Pénzügyi program visszajelzései hétről hétre

Mi volt a résztvevők véleménye a Pénzügyi programról hétről hétre?

Az alábbiakban sok-sok véleményt olvashatnak, hogy mi volt a véleménye a pénzről, pénzteremtésről, és az EFT-s programról azoknak, akik hétről hétre velünk tartottak, és végigcsinálták az egész programot.

 

Visszajelzések az 1. hét után

 

„Pozitívabban értékeltem az anyagi helyzetemet. Nagyon tetszett a pénzpatak és a pénzfa ötlete.”

„A héten jól ment a vállalkozás, hét vége felé visszaesés volt tapasztalható, összességében erős hetet zártam, de ez máskor is előfordul, bízom benne hogy ez alkalommal a kopogtatás miatt.”

„Eddig nem érzékeltem változást, bár lehet, hogy valami apróság elkerülte a figyelmemet. Sokat segítenének esettanulmányok, hogy akik használták, hogyan változott meg az életük, milyen változásokat éltek meg a kopogtatás egyes szakaszaiban.”

„Nagy várakozással, reménnyel telve végzem a kopogtatást, hátha sikerül vele beindítanom a pénzáramlást.”

„Szerintem elég alapos a program.”

„Kaptam egy picivel nagyobb megrendelést. Nagyon tetszik a program.”

„Egy bevétel, amit vártam, nagyjából megnégyszereződött.”

„Jobban adok ki pénzt, nagylelkűbb vagyok. Úgy érzem beindult a gazdagságom.”

„Elindult az energiaáramlás.”

„Kiderült, hogy jövő héten Szlovéniába megyek raftingolni, és ez még anyagilag befér a nyaralásom előtt. :-)”

„Sikerült párom számára nagyobb haszonnal járó üzleteket bevonzanom, amiből egy kicsi jutalék nekem is jár.”

„Negatív értelemben nem foglalkoztattak annyira a kiadásaink. Mindig arra gondolok, hogy a kiadás sokszorozva tér vissza.”

„Nem stresszeltem magam a kevés pénz miatt.”

„A feljövő gondolatok visszatérően, egyre gyakrabban a pénzteremtés újabb, vagy régebbi, de akkor elvetett lehetőségei körül forogtak. Az agyam magától elkezdett ötletelni. Egy régen várt állásajánlat miatt vasárnap felhívtak. (Egy aprócska nyereményem is volt a lottón.)”

„Egyik nap nyertem egy sorsjegyen, de egy másikon összetörtük az autónkat. A boltban az eladó ajánlott egy olcsóbb terméket, ami ugyanolyan jó, mint a drágább.

„Fizetés emelést kaptam: kb. 8000 Ft-ot és 20.000 Ft-ot nagymamámtól. Kimondottan elégedett vagyok, az e heti anyaggal. Nagyon szépen, intelligensen vannak megfogalmazva a témák. Ami nekem előjött még gondolat: hogy mit fognak majd mások szólni a gazdagságomhoz. Loptam, nyertem, örököltem, de biztos, hogy nem dolgoztam érte eleget.”

„Egyenlőre pénzügyi változást nem érzékeltem, inkább az érzéseimben volt, hogy ez az a lehetőség, ami kimozdíthat a csapdából, amiben vagyok, és eredetileg nem kellene, hogy ilyen helyzetben legyek.”

„Olyan megérzésem támadt, amely segített az épp aktuális határidős pénzügyi / kifizetési problémám megoldani.”

„Meglepett a középső fiam, amikor átadott egy összeget a testvére egyetemi tanulmányira, még mindig elfog a sírás, ha erre gondolok.”

„Sokkalta nyugodtabb vagyok! Nagyon jó volt ez az első hét számomra, s bár nem tudtam kopogtatni mindig, mert elmentem nyaralni pár napra, nagyon megnyugodtam. Szerintem az emberek többségének nem csak a pénz mennyiséggel van bajuk, hanem a biztonság hiányával. Nekem a biztonság hiányzik nagyon.”

„Picit csökkent a szorongásom a jövőtől.”

„Két új megkeresés érkezett ajánlásból.”

„Jó érzéssel költöttem el egy kis pénzt magamra. Nagyon tetszenek a mondatok, beindítottak bennem gondolatokat a rám nem illőek is.”

