EFT Mesterek Magyarországon – Takács Péter ajánlása

Ú J D O N S Á G !

EFT Mesterek először Magyarországon!

Évek óta tervezem, hogy meghívok külföldi előadókat, hogy az EFT Akadémia részeként tartsanak előadásokat, tanfolyamokat.

Tam és Mary Llewellynnel több évvel ezelőtt találkoztam először az EFT Mesterek konferenciáján Londonban. Mind a ketten csodálatos előadásokat és bemutatókat tartottak, és többek között bemutattak általuk kifejlesztett új EFT technikákat is. A szünetben beszélgettem velük, és elmesélték azt, hogy Romániában már tartottak EFT tanfolyamokat és bemutatókat, és szívesen ellátogatnának Magyarországra is.

Újdonság – kizárólag Magyarországon!

A tavalyi konferencián már konkrétabban beszélgettünk erről, míg nem idén májusban végülis eldöntöttük, hogy októberben eljönnek Magyarországra és megtartják az EFT1 és EFT2 tanfolyamot. Később a kérésemre úgy döntöttek, hogy kifejezetten a magyar EFT-sek számára összeállítanak egy tanfolyamot, amelyen haladó EFT technikák illetve az EFT-n alapuló továbbfejlesztett módszerek is szerepelnek. Ezek a tanfolyamok nagyon sok újdonságot tartalmaznak, és az EFT Plusz tanfolyam kizárólag nálunk és ebben az időpontban lesz elérhető.

Nagyon várom ezeket a tanfolyamokat, mert olyasmiket is megtanulhatunk, amikre eddig nem volt lehetőségünk, mindenkinek ajánlom, hogy jöjjön el, akkor is, ha már gyakorló EFT terapeuta, és akkor is, ha még sohasem hallott az EFT-ről. Úgy gondolom, hogy mindenképpen  megéri az, amit itt látni, hallani és tapasztalni fog.

 

A programról

2012. októberében az EFT Akadémia keretében Gary Craig által kiképzett EFT Mesterek tartják az EFT1 és EFT2 tanfolyamokat, valamint az EFT PLUSZ tanfolyamot, melyet a magyar közönség ismerhet meg először a világon!

A résztvevők a tanfolyamok elvégzéséről nemzetközi oklevelet kapnak.

TANFOLYAMOK

2012. október 20-21. EFT 1. szintű tanfolyam, az alapok alapja

2012. október 22-23. EFT 2. szintű tanfolyam, amikor már igazán gyógyítunk

2012. október 27-28. EFT PLUSZ – ez egy olyan tanfolyam, amit a világon sehol nem tanítanak, nálunk lesz a világpremier, amikor olyan módszereket lehet megismerni, amelyeket az EFT-re alapozva fejlesztettek ki (pl. TAT, BSFF, stb.). Ehhez természetesen az EFT 2. szintjének ismerete szükséges.

MINDHÁROM PROGRAMON ANGOL-MAGYAR TOLMÁCSOLÁST BIZTOSÍTUNK!
A tanfolyamhoz kapcsolódó kézikönyveket (igény szerint) magyarul vagy angolul biztosítjuk.

A tanfolyamok részletes leíráshoz kattintson IDE!


Az előadókról

A tanfolyamokat Tam és Mary Llewellyn-Edwards fogja tartani. Tam homeopátiás orvos, Mary pedig pszichoterapeuta és hipnoterapeuta. Mindketten az Egyesült Államokban folytatták Meridián Terápiákkal kapcsolatos tanulmányaikat.

Tam homeopátiát és energia terápiát oktat a Calamus Egyetemen, Mary pedig minősített oktatója a Hipnoterapeuták Nemzeti Tanácsának (National Council of Hypnotherapists), és a Pszichoterapeuták Nemzeti Tanácsának (National Council for Psychotherapy).

