Az EFT kezelés folyamata

Az EFT kezelés folyamata

A nagy érdeklődés miatt, annak érdekében, hogy az Ön problémájával mielőbb foglalkozhassunk, a Human Harmony-ban az EFT kezelések rendje a következő:

Jelentkezése után kollégáim lehetőség szerint 1 munkanapon belül telefonon felkeresik Önt. A problémáinak megismerése után megállapodunk az időpontban és kijelöljük az Ön EFT kezelőjét. Ennek során két alapvető szempontot veszünk figyelembe: Ön a lehető leghamarabb sorra kerüljön, és az Ön problémáját a legjobban ismerő szakértőhöz kerüljön.

A szakértők valamennyien nálam tanulták az EFT-t, sikeres vizsgát tettek, és a tanfolyamok során kitűntek valamilyen szakterületen. A szakértőket, és a specialitásaikat megismerheti ITT.

A fentiekben ismertetett kezelési folyamatra bérlet is váltható.

Azt, hogy Ön bérletet kíván-e venni, nem szükséges előre eldönteni, elég a 2. kezelés előtt megvásárolni. Ekkor az 1. alkalommal kifizetett díjat a bérlet árába beszámítjuk.

Kedvezményes Bérletek

Az EFT kezelés alkalmanként általában 1 órát vesz igénybe.

Amennyiben Önnek nagyon súlyos problémái vannak, vagy nagyon messziről jelentkezik, lehetőség van Skype-on keresztül történő EFT kezelésre is. Ebben az esetben a jelentkezés és a díjazás ugyanaz, csak a telefonos egyeztetés során jelezze ezt az igényét és kollégáink tájékoztatják a részletekről.

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet kezelésre. Kérem, adja meg a telefonszámát, hogy kollégáink fel tudják keresni a problémáinak pontosítása és az időpont egyeztetése céljából.

Jelentkezés itt

Az itt megadott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük, az adatait nem adjuk ki harmadik személynek, nem küldünk kéretlen reklámlevelet.

Az Ön kezelését a Human Harmony csapatának az adott problémához leginkább értő szakértőjére bízzuk. A Human Harmony csapatáról és a kezelés menetéről ITT olvashat részletesebben.