Monthly Archive for január, 2012

EFT az üzleti életben

EFT az üzleti életben

Ismét egy interjút küldök. Ezt a cikket néhány hete Erdélyi Norbert, a WDM.hu vezetője készítette velem abból az apropóból, hogy közös munkánk gyümölcseként megújult honlapom a múlt évben megjelenhetett.
Már az előkészületek során megígérte, hogy néhány hónap múlva leülünk beszélgetni, mert érdeklődik az EFT módszere iránt, és kíváncsi volt rá, hogy például üzletembereknek hogyan tud segíteni az EFT, ha végül is nem állítunk kevesebbet, mint hogy mindenre érdemes kipróbálni…

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘EFT az üzleti életben’

Beszélgetés az EFT-ről

Beszélgetés az EFT-ről

Az e heti blogbejegyzésem rendhagyó módon egy hanganyagot tartalmaz.

A Jazzy Rádió egészségműsorában voltam meghívott vendég, ahol a műsorvezetővel, H. Varga Mariannal az EFT-ről beszélgettünk. A beszélgetést feltöltöttem az alábbi linkekre 5 részletben. Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Beszélgetés az EFT-ről’

EFT Akadémia

Ezen a hétvégén indul az EFT Akadémia!

Első képzési hétvége, EFT1 – 2012. január 21-22.

Jelentkezés és bővebb információ >> ITT!
[do action=”adwors”/]

Gondoltad volna? – az EFT szülés közben is használható

Gondoltad volna? – az EFT szülés közben is használható

Sokszor mondom a tanfolyamaimon: „Az EFT-t próbáld ki mindenre!”

Erre példa az alábbi esettanulmány is. Ezt nem én írtam, nem is írhattam, hiszen a címe: Szülésem az EFT-vel.
Az esettanulmányt Nagy Juliannától kaptuk, aki már elvégezte az EFT1, EFT2 és EFT3-as szintű tanfolyamot is, és lelkes híve a módszernek.

Tekintettel arra, hogy itt néhány haladó EFT technika is szerepel, nem mindenkinek lesz teljesen érthető (ezért érdemes eljönni a különböző témájú tanfolyamainkra). Azért adom mégis közre ezt az esettanulmányt, mert az EFT ereje mindenképpen érezhető belőle. Juli ráadásul most a második gyermekét szülte. Az elsőnél még nem ismerte az EFT-t, a másodiknál már igen. És össze tudta hasonlítani a két élményt.

Érdemes elolvasni!

Sághy András

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Gondoltad volna? – az EFT szülés közben is használható’

Egy klausztrofóbia megoldása

Egy klausztrofóbia megoldása

Nemrég egy két részes blog bejegyzésben Jacqui Crooks cikkét ismertettem a “Keresd a korai specifikus eseményeket” címmel. Ezúttal ehhez a cikkhez kapcsolódva az egyik saját esetemről szeretnék írni.

Az EFT kezelések során az esetek 40-45%-a valamilyen korábbi traumára vezethető vissza, 40-45%-a a korlátozó hiedelmekhez kapcsolódik. Csak 4-5% az örökletes probléma, és 4-5%-ot okoznak a környezeti ártalmak. (Az EFT tanfolyamokon erről részletesebben is beszélünk.)

Erika, egy fiatal hölgy keresett fel azzal, hogy rendszeres klausztrofóbiás rohamai vannak. Képtelen zárt helyeken tartózkodni, legyen az kisvendéglő, lift, bármilyen hely, ahol úgy érzi, hogy képtelen onnan kiszabadulni, vagy nem látja a menekülési útvonalat.

Tovább a cikkhez és kommenteléshez: ‘Egy klausztrofóbia megoldása’