Azért tanítják ezeket a terápiás formákat, mert nagyon szeretnek ezzel foglalkozni. Sok csodálatos emberrel találkoznak közben, akik tanítványként kezdik, és jó barátokká válnak. Nem elsősorban trénerek. Jobb szeretnek magukra úgy gondolni, mint terapeutákra, akik újabb terapeutákat képeznek, mert egyszerűen csak szeretik „terjeszteni a tudást”.

Dr Tam Llewellyn-Edwards

Tam Llewellyn-Edwards homeopátiás orvos, és meridián terápiákkal foglalkozó szakember. A Tickhill Alternatív Egészségügyi Klinikán (Tickhill Complementary Health Clinic) dolgozik, és a klinika Meridián Energia tanfolyamainak egyik oktatója. Nők és férfiak sportpszichológusa egyéni és csapat sportágakban is. Tam tagja a Homeopátiás Orvosok Szövetségének (Alliance of Registered Homeopaths), és az Amerikai Pszichológusok Egyesületének (American Psychology Association). A Calamus Egyetem professzora, homeopátiát, és energia terápiákat oktat, és egyben szakértője a Homeopátiás Orvosok Szövetségének (Alliance of Registered Homeopaths).

Gary Craig-től kapta meg az EFT Mester címet, és megszerezte az EFT-Cert (Honors) címet.

 

Mary Llewellyn, BSc(Hons), FHRS(UK), FRSA

Mary Llewellyn  pszichoterapeuta és hipnoterapeuta, de alkalmazza az energia terápiákat, és művészetterápiát is.

A Tickhill Alternatív Egészségügyi Klinikán (Tickhill Complementary Health Clinic) dolgozik, és a klinika Energia Terápia tanfolyamainak oktatója. Mary pszichológiai technikákat, és képességeket tanít klienseinek, hogy képesek legyenek magukon segíteni. A Hipnoterapeuták Nemzeti Tanácsának (National Council of Hypnotherapists) minősített oktatója, és a Pszichoterapeuták Nemzeti Tanácsának (National Council for Psychotherapy). Mary tagja a Brit Pszichológiai Társaságnak (British Psychological Society), és a Hipnoterapeuták Kutató Társaságának (Hypnotherapy Research Society).

Gary Craig-től kapta meg az EFT Mester címet, és megszerezte az EFT-Cert (Honors) címet.

 

Amiért Önnek is érdemes eljönni…

Azon kívül, hogy megtanul egy nagyszerű öngyógyító, gyógyító és személyiségfejlesztő módszert, amit azonnal alkalmazni tud önmagán és a környezetén, a tanfolyam résztvevői megkapják az EFT Universe hivatalos oklevelét. Ennek számos előnye van. Ezek közül csak néhányat sorolunk fel:

 • Az EFT Universe oklevele a klinikai EFT módszerén alapul. Ennek a módszernek a hatékonyságát 21 különböző klinikai vizsgálat bizonyította. Az EFT Universe oklevelével egyszerre sajátíthatja el az EFT Kézikönyvben leírt lépességek alapjait, miközben tudományos magyarázatot is fog a működésére kapni.
 • A képesített okleveleseinknek nyilvánosságot biztosítunk a honlapunkon (www.humanharmony.hu), és az EFT Universe honlapján (www.eftuniverse.com) keresztül. Dinamikusan fejlődő csapattal dolgozunk, akik terjesztik az EFT elméletét.
 • Az EFT Universe képesített okleveleseiről (Certified Practitioner) szóló weboldalakat évente több százezer látogató keresi fel. A potenciális kliensek könnyen megtalálhatják az Ön szolgáltatásait a honlapon keresztül, amennyiben az EFT Universe oklevelével rendelkezik. A Human Harmony is tervezi, hogy a honlapján feltünteti a nála végzett terapeutákat, és külön megjelöltjük azokat, akik az EFT Universe oklevelével rendelkeznek.
 • Az EFT Universe a képesítési programját hosszú távra tervezi. A klinikai EFT állandó, és jól meghatározott sztenderdjein alapul, az elérhető legjobb tréning gyakorlatokat használjuk, melyet a legjobb EFT szakértők fejlesztettek ki az elmúlt 15 évben.
 • Az EFT Universe képesítési programját a honlapjukon elérhető kiadványok, tréning anyagok is támogatják (angol nyelven), melyet az adott szakterület legjobbjai fejlesztettek ki. Együttműködtünk ezekkel a szakértőkkel, hogy készítsenek munkafüzeteket a minőségi képesítési programért.
 • A Human Harmony folyamatosan készít az angol nyelvű anyagoknak megfelelő magyar nyelvű kiadványokat.

