Súlycsökkentő program visszajelzései hétről hétre

Mi volt a résztvevők véleménye a Súlycsökkentő programról hétről hétre?

Az alábbiakban sok-sok véleményt olvashatnak, hogy mi volt a véleménye a fogyásról, a súlycsökkentésről, és az EFT-s programról azoknak, akik hétről hétre velünk tartottak, és végigcsinálták az egész programot.

 

Visszajelzések az 1. hét után

 

„Kedvet kaptam, hogy feladjam a lustaságom és elmentem tornázni.”

„A programtól kinyílna előttem a világ, tartalmasabb lenne az életem. Új meglátás: a választás rajtam áll, csak vállalkoznom kell arra, hogy mozduljak. Felcsillant bennem a remény, hogy sikerül a váltás; optimistábbnak éreztem magam a súlycsökkenést illetően. Nőtt az önbizalmam.”

 

„Szerda reggelre lejjebb ment a bokámon a dagadás. Sokkal jobb a közérzetem. A kopogtatás közben érzem, ahogy áramlik bennem az energia! Mindenképp hasznomra van a program, energikusabb vagyok, megint azt érzem, hogy MAGAMNAK IS fontos vagyok.”

 

„Első napon oldódott a gyerekemmel kapcsolatos bűntudatom, amiről azt gondoltam, hogy nincs.”

„Pánikszerű édességzabálásba kezdtem “csak még utoljára, most úgyis lefogyok”. Kicsit jobban figyelek a gyaloglásra pl. a mozgólépcsőn. Többször bicajoztam a szokásosnál.”

 „Kevésbé nassolok, inkább zöldségeket rágcsálok.”

„A forgatókönyvek mellett a saját kopogtatásom és a TAT forgatókönyveit is használtam. Sok emlékkép és érzés jött fel és világosodott meg. Egyre jobban szeretek tükörbe nézni 🙂 A teljes energiarendszerem megváltozott, mintha “könnyebb” lenne a lelkem.”

„Jobb lett a kedélyállapotom, optimistább lettem, elszánt. Nem érzem az éhséget, az 5. napon nagyon vártam a tréninget és bízom a sikerben.”

„Vidámabb lettem, kicsit lazábban vettem a napi dolgokat.”

„Jobban odafigyelek magamra. Nekem nagyon tetszik a program, jó kedvem lesz tőle.”

„Nem kívánom annyira az édességet, sőt egyáltalán nem zavar, ha mások esznek mellettem.”

„Rájöttem egy-két akadályozó érzésre.”

„Még mindig nagy bennem az ellenállás a változásra. Azt vettem észre, könnyebben lemondok az édességről és mennyiségileg is kevesebbet eszem. A süteményes bolt előtt elmegyek, hogy eszembe sem jut vásárolni. Többet mozgok. Nagyon jó a program köszönöm szépen, az összeállítók munkáját is.”

„Amikor reggel rátértem a pozitív jellegű kopogtatásra akkor kezdtem magam jobban érezni a bőrömben. Egész héten vidám és mosolygós voltam.”

„Boldog és kiegyensúlyozott lennék, és elérném mindazt, amit kitűzök célul. Túl sokat adok másoknak magamból (munka és magán), így folyamatosan tartalékolok. Rájöttem, hogy félelmeim vannak, amit evéssel kompenzálok. Amikor ellazultam, és kopogtattam erősnek és kitartónak éreztem magam, megcsapott a “siker” szele. A sport utáni vágyam elnyomhatatlanul előtört belőlem. Étkezési szokásaim megváltoztatása iránti igényem felismerése.

„Nem kívánom az ételt. Ennek ellenére néha túleszem magam, érzelmi evő vagyok.”

„Még nem érzek pozitív változást, inkább evési kényszert éreztem esetenként.

„Jobb lett a közérzetem és összeszedettebb lettem.”

„Nem gondolok annyit az evésre és a “nem egészséges” ételekre.”

„A hiedelmeim nagy része semmissé vált. Közben felbukkant néhány más érzés is, melyektől a 4. lépés segítségével búcsút mondtam.”

„Kopogtatás közben el tudom fogadni magamat, megkönnyebbülést érzek, tetterőt, vidámságot.”

„Könnyebb volt elfogadni magam, „láttam” magam soványabban!!! Szerintem nagyon jó a program. Így, vezetve sokkal könnyebb, mint egyedül. KÖSZÖNÖM.”