„Az elmúlt héten csak a kifelé áramló energiát erősítettem. Megint “sikerült” túlköltekeznem. Sajnos, vagy hála az égnek (?) most kellett eleget tenni néhány olyan kötelezettségnek, amely ilyenkor esedékes, mint pl. a tandíj.”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 2. hét után

 

„A hét gyenge volt pénzügyi szempontból, emiatt sokszor aggódtam. Illetve a szokásos görcs a gyomromban, a kilátástalanság érzése a kopogtatásokkor enyhült.”

„Szépen, időben el tudtam rendezni a pénzzel kapcsolatos teendőimet. Nem görcsöltem annyira.”

„Kicsit kevesebb lett a rendszeres havi bevétel.”

„Jó lesz ez.”

„Könnyebben adom ki a pénzt a kezemből.”

„Sajnos nem volt eredménye. Több pozitív megerősítés jól jönne.”

„Könnyebben fizettem ki a csekkjeimet. A kopogtatás végén megkönnyebbülést érzek, de utána a csekkek látványa ismét visszahúz. Nem adom fel!”

„Valahogy nem foglalkoztam a pénzzel, még a kiadásokkal sem.”

„Felemelték a hitelkeretemet. A héten már elkezdődött a pénzáramlás, még lassan de már valami van.”

„Kevesebb szorongás, idegeskedés. Nyugodtabb lettem. Sok feljövő rossz érzést semlegesítettem. A még le nem zárt, zavaró dolgaimmal kapcsolatban megkerestek. Ezek megnyugtatásom céljából való lerendezéséhez hozzáláttam. Fel-felugrik olykor, csak úgy, gondolataimban a remény. A hinni akarás erős elszántságot, az erő érzését kelti bennem, ezektől jól vagyok.”

„Konkrét pénzügyi változást nem érzékeltem. Van egy eladó vidéki házam, ezt szeretném értékesíteni, és keresem az akadályait.”

„Nem kellett kifizetnem egy üveg bort, de más pozitívat nem vettem észre.”

„Megengedtem magamnak, hogy legyen bérletem. Jött egy olyan felismerés, hogy nem igazán kéne törődnöm azzal, hogy mit fognak „majd” szólni mások.”

„Nem érzékelek változást. A csapda érzést kikopogtattam.”

„1 hete még kétséges volt, de épp mára sikerült kölcsön nélkül megszereznem 4 fontos dologra a pénzt. A „pénzfa” kopogtatás hatására olyan biztonságban éreztem magam, ami valóban elhitette velem, hogy képes vagyok rá, hogy előteremtsem a szükséges összeget. Ez nagy öröm számomra. Köszönöm!”

„Pénzügyi helyzet nem változott, de egy csomó önismeretet javító lehetőség jött elő. Régi eltemetett jó és rossz emlék jött elő, elgondolkoztam a férjem és a saját, múltból fakadó pénzkezelési mintáin, amin igen meglepődtem.”

„Gyomoridegem van. Ezen a héten nagyon frusztrált voltam, kb. ötödszörre, ha megértettem egy mondatot, ami le volt írva.”

„Egy picit tudtam függetleníteni magamat a jövőtől.”

„Találtam egy 5 forintost.”

„Jó érzéssel vettem magamnak új ruhát :-)”

„Volt egy kis bevétel is. Viszont türelmetlen vagyok, és még mindig a pénz hiányára koncentrálok.”

„Pénzügyi téren nincs változás, viszont ajándékokat kaptam, csak úgy.”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 3. hét után

 

„Remek hetet zártam, a szorongás emiatt (is) jelentősen csökkent.”

„Most már a megoldásra próbálok figyelni. Lazább vagyok. Ez a hét igazán inspiráló volt. Köszönöm.”

„Befolyt a nagyobb bevételem fele.”

„Csökkentek a félelmeim.”

„Vettem pár bizsut, amit a pénztárhoz érve váratlanul leértékeltek :-)”

„Visszakaptam a kölcsönadott pénzem.”

„Nem kaptam plusz pénzt. A kopogtatás végén megkönnyebbülést érzek, de utána a csekkek látvány ismét visszahúz. Nem adom fel!”

„Változott a pénzügyi helyzetem értékelése és egyáltalán a pénzhez való viszonyulásom. Másképp, sokkal derűsebben látom a helyzetem, és a kilátásaim miatt sem aggódom.”

 

„Házam kiadó, albérlő jelentkezett.”

„Adtam anyukámnak 10.000 Ft-ot és rögtön kaptam vissza 5000-t a nagyitól. Megengedtem magamnak, hogy elmenjek egy étterembe, és függetlenül az ártól, egy jót egyek. Az e heti kopogtatás nagyon tetszett, különösen a 4. téma.”

