Takács Péter

Takács Péter – EFT terapeuta

2006 óta foglalkozom gyerekekkel, és szüleikkel. Különösen felemelő számomra, mikor egy család megtisztel, és megbízik bennem, hogy segítsek a problémájukban kiutat találni.

A foglalkozásokon a gyerekek, és a szüleik egy izgalmas pozitív változás részesei. Megtapasztalják, hogy az a helyzet, mely eddig megnehezítette az életüket, átalakul és ők megerősödnek. A saját erejük, és az EFT segítségével létrejön bennük egy rég vágyott belső béke.

Ezekben a témákban vagyok szakértő:

Gyerekeknél:

  • tanulási problémák, kudarcok feldolgozása
  • viselkedési problémák kezelése
  • családi ügyek
  • gyermek és szülők viszonya

Apáknál:

  • a gyermeknevelés nehézségei
  • válás feldolgozása

Egy emlékezetes EFT kezelésem

Beszámolhatnék több jelentős változásról, de inkább két látszólag kicsi, de mégis jelentős dolgot szeretnék Veled megosztani:

Az élet igazsága

Egy alkalommal, egy édesapával dolgoztam, ő mondta el a gyerekekkel való EFT-s foglalkozások értékét a legérthetőbben:

„Ezek a gyerekek nagyon szerencsések! Nekik nem kell egy életen keresztül végighurcolni a problémákat, és felnőttként rendbe rakni azt, ami még gyerekként elromlott!”

Hogyan lesz az ellenállásból erő?

Egy igazi mindenkinek, és mindennek ellentmondó kamasz fiúval történt a következő eset.

Ő nem nagyon akarta elfogadni az EFT-t, mert ő jól van, és köszöni szépen, hagyjam békén!

Egy tudatos elfogadás, és szimpátia kialakítása után, rájött arra, hogy ezzel a viselkedéssel ő az ostor rossz végén van. Felismerte, hogy gyenge (hogy ezt beismerje nagy erőre volt szüksége).

Ez volt a fordulópont. Ettől kezdve tudni akarta, hogyan lehet erős. Ez a fordulópont mindenki számára egy mérföldkő. Ha ez megvan, a csata meg van nyerve. Nincs vesztes csak győztes!

További infó: https://csaladbanutazunk.hu/rolunk/