteket lát vagy hall. Csikorgatja a fogát, a gyomra összerándul. A tünetek 22 éves kora körül jelentkeztek egy baleset után. Ekkor teljesedett ki benne a fájdalom és a hiány, amit édesanyja elvesztése miatt érzett. Ez 4 éves korában történt.

Az első ülésen előjöttek az eddig elnyomott érzelmek: fél, hogy elfelejti őt, hogy rosszabb lesz, ha nem beszél róla, nem tudja, illik-e elfelejteni, bűntudatot érzett. Ezzel kezdtünk el foglalkozni.

A második kezelés elején már a következőkről számolt be: azt tapasztalta, hogy amikor anya-gyerek élethelyzetet látott, átsiklott  mindenen, nem jelentkeztek a tünetek, még temetőben is volt. Tovább dolgoztunk a kapcsolódó problémákon, aminek eredményeként könnyebben tudott beszélni erről a témáról. Mikor legközelebb találkoztunk, lelkesen  mesélte, hogy nem volt még gondolatban sem leragadás, mikor az eddig problémát okozó szituációkat látta. Minden maradék rossz érzést elengedtünk, megszüntettünk.

Pár hónappal később jókedvűen köszöntött fel telefonban a névnapomon. Aztán rá pár percre újra hívott: „Jézusom, hát anyukámat is így hívták, és most semmilyen rossz érzésem nincsen! Köszönöm szépen.”

Magadnak köszönd – válaszoltam – Te csináltad, én csak segítettem benne.

 

További infó: www.teddrendbealelked.eoldal.hu

Az EFT kezelés óradíja Lizinél: 13.500 Ft

Mi történik egy EFT kezelésen?

Erről és a kopogtatás hihetetlen gyors hatásáról mesélek az EFT iránt érdeklődőknek a nyílt napunkon.

Testi fájdalom és lelki trauma eltüntetése EFT-vel