„A 3. héten nem éreztem nagy változást. A pénzzel való „barátságos” kapcsolatom úgy érzem, erősödik. Nagyon tetszik a motivációs kopogtatás. Köszönöm.”

„Végül is innen is kaptam egy picit meg onnan is, úgyhogy van elég. Elég furcsa … nem sok, de most van.”

„Nem foglalkoztatott annyira a téma.”

„Minden nap volt kedvem kopogtatni. Nagyon tetszenek ezek a sorozatok!!! :)”

„Nem foglalkoztam a pénzzel.”

„A kopogtatás során azt a módszert követem, hogy fordított légzéssel mély levegőt veszek és a kimondott mondat során lassan kiengedem. Ha a mondanivaló rövid, a levegőt a végén engedem ki. Ha hosszabb, a mondanivaló során engedem ki. Van egy lassító ritmusa. Megnyugtató.”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 4. hét után

 

„Megoldódott egy lassan fél éves pénzügyi problémánk. Úgy érzem a kopogtatás segített. Ösztönző volt, már szeretném tudatosan áramoltatni az energiát, hogy a pénz hozzám is áramoljon.”

„Nagyon akarom a gazdagságot.”

„Növekedett a bevételem.”

„Kevésbé aggódom.”

„Kicsit jobb.”

„Kölcsönkérték az összes pénzemet, max. mínuszban van a számlám.”

„Pénzt nem kaptam, de hír érkezett, ha új tervet készíttetünk a szennyvíz csatorna bekötésére 100.000 Ft-ot spórolunk.”

„Nem aggódom, nem idegeskedem. Inkább csak fáradtságot, kimerültséget érzek. Kétségbe esve nem vagyok, de úgy látom, jelenleg szinte nem lehet ebben az országban becsületes munkából megélni. Olyanért viszont elég jól fizetnek, amit nem tennék tiszta lelkiismerettel, szóval egyelőre nem látok előre, de állandóan próbálkozom. Már úgy elfáradtam, hogy sokszor arra gondolok, jó lenne valami nagyobb szerencse, könnyen elfogadnám. Csak azt nem tudom elhinni, hogy így a kopogtatások segítségével hatni tudnék erre.”

„Lehetőségek érkeztek, de még nem konkrét.”

„Nyertem a lottón, és egy kaparós sorsjegyen pár száz forintot, januártól kaptam egy lehetőséget egy állásinterjúra és téli tüzelőt is ígértek. Úgy érzem, eddig lelkiekben erősödtem meg a programtól, de szeretném a pénzügyi részét is, hogy használjon.”

„Találtam egy láncot a villamosmegállóban (valószínűleg réz, de legalább észrevettem). Megrendeltem egy monitor cserét.”

„A 4. héten feszültséget éreztem, ha a pénzre gondoltam.”

„Nem foglalkoztatott a jövő.”

„Kicsit most úgy érzem összecsaptak a hullámok felettem, keresem a megoldást.”

„Jött pénz olyan helyről, ahonnan nem is gondoltam.”

„Jobban meggondolom, mire van pénzem.”

„Kevesebbet görcsöltem, ha pénzről volt szó.”

„Kész vagyok lemondani a pénztelenség iránti szükségletről.”

„Nem fogják elhinni, évek óta nem jártam lottózóban, gondoltam egyet és szerdán kitöltöttem egy skandit, 4es találatom lett, nem egy nagy összeg, de ösztönzőleg hatott rám :)”

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

Visszajelzések az 5. hét után

 

„Átlagostól jobb hetet zártam.”

„Próbálom alkalmazni, hogy nyugodt maradok, ha valami pénzzel kapcsolatos probléma adódik, és így valóban eszembe jut a megoldás.”

„Nőtt a tőzsde. Úgy érzem, hogy „Ha valami feljött közben” papír alapján elvégzett „kikopogtatások” nem annyira hatékonyak, mint az elején, talán mert túl sokat csináltam, túlságosan ismerem, elkalandoznak a gondolataim, stb.”

„Gazdagodom.”

„Kevésbé aggódom. Egyre jobban érzem magam, köszönöm.”

„Kisebb összeghez jutottam.”

„Több részen érkezett a bőség felém, ajándékot kaptam egy régi ismerősömtől, és a Biztosító is küldött egy nagyobb összeget. Bízom magamban és a módszerben.”