„A reggeli kopogtatástól mindig vidámabb lettem. A boltban egészségesebb ételeket választottam, kevesebb édességet ettem.”

„Mintha egy kicsit összekeveredett volna néhány kellemetlen érzés bennem, illetve talán egyszerre túl sok régi fájdalmas emlék jött elő.”

„Rádöbbentem egy csomó mindenre magammal kapcsolatban. Például, elkezdtem vizsgálni a sokkot, ami kiváltotta nálam a súlytöbbletet. Még nem jöttem rá teljesen….”

„Ezen a héten sikerült elérnem, hogy nem fogyasztottam annyi édességet, mint azelőtt. Sőt még csak nem is kívántam. Ha arra gondoltam, hogy a szekrényben találok csokoládét, nem izgatott. Most is ott van, és nem sóvárgok utána. Sajnos a rendszeres mozgás felé még nem mozdultam el, de igyekszem dolgozni rajta.”

„Máris sokkal kitartóbb vagyok, mint általában.”

„Sokszor fáztam, az ujjaim nagyon hidegek voltak, a kopogtatáskor azonban mintha a vérkeringésem élénkült volna. Kevesebbet ettem, több teát ittam. Nagyon jól jött a hét közbeni kopogtatás, segített továbblendülni, amikor kezdtem a kedvemet elveszíteni.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

Visszajelzések a 2. hét után

 

„Aktívabb voltam, bár még mindig meglehetősen lassan mozgok. A hét vége felé képes voltam esténként összeállítani a másnapra vonatkozó tevékenységi listámat, s ezeket többnyire sikerült is teljesítenem.”

„Nem tudom, hány cm-t csökkent a derekam, de a nadrágomon egy likkal beljebb kell az övet húznom:-) Ezen a héten 4-szer fizikai munkát végeztem alkalmanként 4 órát.”

„Lenyugodtam, az evés a megszokottra állt vissza, napi édesség fogyasztással. A mozgás viszont hét közben kimaradt, de a hét végére ismét előtérbe került.”

„Sokkal több folyadékot igénylek, és sokszor nem kívánom az ételt.”

„Sokkal kevesebb étel is elég lenne, de megszokásból még kicsit(?) ragaszkodom a mennyiséghez.”

„Bizakodó vagyok, erősnek érzem magam, egyensúlyban vagyok önmagammal, jó a kedélyállapotom és rendületlenül kopogtatok, drukkolok a programnak.”

„Felhőtlenebb lennék, boldogabb lennék, lerakhatnám a súlyaim, könnyebben venném az akadályokat. Könnyedében ment a kopogtatás. Felerősödött bennem, hogy annyira utálom a mozgást.”

 

„Segít nem elfelejteni, hogy jobban figyeljek magamra.”

„Mennyiségileg kevesebbet eszem, megelégszem este kefirrel, fokozatosan odafigyelek, hogy kevesebb szénhidrátot fogyasszak. Ha valami stressz ér, már nem nyúlok az ételhez. Kiváló a program.”

 

„Az elengedés az, amit tanulnom kell még. Egészségesebben táplálkozom, és kétszer aktívan sportoltam a héten.”

„Még mindig nem kívánom, de tömöm magam. Híztam 1 kg-t 🙁 Ez normális az elején?”

„Önmagam szabotálása egy kicsit csökkent, és az evési kényszer is csökkent egy kicsit.”

„Jelentős eredmény, hogy szinte valamennyi orvosi eredményem javult, amit összefüggésbe hoztak a hízásommal. Jobban érzem magamat. Kezd az erőm visszatérni.”

„Sajnos nagyon keveset kopogtattam, de mióta elkezdtem a programot, a fókuszom azon van, hogy elérjem a célomat, a megfelelő testsúlyt. Jelentős változás, hogy péksüteményt nem fogyasztok most már 2 hete, és nem is hiányzik egyelőre a szénhidrátbevitel.”

„Étkezési szokásom változott. Akaratom változott.”

„Kétségbe estem, amikor belenéztem a tükörbe. Jóval kevesebbet nassolok. Nagyon jó volt a heti program is.”

„Nyugodtabban gondolok a jelenlegi külsőmre, jobban elfogadom magam. Kisebb adagokat ettem.”

„Jobb közérzet, valamennyivel több magabiztosság. Több testmozgás (az univerzum kisegített, egész héten havat lapátoltam: nagyszerű!!!). Friss levegőn sport, mindenkinek ajánlom! Motivált vagyok, élvezem a változást.”

