Rendteremtés EFT-vel

EFT2 – Rendteremtés EFT-vel

1 napos műhelygyakorlat

Hogyan teremthetünk rendet magunkban és magunk körül az EFT-vel? Ez a műhelygyakorlat ténylegesen használható módszereket mutat be a bennünk és körülöttünk lévő energia-áramlás kezelésére.

A részvétel feltételei:

Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség.

A műhelygyakorlat témái:

  •  Meg fogja érteni és érezni, hogy mi a közös a testében és a környezetében áramló energiában.
  •  Milyen a viszonya a rendhez?
  •  Mi az oka, hogy felgyülemlenek a nem használt tárgyak, befejezetlen feladatok, elrakhatatlan papírok, szennyes ruhák, edények, stb.?
  •  Mit okozhatnak ezek az Ön érzelmi életében?
  •  Egyszerű technikákkal feloldjuk a negatív érzéseket, melyek az idővel („elárasztanak a feladatok”), a képességeivel („nem vagyok rá képes”, „még sohasem sikerült”), az érzelmeivel („félek a változástól”, „félek, hogy visszautasítanak”, „nyomaszt a feladat”) kapcsolatosak.

A műhelygyakorlat elvégzése után képes lesz:

  •   rendet teremteni önmagában és a környezetében

Aki elvégezte, ezt mondta:

Nagyon jó hangulatú, igen hasznos nap volt. Ismét rádöbbentem arra, hogy a dolgokat akármilyen módon akarjuk rendbe tenni, az első és legfontosabb lépés az, hogy a saját belső világunkban teremtsük meg azt. Bármilyen elképzelhetetlennek tűnt első pillanatban, bebizonyosodott, hogy az EFT ebben is segít!”

 

“Nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól (Rend a lelke mindennek), más nézőpontból látom a rend fogalmát és a harmónia kialakításának külső-belső befolyásoló tényezőit. Nagyszerű volt az EFT-vel való kapcsolódás és a „rendcsinálás”.” Csingár Berta, Szekszárd

 

“Nagyon örülök, hogy millió feladatom, kötelességem mellett mégis szakítottam időt a tanfolyamra. A képzés ideje alatt teljesen kikapcsoltam a külvilágot és elkezdtem magamban REND-et teremteni. Köszönöm Nektek!!” Udvaros Renáta, Kaposvár

A tanfolyam ára >>

A tanfolyam ára az EFT Akadémia keretében >>

 

Ehhez a tanfolyamhoz nincs még időpont.