 

„Reggelente nagyon szorongató, félelemmel együtt jelentkező veszély érzettel ébredtem. De nem volt megfogható, mígnem a következő reggelen azzal ébredtem, hogy be fognak, be akarnak csapni. Ami azóta tisztán beigazolódott, hogy jó megérzés volt. Azóta természetesen ennek a megoldását kidolgoztam.

Röviden: a társasházi közös képviselő – nyilván szándékosan -“elriasztotta” a vevő jelöltemet, aki már négyszer volt lakásnézőben. A garzon ára “kenyérre kell”. A képviselő ugyanilyet már korábban is megtett másvalakivel, aki kénytelen volt neki eladni a lakást, amit ő jó áron azonnal tovább értékesített. Ezzel a reggeli álom-élménnyel egy időben egy nagyon erős rossz érzést kopogtattam ki. Még másnapra is jutott egy ezzel kapcsolatos régi rossz érzés, amit sikerült kikopognom. Nem is gondoltam, hogy ezek még jelentenek nekem valamit, annyira megemésztettnek gondoltam őket. Mindkettő a félelemmel, szorongással, létbizonytalansággal, szégyenérzettel volt kapcsolatos. Sokat sírtam is.

Utána következő reggeleken már nem volt ez a kínzó, szorongató érzés, hanem normális! Feltűnően, hihetetlenül megnyugodtam, de előtte (2 este) elképesztő fáradtságot éreztem.

Az utolsó reggelen kifejezetten jó érzéssel, hangulattal ébredtem, pedig nagy dolog ez most nekem, ekörül a téma körül forog a világ. Foglalkoztat a gondolat, de csak mint a számtan példa, a megoldáson törve a fejem és reggelre megálmodva a megoldást. Rossz érzésektől teljesen mentesen érint a dolog. Ez az érzés óriási javulás, ez a megnyugvás hiányzott eddig.”

 

„Egy kifizetésre váró csekkem jóval kevesebb lett, mint vártam. Egy iparosnak viszont nagyon sokat kellett fizetnem. Ez nagyon szíven ütött. Erősödött a lelkem a kopogtatástól.”

„Megcsináltattam a WC-tartályunkat. Voltam étteremben. Egy barátommal történt több órás beszélgetés (melynek témája munka, pénzteremtés lehetőségei voltak), kimondottan rossz lelki állapotban kerültem, mert szerinte hülyeségeteket tanultam. Szerinte a pénzt munkával kell keresni, és nem ilyen tevékenységekkel. Ez az ő véleménye, amivel nem kéne foglalkozni, viszont nagyon felzaklatott. Tehát ezt is el kéne engedni.”

„Néhány csekk összege csökkent pár ezer forinttal, ami évek óta szinte állandó összegű volt. Ennek nagyon örülök.”

„Bátran kiadtam a nálam lévő pénzt, azzal hogy úgy is megkapom a kintlévőségemet.”

„Eddig szorongtam, most nem nagyon érdekel.”

„Mintha könnyebb lenne megtalálni a megoldást, lett pár új lehetőség is, amiből lehet pénz.”

„Az e heti kopogtatási gyakorlat nagyon jót tesz. A mostani anyag utolsó két oldala nagyon jó érzéseket hozott nekem, ez jó ötlet volt :)!”

„Aránylag könnyebben hoztam döntést egy pénzügyi tranzakcióval kapcsolatban.”

„Lottóztam egyet. 🙂 És még kopogtattam is rá. Sajnos egy-két számmal melléfogtam minden számnál. Ezt még gyakorolni kell.”

„Váratlan lehetőségeket kaptam, hihetetlen!!!!!!”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 6. hét után

 

„Kétségbe esést éreztem a héten. A besorolásomat nem fogadták el és azt a hírt kaptam, hogy a fizetésemet hó közben utalják csak ki.”

„Most a nyugodt, megfontolt döntésekre van szükségem, egyelőre jól bírom.”

„Most volt változás. :-)”

„Nőtt a tőzsde, befolyt a bevétel második fele, új bevétel lesz egy másik ügyfélből.”

„Jobban mennek a dolgaim.”

„Növekedett a bevételem. Csak így tovább.”

„Többet nézegettem, tapogattam a pénzt és nem adtam tovább könnyen.”

„Kaptam fizetést.”

„Nagyon meg vagyok elégedve. Egy szennyvíz vezetéket kellet beköttetni, ami 300.000 Ft-ba került volna. Mielőtt befizettük volna, a kivitelezővel egyeztettük a tervet, és kiderült, hogy a bekötést meg lehet más módon is csinálni, és így csak 45.000 Ft-ot kell fizetni, ez csodálatos!”