„Sokkal nagyobb az önbecsülésem és magabiztosabb vagyok. Már nem vagyok annyira ingerült. Nagyon kellemesnek találom a programot.”

„Sokkal jobban szeretem magam, negatív gondolatom a fogyással kapcsolatban nincs!”

„Jobban bízom magamban, hogy végig tudom csinálni.”

„Kezd a napirendem részévé válni a kopogtatás.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 3. hét után

 

„Aktívabb munkavégzés a háztartásban. Unokámmal séta 5×1,5-2,0 óra, a kopogtatásokon kívül nem volt naponta pihenésem.”

„Kb. fél éve nem volt ilyen könnyű a járásom, rengeteg vizet iszom, alakulok! 🙂 Nem mérem a súlycsökkenést, de látványos az alakulásom:-))”

„Nem kívánom az édességet.”

„Inkább lelki, mint fizikai hatását érzem, várom a folytatást.”

„Könnyebbnek éreztem magam és erősebbnek, bár a súlyom nem csökkent.”

„Könnyebbnek érzem magam.”

„Más problémára is könnyebb megtalálnom a megoldást.”

„Könnyebben veszem ezt a fogyás dolgot.”

„A testi-lelki terheim elengedése után az egész életem változik, végre életem irányítását a magam kezébe veszem, és magabiztosabb vagyok. Az e heti kopogtató forgatókönyv fantasztikusan jó volt. Ami közben feljött: miért akarok megváltozni, a komfortzóna, súlytöbblet milyen jó volt, próbál meggyőzni. Folytatom a kopogtatást.”

„Kevésbé érzem tehernek a felmerülő problémáimat.”

„Néha úgy érzem, mintha karcsúbb lennék.”

„Fogyni kezdtem.”

„Nem zavar, hogy kövér vagyok.”

„Nem nassolok és kevesebbet eszem fő étkezésekkor is.”

„Rádöbbentem milyen erős bennem a bűntudat, az önvád. Igyekszem odafigyelni, hogy kevesebbet bántsam magam. Nem ettem édességet.”

„Egyre jobban érzem a pozitív változásokat. Habár súlyban nem lettem könnyebb ezen a héten, de valószínűleg lelkileg oldódtak egyes blokkok. Ezt azért gondolom, mert nőtt a magabiztosságom és a vitalitásom.”

„Elkeseredett, sírós a hangulatom. Előjött a visszér fájdalmam, ami minden fogyókúránál eddig is előjött.”

„Újabb mélypontot értem el. Sokszor nem is kopogtattam…. De voltak nagyon szép napok is!”

„Rájöttem, hogy a túlsúlyom nagy része lelki okokra vezethető vissza.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 4. hét után

 

„Ételadagokat felére csökkentettem, lassabban ettem és figyeltem a jóllakottság érzetére.”

„Tisztul a szervezetem, alakul a formám, jobb a kedvem. Nagyon jól érzem magam. Alakul a formám, bár nem fogytam semmit, és könnyebben vagyok még egy fárasztó nap után is.”

„Csökkent az étvágyam.”

„Jobb hangulatban végeztem a kopogtatást.”

„Csökkent a súlyom, kisebb az étvágyam, jobban mozgok.”

„Feldolgoztam sok negatív élményt, és ez lefárasztott.”

„A méreteim nem változtak, mégis karcsúbbnak érzem magam.”

„Vidámabb vagyok.”

„Nincs jelentősége hány kiló vagyok.”

 

„Máshogy érzem a testem, sokkal, jobban benne vagyok és egy vagyok vele.”

„Odafigyelek mit és mennyit eszem.”

„Jobban be tudom tartani a nem nassolást, de este nem.”

„Egészségesebben élek.”

„Jobb a közérzetem és a hangulatom.”

„Nem gondoltam annyit az evésre, kevesebbet is ettem.”

„Kevesebbet eszem, minden nap legalább 3/4 órát lépcsőzöm, és súlyzózom. Érzem, hogy kezdek átalakulni, de a centiben és a mérlegen mért eredmények nem ezt mutatják, teljesen el vagyok keseredve, hogy nem látom a számszerű eredményt. Nyilvánvaló, hogy a belső érzés fontosabb, de….”

„Kezdem elhinni, hogy újra lehetek még 65 kg.”