 

Jöjjön el az EFT tanfolyamra, ha

 •  érdekli korunk egyik leghatékonyabb, világszerte gyorsan terjedő új gyógyító módszere
 • segíteni szeretne saját magán vagy a környezetében élőkön
 • szeretne megismerni egy igazán hatékony stressz-csökkentő módszert, a tű nélküli akupunktúrát
 • többet szeretne tudni az egészség, a betegség, a gyógyítás teljesen új megközelítéséről

 

A tanfolyamok helyszíne:

Rozmaring Kertvendéglő
1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.

Budapest III.ker., szentendrei HÉV Tímár utcai megállójánál, a Duna parton, szemben a Margit-szigettel

GPS koordináták (WGS ): Szélesség (φ): 47.532723, Hosszúság (λ): 19.044695

Étkezési lehetőség a helyszínen:

A tanfolyamok szünetében büfé áll rendelkezésre, és meleg ebéd fogyasztására is lehetőség van. A

büfé és az étterem igénybevétele önköltséges alapon történik és a helyszínen fizetendő. Az ebéd ára 1.500 Ft/fő/nap, melyet előre kiválaszthat háromféle menüből, ezek közül az egyik vegetáriánus.

Amennyiben ez a lehetőség érdekli, jelölje be a Jelentkezési űrlapon és részletes tájékoztatást fogunk küldeni.

Ugyancsak jelölje be, ha a környékbeli szálláslehetőségek érdeklik, amelyről szintén tájékoztatást fogunk küldeni.

 

A tanfolyamok részvételi díjai:

A tanfolyamokra előzetesen regisztrálni kell, mert a helyek száma korlátozott. Az alábbi árak külön tartalmazzák a regisztrációs díjakat és a tanfolyami részvételi díjat. Célszerű a regisztrációs díjat minél előbb befizetni, mert ez biztosítja a tanfolyami hely lefoglalását, és a regisztrációs díjak beérkezésének sorrendjében adjuk ki a tanfolyami helyeket.

A tanfolyami részvételi díj befizetése később is lehetséges, akár a tanfolyam helyszínén is.

Kedvezmény érhető el, ha valaki több tanfolyamon is részt vesz, ezért figyelmesen tanulmányozza a tanfolyami kombinációkat, mielőtt elküldi a jelentkezését!

Külön kedvezményt biztosítunk azoknak, akik ismétlőként vesznek részt valamelyik tanfolyamon (EFT1, EFT2), és természetesen a jelenlegi és leendő Akadémiai tagok is külön kedvezményt kapnak.

ISMÉTLŐKNEK FONTOS:

A jelentkezési lap kitöltésekor jelölje be, hogy már végzett EFT1 és/vagy EFT2 tanfolyamot, és írja meg, hogy mikor, kinél és hol végezte, és az ezzel kapcsolatos kedvezményt a helyszínen fogjuk visszatéríteni a már befizetett díjból. (Ez azt jelenti, hogy a Jelentkezési lapon szereplő árat fizeti be az ismétlő is, a különbözetet pedig a helyszínen térítjük vissza.)
(Lejjebb görgetve további információt talál.)

Az árak forintban értendőek, és a 27% Áfát tartalmazzák.