 

„Egyszer csak – úgy keddtől – érezni kezdtem, hogy el fogom adni a kis lakásomat, annyiért, amennyiért gondoltam. Tipikusan az a megérzésem volt, mint amikor korábban is előre megéreztem nagyon jelentős fordulatokat (nem volt talán még 5 ilyen alkalom sem az életemben.)

Pénteken már elkelt a lakásom!!!

Ezt a lakást már 4-szer hirdettem és közel 10 közvetítő nyomult rám, akik közül igazán csak 1 dolgozott. Szóval sürgősen kell a pénz “kenyérre”, és már kezdtem aggódni, hogy nem sikerült eddig még eladni, de még igazán érdeklődő sem volt. A kopogtatás szövegét megtoldottam itt-ott a vevő bevonzását célzó szöveggel.”

 

„Lelkifurdalásom van, hogy ezen a héten nem tudtam annyit foglalkozni vele, amennyit szerettem volna.”

„Kevesebb lett a fizetésem. Egyre inkább megengedem, hogy költsek magamra.”

„Kellemes érzés: szívesen kifizetem a fizetnivalóimat. Ezen a héten megváltozott a pénzügyi helyzetem, a hitelkeret szó hatására émelygést érzek. Annak ellenére, hogy nem következett be javulás az anyagi helyzetemben, mégis bizakodó vagyok, hogy 1-2 hónapon belül helyre áll a pénz áramlásában az egyensúly. Azaz már nem csak egy irányba áramlik (egyelőre a bankszámlámról)…”

„Konkrétan pénzt nem kaptam, de látóterembe kerültek Kiyosaki könyvei, újra olvastam őket, érdekes nézőpontot világított meg a pénz megszerzése, és növelése témakörben. Pénzzel kapcsolatos régi emlékek jöttek elő, amiről most már képes vagyok beszélni. Nem gondoltam, hogy így lerakódtak, további jó és rossz emlékek jöttek elő.”

„Nincs olyan rossz érzésem a pénzzel kapcsolatban.”

„Nem görcsölök a pénz miatt.”

„Kaptam figyelmeztetést, hogy még van min dolgozni.”

„Folytatódik 🙂 A program jó, sokszor telitalálat.”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 7. hét után

 

„Csoda történt! Váratlan bevételekhez jutottam.”

„A nyugalom megingott egyszer-kétszer, de igyekszem.”

„Szerintem kezdődik a változás. :-)”

„Nőtt a tőzsde, viszont az elmúlt 2 év legkevesebb havi bevételét értem el, ami a cégem rendszeres tevékenységéből származik.”

„Nem érzékeltem változást.”

„Meg tudtam venni Apunak a szülinapi és karácsonyi ajándékát.”

„Sajnos nem tudtam minden nap kopogtatni, pedig meglepően sok rossz érzés jött fel, amikor csináltam. Mégpedig olyan eseményekkel kapcsolatban, amiket korábban már más érzésre, emlékre vonatkozóan semlegesítettem. Ilyenkor akár 1 órára is szükségem volt, de csak 2-szer tudtam megtenni, ezért a jövő héten folytatom. Igazából nem jut eszembe semmi, ami változás lenne, csak ez az igény, hogy ezt nekem még a jövő héten is folytatnom kell. Szeretek kopogtatni, jobban érzem magam tőle.”

„Több munkalehetőség adódott.”

„Plusz bevételem még nincsen, viszont egyre több dolgot engedek meg. A pénz kiadása egyre könnyebbé válik számomra.”

„További elgondolkodtató könyvek kerültek elém, amelyek segítenek a pénzügyi problémáim kitisztázásában.”

„Úgy néz ki elég jól fizető munkát kaptam.”

„Be tudtam fizetni pár régebbi tartozásom is.”

„Időt szántam rá, hogy letisztázzam az anyagi helyzetemet, rajta kaptam magam, mikor megint a spórolás akarta befolyásolni a döntésemet.”

„Tetszik!”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 8. hét után

 

„A pénzintézet csökkentette a hitelkeretemet.”

„Még van mit tanulnom.”

„Egyre jobban érzem a változást. :-)”

„Megint kilátásban van egy nagyobb bevétel lehetősége (nem rendszeres).”

„Kis bevétel növekedés.”

„Váratlan pénz jött, aminek nagyon örültem.”

„Megyek egy luxus helyre vacsizni.”

„A biztosítási összeg évesről negyedévesre csökkent, így ki tudtam fizetni a csekket. A gátlásaim egyre szabadulnak.”