„Életemben a pozitív változások folytatódnak.”

„Nőtt az önbizalmam, és ezáltal ki merem mondani az embereknek a véleményemet dolgokról, ami feszültséget okoz. Nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy kinyilvánítom esetleges nemtetszésemet.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések az 5. hét után

 

„Étkezések alkalmával markánsan éreztem, hogy mikor „elég” az evés. Csak akkor ettem, amikor éhes voltam. Könnyebben mozdultam, amikor felmerült bennem a tettvágy. Csak akkor fogyasztottam ételt, amikor éhes voltam, nassolás nem volt.”

„Tudom tartani a diétámat.”

„Belekerültem a testembe, megéreztem, hogy egy csapat vagyunk és így kell gondolnom rá, ezt az életet most a lelkem ebben a testben éli. Örömtelibb volt az, ahogy a fogyáshoz állok.”

„Nem kívánom a kenyeret. Energikusabb vagyok, kezdem más szemszögből szemlélni a világot, magamat szépnek látom. Kezdem elengedni a negatív érzéseimet a testemmel, és a lelkemmel kapcsolatban, mintha egy tisztulási folyamaton mennék át. Hála…”

„Mintha nem lenne annyi zabálási rohamom.”

„Nem kívánom annyira azokat az ételeket, amiket régen igen.”

„A héten nem tudtam sportolni, de volt helyette 2 nap koplalás. Jól esett.”

„Erőlködés nélkül több időt fordítottam magamra, változtam, az esti evés késztetése is elmúlt.”

„Több félelem tört elő belőlem.”

„A héten megvolt a lendületet az életemben. Fontos a magammal való foglalkozás. Időt kell szakítani arra, ami nekem fontos. Magammal kell tisztázni, mi is fontos igazán az életemben. Képes voltam elhinni, hogy sikerül a tervem, aztán ráálltam a mérlegre és minden reményem elszállt. De nagyon jó volt heti kopogtatás. Főleg, amikor szembesített, hogy már 5. hete teszek a testemért és a lelkemért valamit. Ez nem tudatosult, csak akkor. Köszönöm!!!”

„Örömmel töltött el, hogy már a felénél tartok.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 6. hét után

 

„Megerősödött bennem, hogy nem adom fel, ha lassabban is, de sikerülni fog.”

„Észrevehetően csökkent az étvágyam. Megnőtt a teherbírásom, aktívabb voltam. Éjszakánként keveset aludtam, és azt is éberebben, mint korábban. Egészségesebb ételeket készítettem, és azokból is lényegesen kevesebbet fogyasztottam. Csak akkor ettem, amikor valóban éhes voltam, többet mozogtam, mint az előző hetekben.”

„Már változik! Energikusabb vagyok, kedvem van újra a világra. Érdekes ez a program… azt hiszem, jó értelemben a rabjává leszek… Ha szépen, szorgalmasan kopogtatok, nyoma sincs a pánikbetegségem tüneteinek. Nem fogyok ugyan, de őrült jól érzem magam a bőrömben, és ezért hálás vagyok és köszönettel tartozom! Szép napot Mindenkinek! :-)”

„Nem mértem, hány cm-t fogytam, de kényelmesebbek a ruháim. A súlykérdéssel kapcsolatban nyugodt lettem ezen a héten, és felismerés, hogy mégiscsak szükség lesz szigorra, csak könnyebb lesz betartani.”

„Egyre lelkesebben végzem a kopogtatást.”

„Kitartóbbnak érzem magam.”

„Nem kívánom a nassolnivalót, nem az evés a legfontosabb.”

„Kevesebbet ettem, és nem voltam annyira éhes, ha nem ettem.”

„Győzelem! Kezdem elérni az álomsúlyom. Köszönöm kedves András!!!”

„Egyáltalán nem tudtam beiktatni egyéb okok miatt a kopogtatást. Csak gondolati szinten foglalkoztam a fogyással. Affirmációkat ismételtem magamban, és ennek ellenére mégis volt eredmény. Meglepő volt számomra ez a hét.”

„Mintha az édességet nem kívánnám annyira.”

„Jó közérzet és egészség rövid és hosszú távon. Egyre több ötlet, ami a fogyásomat segíti.”

„Még mindig a 4. heti anyaggal dolgoztam, bár a félelemre rengeteget kopogtattam már, még mindig van a tarsolyban. Szűnőben vannak a reggel ébredéskor jelentkező „már megint milyen rossz fog velem történni ma” érzések. Ugráló kötelezni kezdtem, iszonyú nehezen indult a dolog.”

