te-jelentkezes

Trenka Erika – EFT tréner

Trenka Erika vagyok, ÉFT terapeuta és tréner. Eredeti foglalkozásom újságíró. Mivel ez egyben az egyik legnagyobb szenvedélyem, nagyon tudok kérdezni. Több nyelven. De más téren is rugalmasan közelítem meg az élet dolgait. Megoldásra törekszem.

Amikor megismerkedtem az ÉFT-vel, rögtön tudtam, hogy ezt nekem találták ki! Szerelem volt első olvasatra. Szeretem ezt a kedves, érzékeny, mókás, szinte azonnal ható technikát. Imádom, hogy sokat lehet kérdezni, hogy roppantmód hatékony, hogy mindig „kéznél” van. Bárhol alkalmazható, levegőben és vízen, hidegben és melegben, magasban és mélyen, gyalogosan és járművön. Megnyugtat, ébren tart, de ha kell, elaltat. Szerintem, nem szabad belefogni semmilyen nagy kalandba anélkül, hogy az ember ne ismerné az ÉFT-t. Minden elsősegély dobozban, minden zsebben, minden fejben benne kell lennie. Olyan fontos, mint járni vagy úszni. Sőt, talán még fontosabb, mert segít elérni a NAGY célokat. Persze a „kicsiket” is. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenkinek, aki kezébe veszi a sorsát.

Szerintem mindenkinek joga van boldogan élni az életét. Mivel a boldog mintákat a legritkábban leshetjük el otthon, a környezetünkben, az iskolában, úgy gondolom, hogy a világnak, sőt minden embernek szüksége van arra a tudásra, amivel rendelkezik az ÉFT Trénerek Társasága, amelynek én is tagja vagyok. Mi tudjuk a módját annak, hogyan lehet fájdalommentesen, lazán, jókedvűen, elégedetten, egészségesen, boldogan, jómódban élni. Én addig nem nyugszom, amíg nem tanítják az egyetemen. A kollégáim és én nem csak tudjuk és csináljuk, hanem tanítjuk is.

Megtanítunk rá Téged is, Magát is.

Viszontlátásra a tanfolyamon!

Milyen tapasztalataim vannak az EFT-vel?

Miért EFT-vel kezelem a klienseim?

 

Tájékoztató az EFT1 tanfolyamról ITT >>
Tájékoztató az EFT2 tanfolyamról ITT >>

Tanfolyamaim Pátyon:

EFT1 – … 9.30-18.00

 • Jelentkezési határidő: … csütörtök éjfél
  Befizetési határidő: … péntek 12.00

Általános információk a pátyi tanfolyamokhoz:

 • Képzési szint: alap
 • Helyszín: Páty, Rákóczi utca 7.
 • Helyszíni információ: Az utcáról be kell menni az udvarra, ahol a 2. bejárat jobbra. Az utcában és a szomszédos utcákban a parkolás ingyenes.
 • A részvétel feltétele: az EFT1 tanfolyam előképzettséget nem igényel, az EFT2 feltétele az 1. szint elvégzése
 • A részvételi díj: 39.500Ft, vagy EFT1 + EFT2 együtt: 72.500 Ft
  Ismétlési kedvezmény:  a tanfolyamot már végzettek részére 50% kedvezmény
  Befizetés: történhet átutalással a Díjbekérőn megadott számlaszámra. Készpénzes, helyszíni befizetésre nincs lehetőség.
 • FONTOS megjegyzések a jelentkezéshez: Szíveskedjen gondoskodni róla, hogy a tanfolyam kezdete előtt 1 nappal (legkésőbb péntek 12.00-ig) megérkezzen a tanfolyami díj a Díjbekérőn szereplő számlaszámra. (A Díjbekérőt a jelentkezését visszaigazoló levélben küldjük el). Ha az utalást elindította, de nem biztos benne, hogy beérkezik a pénze, küldje el e-mailben (info@humanharmony.hu), vagy faxon (+36-1/786-6104) a befizetést igazoló bizonylatot, legkésőbb péntek 12.00-ig.
  Utaláskor a közleményben a beazonosításhoz kérjük, adja meg a résztvevő(k) nevét, a Díjbekérőn szereplő tanfolyami kódot (pl: Kis Virág, TE-EFT1-131019).
 • Kérjük, olvassa el figyelmesen a Hallgatói szerződést!

 

 JELENTKEZÉS!!! >>>