Rendteremtés EFT-vel

Rendteremtés EFT-vel

1 napos műhelygyakorlat

Hogyan teremthetünk rendet magunkban és magunk körül az EFT-vel? Ez a műhelygyakorlat ténylegesen használható módszereket mutat be a bennünk és körülöttünk lévő energia-áramlás kezelésére.

A részvétel feltételei:

Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség.

A műhelygyakorlat témái:

  •  Meg fogja érteni és érezni, hogy mi a közös a testében és a környezetében áramló energiában.
  •  Milyen a viszonya a rendhez?
  •  Mi az oka, hogy felgyülemlenek a nem használt tárgyak, befejezetlen feladatok, elrakhatatlan papírok, szennyes ruhák, edények, stb.?
  •  Mit okozhatnak ezek az Ön érzelmi életében?
  •  Egyszerű technikákkal feloldjuk a negatív érzéseket, melyek az idővel („elárasztanak a feladatok”), a képességeivel („nem vagyok rá képes”, „még sohasem sikerült”), az érzelmeivel („félek a változástól”, „félek, hogy visszautasítanak”, „nyomaszt a feladat”) kapcsolatosak.

A műhelygyakorlat elvégzése után képes lesz:

  •   rendet teremteni önmagában és a környezetében

Aki elvégezte, ezt mondta:

Nagyon jó hangulatú, igen hasznos nap volt. Ismét rádöbbentem arra, hogy a dolgokat akármilyen módon akarjuk rendbe tenni, az első és legfontosabb lépés az, hogy a saját belső világunkban teremtsük meg azt. Bármilyen elképzelhetetlennek tűnt első pillanatban, bebizonyosodott, hogy az EFT ebben is segít!”

 

“Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól (Rend a lelke mindennek), más nézőpontból látom a rend fogalmát és a harmónia kialakításának külső-belső befolyásoló tényezőit. Nagyszerű volt az EFT-vel való kapcsolódás és a „rendcsinálás”.” Csingár Berta, Szekszárd

 

“Nagyon örülök, hogy millió feladatom, kötelességem mellett mégis szakítottam időt a tanfolyamra. A képzés ideje alatt teljesen kikapcsoltam a külvilágot és elkezdtem magamban REND-et teremteni. Köszönöm Nektek!!” Udvaros Renáta, Kaposvár

 

A Rendteremtés Műhelygyakorlat díja: 16.000 Ft + ÁFA

Tanfolyami jelentkezés

Kérjük, adja meg az adatait és válassza ki, hogy melyik időpontra jelentkezik. A tanfolyami jelentkezéskor vegye figyelembe az egyes tanfolyamok leírásánál található tanfolyami részvételi feltételeket.
Időpont kiválasztása
Szállítási és fizetési mód
Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek. A jelentkezés gombra való kattintással Önt a kiválasztott fizetési konstrukció teljesítése kötelezi. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendeléssel elfogadja a Humanharmony.hu weboldal megrendelési feltételeit.

A tanfolyamok az EFT Akadémia keretében még olcsóbbak (tehát ha nem egyenként fizeti be, hanem 4, 8, vagy 12 tanfolyamot egyszerre. Ez függ attól is, hogy milyen csomagot választ. Az EFT Akadémia 4 választható csomagjáról itt tájékozódhat: Meg szeretném tanulni!