„Nassolási vágy csökkent (csak este van), helyette mogyorót törögetek és fogyasztok.”

„Jobban érzem magam, gyorsabb vagyok, többet bírok a sportban, de az eredmények még mindig nem látszanak. Valamit rosszul csinálok, mert belül változom, kívülről viszont nem mutatkozik a változás. Pedig, úgy érzem, szabad utat adtam a fogyásnak. Az is igaz, hogy a Karácsony miatt és a túlórák miatt nem volt időm elmélyülni a kopogtatásban. Hajrá a jövő héten.”

„Csökkent a bűntudatom.”

„Ezen a héten egy kissé megtorpantam. Bizakodom, hogy el tudom érni a célomat.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 7. hét után

 

„Tudatosabb voltam az étkezésben, sikerült betartanom, hogy csak akkor ettem, amikor éhséget éreztem valóban. Lényegesen kevesebbet fogyasztottam az ételekből, mert éreztem, mikor elég. Csökkent az ellenállásom a mozgással szemben.”

„Már általános jókedvem van. Mondhatni, kezdek megerősödni újra lélekben. 🙂 Változik és változik! Pozitívan! Híztam, több ok miatt is, de semmi csüggedés nincs bennem.”

„Közelebb kerültem magamhoz centikkel, kilókkal, gondolatokkal, érzésekkel. Már azt se bánnám, ha nem fogyok, jól érzem magam, elég az :)”

„Kevesebb étkezés, több mozgás, és több víz fogyasztása.”

„Az étkezésben háttérbe került a hús, sok vizet ittam, és több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztottam.”

„Karcsúbbnak érzem magam, mások is jelezték ezt felém.”

„Ez a kopogtatási forgatókönyv hatékony volt, és nagyon örültem neki. Többet mozgok, csinosodok, szép ruhákban járok. Csinos ruhákat veszek, amiben jól érzem magam, bikinit választok. Kezdem szeretni és elfogadni a testem. Hálás vagyok neki. Szuper!!!”

„Fogyok folyamatosan, és ez csúcsszuper érzés! Kitárul a világ.”

„Néha mintha a mozgásom oldódna. Mintha kevesebb is elég lenne.”

„Az a célom, hogy ne azért egyek, hogy biztonságban érezzem magam. Odafigyeltem, hogy mit és mennyit eszem.”

„Lassan, de beindult ismét a pozitív változás az életemben, én türelmesen kivártam.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 8. hét után

 

„Sokkal lazább voltam, mint korábban. Igényeltem a testmozgást, és örömmel úsztam egy alkalommal, és vettem részt vízitorna foglalkozáson.”

„Energikusabb vagyok.”

„Magamhoz képest kiválóan be tudom tartani, hogy napi kétszer keveset egyek, és este ne egyek, csak gyümölcsöt, pedig van, amikor éhes vagyok. Mintha az akaraterőm javult volna :-)”

„Más betegségre is nagyon hatásos. Azt hiszem mindenkinek kéne kopogtatni, több vidámabb ember lenne.”

„Nem az számít mennyit fogytam, hanem legbelül mi változott bennem.”

„Igen, felszabadultabb és nyugodtabb vagyok. Várom, hogy mikor tornászhatok, vagy engedhetek el negatív érzést. Célom a jelenben lenni, és hogy minden ember mosolyogjon. Sok a negatív emlékem, így a kopogtatással sok a tennivalóm. Tornászom és eszembe jut, hogy igen tornásszak, amit szívesen teszek. Nagyon jónak tartom a programot.”

„Este nincs akkora étvágyam, mint szokott lenni.”

„Csak gyümölcsöt és zöldséget eszem. Lassan le merek vetkőzni a strandon.”

„Most nem konkrétan kívánok valamit (pl. édességet), hanem enni, rágni akarnék, pedig nem is vagyok éhes késő este.”

„A héten volt a legalacsonyabb a testsúlyom az utóbbi hónapok óta.”

