Alonso a Hungaroringen kopogtatja az ujjait

Alonso a Hungaroringen kopogtat – egy egyszerű EFT technika

Az alábbi linkre kattintva egy videót talál, az idei Magyar Nagydíj egyik futama előtt készítették. A videón Fernando Alonso-t láthatja, amint az ujjain elmélyülten kopogtatva  készül a versenyre.

VIDEÓ: Alonso és az EFT

Biztosan nem állíthatjuk, hogy az EFT-t használja, bár ez a mozdulatsor kísértetiesen hasonlít ahhoz az egyszerű stressz-oldó technikához, amit mi is tanítunk már az alapszintű EFT1 tanfolyamon. A kéz meridiánpontjain való kopogtatást arra az esetre szoktuk ajánlani, amikor a test többi része nem érinthető, vagy nem elérhető (ez Alonso-nál is jó indok, hogy miért így kopogtat). Akkor is nagyon hasznos stressz-csökkentésre, ha rejtve, titokban akarunk kopogtatni, pl. egy tárgyaláson az asztal alatt, vagy vizsga közben a hátunk mögé dugva az egyik kezünket. Csodálatos megoldás, nyugtató hatása azonnal jelentkezik.

 

Talán emlékszik, írtunk már róla, hogy a sportteljesítmény is növelhető az EFT-vel …  szerencsére egyre több sportoló tudja és alkalmazza is.

Ezt a nagyon egyszerű stresszoldó kopogtatást, amit Alonso ezen a videón csinál, Ön is megtanulhatja (az EFT teljes megismerésével együtt): EFT Alaptanfolyamainkat itt találja >>

 

 

Kapcsolódó bejegyzéseink:

 

 

1 komment : “Alonso a Hungaroringen kopogtatja az ujjait”


  • Műkorcsolyázókkal dolgoztam ÉFT-t használva. Szinte 1-2 perces kopogtatás is csodákat tett a lányokkal. Merészen és magasan ugrottak, pörögtek, mint a búgócsigák és elmúltak a hisztirohamok.
    Ennek hatása alattl szemtelenedtem: a zágrábi Műkörcsolya EB-n kopogtattam egyes versenyzőkre azok tudta nélkül. A kűr sikerességére és pontszámokra kopogtattam, pontosabban kopogtattunk, mert a körülöttem ülő, tapasztalt, versenyről-versenyrejáró nézőket is sikerült bevonnom. Természetesen a sportolók komolyan dolgoztak a sikerükért, mégis úgy gondolom, hogy talán a mi tevékenységünk sem volt elhanyagolandó. Az idősebb, főleg nyugdíjas hölgyekből álló “csapatom” szinte századpontra pontosan olyan pontokat “osztott ki” előre az első 3 helyezést elért fiatalembereknek, mint amilyet végül a bírók is adtak nekik és a hölgyek Európa-bajnoka is köszönetet mondana, ha tudná, hogy a mi kezünk is benne van az ő aranyérméjében. Az egyik velem “dolgozó” házaspár annyira jól érezte magát “munka” közben, hogy megajándékoztak két belépővel a vasárnapi gálára. Mivel nekem volt jegyem, továbbadtam az ajándékot és megörvendeztettem vele a szálloda recepciósát. A fiatalember pedig ezekkel a szavakkal köszönte meg: – A feleségem újra belém fog szeretni!
    Konklúzió: A kopogtatás a sportteljesítmény növelésén túl még a nézők párkapcsolatának is jót tesz.
    Energia-rendszergazda Erika

Szóljon hozzá Ön is!