Siker EFT-vel

EFT2 – Siker EFT-vel – Hogyan szabotálod a saját sikereid és hogyan lehetnél mégis sikeres?

1 napos műhelygyakorlat

Ha valaki úgy érzi, hogy valamit nem sikerül elérni az életben, akkor ezt majdnem biztos, hogy az érzelmei okozzák. Lehet, hogy nincs világos elképzelése arról, hogy mi a siker az ő számára. A műhelygyakorlat elején ezt fogjuk tisztázni.

A részvétel feltételei:

Legalább EFT1 szintű tanfolyami végzettség.

A műhelygyakorlat témái:

  • A siker elérésének egyik nagy akadálya a hiedelemrendszer. Ha valaki azt hiszi magáról, hogy „nem vagyok elég jó”, vagy „nem érdemlem meg a sikert”, vagy „nem vagyok rá képes”, akkor mindig megakadályozza magát az igazi siker elérésében.
  • Sokan félnek a sikertől, ez ismeretlen és félelmetes számukra, inkább a jól ismert komfort zónát választják.
  • Számos egyéb érzés is akadályozhatja a sikert, pl. bűntudat, bizonytalanság-érzés, önbizalom-hiány, stb.
  • Nagyon fontos az akadályozó érzések csökkentése után a „siker-tudat” kiépítése, és megerősítése.
  • Szó lesz a Vonzás törvényéről és arról, hogy a szükséges rezgésszámot hogyan érhetjük el az EFT-vel.
  • A műhelygyakorlaton elvégzünk egy olyan gyakorlatot, amelynek során mindenki fizikailag is átélheti a sikerhez vezető út során felbukkanó negatív érzéseket, és ezek semlegesítése után átélheti, hogy a siker valójában egy érzés, és ezt az érzést már most érezheti.

 A műhelygyakorlat elvégzése után képes lesz:

  • Könnyen és gyorsan elérni azt a sikert, amivel a nap folyamán foglalkoztunk.
  • Birtokában lesz az a módszer, ahogyan egyéb sikereket is elérhet.
  • Képes lesz felismerni és kezelni a sikerét akadályozó érzéseket.

 Aki elvégezte, ezt mondta:

Nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot, mert hihetetlen egyszerű módszerrel, fantasztikus eredményeket tudsz elérni! Rádöbbensz, hogy a sikerességed csak és kizárólag rajtad múlik.

Ajánlom, mert segített letisztázni a pontos célt, mert eszközt adott ahhoz, hogy lássam, milyen lépésekre van még szükségem, hogy elérjem a célomat, mert jópár negatív érzelemtől, blokktól, tényezőtől megszabadultam, mert most úgy érzem, sikerülni fog, mert most hiszek magamban, mert egy nagyon jó eszköz van a kezemben, ami az élet bármely szakaszában segíthet, mert végre elhittem, hogy képes vagyok rá és megérdemlem és meg is kapom.

Ajánlom Neked ezt a tanfolyamot, ha sikeres vagy, akkor azért, hogy tudd, hogy lehetsz még sikeresebb! Ha elégedetlen vagy, lásd, hogy van lehetőség, s azt Te teremted meg önmagadnak! Ha sikertelen vagy, segít, hogy magad mögött hagyd ezt az állapotot. A siker nem lehetetlen, belőled fakad! Mondj IGENT Önmagad sikerére!

A Siker Műhelygyakorlat díja: 21.000 Ft

Ehhez a tanfolyamhoz nincs még időpont.

A tanfolyamok az EFT Akadémia keretében még olcsóbbak (tehát ha nem egyenként fizeti be, hanem 4, 8, vagy 12 tanfolyamot egyszerre. Ez függ attól is, hogy milyen csomagot választ. Az EFT Akadémia 4 választható csomagjáról itt tájékozódhat: Meg szeretném tanulni!