„Célom megtartani azt az „energiát”, amit ez alatt a pár hét alatt felépítettem, és azt az időt, amit nem tudom honnan, de „teremtettem”. Érzem, hogy haladok előre, de sem a centi, sem a kiló nem mutatja. Viszont tovább bírom a sportot. Nagyon jó volt ez a heti program is, hogy azzal foglalkozzunk, amit éppen végzünk. Már csak azt nem értem, hogy kimutathatóan kevesebbet eszem, napi kb. 1 órát „nyúzom az izmaimat”, a mérleg és a cm miért nem mutat kevesebbet, amikor már van olyan nadrágom is, ami lötyög egy kicsit. Igaz, hogy nem 100 kg-ról indultam, csak 65-66-ról. Nagyon jó a program, köszönöm.”

„Nagyon felkavartak az emlékek.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 9. hét után

 

„Türelmesebb, kiegyensúlyozottabb voltam, mint korábban. Visszavonultam a világtól, barátoktól, társaságtól. Egészebbnek éreztem magam, mint korábban. Húsmentes étkezések, egészséges összetétel. Csak amikor éhes voltam olyankor ettem, és csökkentett mennyiségeket.”

„A korábbi kopogtatások hatékonyak, most simán tudok fogyni.”

„Céljaim teljesülni látszanak.”

„Szerintem jól működik ez a program, érdemes kitartani.”

„Megértem a sorsomat, miért is születtem, elfogadom magamat úgy, ahogy vagyok. Szép és karcsú vagyok, örülök az életnek. A program kiváló, így tovább.”

„Felszabadult a lelkem.”

„Folyamatosan fogyok. Egyre tökéletesebb vagyok.”

„Nem vagyok éhes, de állandó hiányérzetem van.”

„Többször jobb a közérzetem, ha mozogni kell.”

„Munkámban, és otthon sokkal magabiztosabb vagyok.”

„Gondolom, a lelki terhek helyét valami átvenné majd, valószínű csak rajtam múlik, hogy a felszabadult energiát, „teret” mire használom. Remélem, hogy nem új lelki terhek teremtésére :-). Centiben is, kg-ban is jelentkezett a változás. Lelkileg sokkal könnyebb vagyok. Nagyon jó volt ez a hét is. Köszönöm szépen.”

„Nagyon sok terhet cipelek. Olyan emlékek törtek fel, amikről nem is gondoltam, hogy ennyire megérintettek.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!

 

Visszajelzések a 10. hét után

 

„Lazább voltam egész héten. Aktív voltam a mozgás területén. Az előzőek megtartása mellett többet mozogtam; 4 alkalommal jóga foglakozáson vettem részt, egy alkalommal hosszabb sétát tettem.”

„Folytatom a belső takarítást.”

„Nem tudtam megfelelően kopogtatni, és hiányzott.”

„Pozitívabban gondolkodom.”

„Célom, hogy folytatom tovább a kopogtatást, érdemes kitartani. Jó érzés, hogy kitartó vagyok.”

„Könnyebbnek érzem magam.”

„Többen mondták, hogy fogytam, ránézésre tényleg van változás az alakomban, de kilóban nincsen.”

„Folytatom a kopogtatást minden nap, hogy még karcsúbb, szebb és magabiztos legyek, és ezáltal másoknak is segíthetek. Minden napot ünnepnapnak tartok, köszönöm, kedves András. Hálás vagyok, hogy részese lehettem e nagyszerű munkának, kopogtatásnak. Folytatom tovább. Megtanultam, hogyan lehetek kitartó, időbeosztó, hogyan tehetem életemet szebbé, és ezáltal szeretteim életét csodássá.”

„Örülök, hogy végigcsináltam a kopogtatást, és tovább folytatom.”

„Közelítek… Magabiztosabb leszek.”

„Érdekes, az a „nagyon éhes vagyok” érzés elmúlt, de ha eszem, nem érzem, hogy jól laktam. Egyszer csak abba hagyom az evést.”

„Energikusabb vagyok.”

 

„Komfortosan szeretném magam érezni a testemben. Bűntudat, idegesség, mások okolása nélkül. Lazábban fogom fel a dolgokat. Ez a pár hét újra megmutatta, hogy minden rajtam múlik, kár a bűnbakot másokban keresni. SZERETEM MAGAM. Fokozódott az előző heti könnyebbség érzése. Nagyon jó volt, köszönöm. Mélyen „elásott” pillanatok törtek fel, amik segítettek megérteni a miérteket. :-)))”

„Este nem nassoltam. Örülök, hogy végig csináltam. Folytatom tovább a kopogtatást.”

 

A SÚLYCSÖKKENTŐ PROGRAM MEGRENDELÉSE ITT!