„Onnan jöttek segítségek, segítő lehetőségek, ahonnan nem is számítottam erre. Azt már korábban is megfigyeltem, hogy amikor már lemondtam valamiről, utána gyorsan teljesült a vágyam.”

 

„Lehetőségek nyílnak.”

„Semmilyen plusz bevételem nem lett. A pénz kiadással továbbra sincs probléma, viszont felmerült egy kis kétely, hogy honnan lesz több bevételem.”

 

„A 8. heti kopogtatás hatására kedvező állapotot nem érzékeltem a pénzügyi helyzetemben, egyelőre a bankszámlámról kiáramlik a pénz. De furcsa, hogy ezzel kapcsolatban nincs most rossz érzésem, nyugodt vagyok.

Pedig már most, hó elején mínuszban van a bankszámlám, a hitelkeretem használom. Ilyen még nem fordult elő velem. Novembertől lezárom ezt a folyamatot. Azt hiszem, most tudatosult bennem igazán az az érzés, hogy el tudjam hinni, ha kiáramlik a pénz, akkor be is fog áramlani.

Ma esti jó cselekedetem: 3 hajléktalan üldögélt a sarki közért előtt az esőben és pénzt kértek tőlem, de én nem adtam. Inkább megkérdeztem, mit vacsoráznának szívesen. Mindent megvásároltam, amit kértek: tej, 10 zsömle, felvágott, sajt, zöldpaprika, joghurt és egy kis desszertnek csokoládé. Valójában azt hiszem, tréfának szánták, nem hitték el, hogy mindezt megvásárolom nekik. Nagyon meglepődtek és igen megörültek a vacsorájuknak. Nekem pedig jólesett az örömük.”

 

„Folytatódik, folytatódik.”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 9. hét után

 

„Megkaptam a fizetésem.”

„Van némi javulás.”

„Sokkal nyugodtabb vagyok, ha a pénzről van szó, bár a pénz energiájának áramlását még nem érzem.”

„Nagyon tetszett a heti anyag.”

„Nem aggódom annyira a számlák miatt, szeretettel fizetem ki a számlákat.”

„Kevesebbet költöttem. Az e heti anyag nagyon hasznos tükör volt, köszönöm.”

„Annak ellenére, hogy költök, több pénz van a számlámon.”

„Olcsóbban jutottam hozzá egy barátom által egy szivattyúhoz, nekem nagyker áron adta át. A pénzhez való hozzáállásom megváltozott, most már tudom, hogy úgy is megoldódik valahogy. Így türelmesebb lettem.”

„Bejöttek a megérzéseim, általában sokkal nyugodtabb, stabilabb voltam, mint korábban.”

„Kevesebb kiadásom volt, mint amire számítottam.”

„Még mindig nincsen plusz bevételem, viszont a kiadás egyre könnyebben megy. Ez a hét is hasznos volt, a kételyből is egy jó adagot sikerült elengedni.”

„Egyelőre nincs javulás az elmúlt heti pénzügyi helyzetemhez viszonyítva.”

„Most már van valamennyi pénzem, de elég sokat dolgozom.”

„Elkezdett áramlani a pénz.”

„Folytatódik.”

 

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 10. hét után

 

„Váratlan bevétel.”

„Szeretném már érezni a pénz áramlását.”

„Tőzsde csökkent, de az egyéb kilátások kedvezőek.”

„Jobb lett.”

„A bevételem kicsit növekedett.”

„A pénz nem minden. Köszönöm.”

„Előző hónapban elfelejtették kifizetni a bónuszomat, de a héten megkaptam.”

„Nagyon olcsón jutottam hozzá őszi ruhatáram bővítéséhez. Nyugodtabb lettem, nincs görcs, félelem.”

„Teljes nyugalom, lassú csöpögés.”

„Folytatódtak a jó megérzéseim, próbálom játékosra venni a dolgot, jó kedvre derít, fellelkesít, ha sikerül ráérezni valamire.”

„Kisebb javulás.”

„Több pénzem maradt, mint amire számítottam.”

„Hasznos volt az egész :)”

„Nincs bűntudatom, amiért így alakult a pénzügyi helyzetem. Érzem, valami jó dolgot tartogat számomra ez az állapot.”

„Gyűlik a pénzem, de azért még ideges vagyok.”

„Egy nagyobb összeg beérkezése kapujában vagyok.”

„Másképp viszonyulok hozzá.”

A PÉNZÜGYI PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!