Regisztrációs díj

 • TANFOLYAMONKÉNT 20.000 Ft

 

Tehát, ha 2 tanfolyamra jön a Regisztrációs díj: 40.000 Ft; ha 3-ra: 60.000 Ft. A Regisztrációs díjon felül az alábbiakban felsorolt részvételi díj fizetendő.

A regisztrációs díj nem visszatérítendő (csak abban az esetben, ha a Human Harmony hibájából nem tud eljönni, pl. nincs elég hely).

A tanfolyamokon a helyfoglalás a Regisztrációs díj beérkezésének sorrendjében történik mindegyik tanfolyamon! A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT!

A tanfolyam részvételi feltétele, hogy a tanfolyam megkezdéséig meg kell érkezni a regisztrációs+a részvételi díjnak is!

EFT1 tanfolyam

 • október 1-től beérkező befizetés esetén:
  Részvételi díj: 39.500 Ft

EFT2 tanfolyam

 • október 1-től beérkező befizetés esetén:
  Részvételi díj: 44.500 Ft

EFT Plusz tanfolyam
(nem része az EFT Akadémiának)

 • október 1-től beérkező befizetés esetén:
  Részvételi díj: 49.500 Ft

EFT1+EFT2 tanfolyam

 • október 1-től beérkező befizetés esetén:
  Részvételi díj: 79.500 Ft

EFT1+EFT2+EFT Plusz tanfolyam

 • október 1-től beérkező befizetés esetén:
  Részvételi díj: 119.500 Ft

EFT2+EFT Plusz tanfolyam

 • október 1-től beérkező befizetés esetén:
  Részvételi díj: 89.500 Ft

További kedvezmények a tanfolyamokon való részvételi díjból:

 • ISMÉTLŐ kedvezmény – EFT1, EFT2 (1 tanfolyamra vonatkozóan)
  részvételi díj: 14.500 Ft + 20.000 Ft regisztrációs díj
 • AKADÉMIAI ISMÉTLŐ kedvezmény – EFT1, EFT2 (1 tanfolyamra vonatkozóan)
  részvételi díj: 12.000 Ft + 20.000 Ft regisztrációs díj
 • Azok részére, akik az új Akadémiai évre már jelentkeztek, vagy most jelentkeznek, a meghirdetett Akadémiai díj érvényes, nem kell ráfizetni, mert az EFT1 és EFT2 az októberben induló új Akadémiai év részét képezi.
  Ha valaki most, vagy a helyszínen, vagy a tanfolyamok után, legkésőbb november 20-ig jelentkezik és be is fizet az Akadémiára, annak az Akadémiai díj érvényes az EFT1+EFT2-re. Ezt az Akadémiára történő befizetéskor fogjuk figyelembe venni, a kiválasztott fizetési konstrukció alapján. Tehát, ha már megtörtént az EFT1-EFT2 befizetés az októberi tanfolyamokra, az alábbi akadémiai díjakból a befizetések még levonásra kerülnek.
  AKADÉMIAI FIZETÉSI KONSTRUKCIÓK:

  1. konstr. 12 tanf. egyben: 394.000 Ft; 2. konstr. 8 tanf. egyben: 256.000 Ft; 3. konstr. 4 tanf. egyben: 128.000 Ft

FONTOS: A befizetett tanfolyami díjat lemondás esetén nem utaljuk vissza, a befizetett összeg beváltható a Human Harmony EFT Akadémia egyéb tanfolyamaira.

A befizetés módjai:

 • bankkártyával a PayPal-on keresztül
 • banki átutalással
 • készpénzzel a Human Harmony Életmód Stúdióban (1132 Bp., Visegrádi utca 60., munkanapokon 9-18 óra között).

Kérjük, jelölje be a fizetés módját a Jelentkezési űrlapon.

Jelentkezés előtt olvassa el figyelmesen
a RÉSZVÉTELI FELTÉTELEKET!

JELENTKEZÉS!