Trenka Erika tréner

Trenka Erika – EFT tréner

 

erika_honlap

Trenka Erika vagyok, ÉFT terapeuta és tréner. Eredeti foglalkozásom újságíró. Mivel ez egyben az egyik legnagyobb szenvedélyem, nagyon tudok kérdezni. Több nyelven. De más téren is rugalmasan közelítem meg az élet dolgait. Megoldásra törekszem.

Amikor megismerkedtem az ÉFT-vel, rögtön tudtam, hogy ezt nekem találták ki! Szerelem volt első olvasatra. Szeretem ezt a kedves, érzékeny, mókás, szinte azonnal ható technikát. Imádom, hogy sokat lehet kérdezni, hogy roppantmód hatékony, hogy mindig „kéznél” van. Bárhol alkalmazható, levegőben és vízen, hidegben és melegben, magasban és mélyen, gyalogosan és járművön. Megnyugtat, ébren tart, de ha kell, elaltat. Szerintem, nem szabad belefogni semmilyen nagy kalandba anélkül, hogy az ember ne ismerné az ÉFT-t. Minden elsősegély dobozban, minden zsebben, minden fejben benne kell lennie. Olyan fontos, mint járni vagy úszni. Sőt, talán még fontosabb, mert segít elérni a NAGY célokat. Persze a „kicsiket” is. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindenkinek, aki kezébe veszi a sorsát.

Szerintem mindenkinek joga van boldogan élni az életét. Mivel a boldog mintákat a legritkábban leshetjük el otthon, a környezetünkben, az iskolában, úgy gondolom, hogy a világnak, sőt minden embernek szüksége van arra a tudásra, amivel rendelkezik az ÉFT Trénerek Társasága, amelynek én is tagja vagyok. Mi tudjuk a módját annak, hogyan lehet fájdalommentesen, lazán, jókedvűen, elégedetten, egészségesen, boldogan, jómódban élni. Én addig nem nyugszom, amíg nem tanítják az egyetemen. A kollégáim és én nem csak tudjuk és csináljuk, hanem tanítjuk is.

Megtanítunk rá Téged is, Magát is.

Viszontlátásra a tanfolyamon!

Milyen tapasztalataim vannak az EFT-vel?

Miért EFT-vel kezelem a klienseim?

 

Tájékoztató az EFT1 tanfolyamról ITT >>
Tájékoztató az EFT2 tanfolyamról ITT >>

EFT eseteim, és kezeléseim:

Tina elhúzódó párkapcsolati válsága >>

Allergia a hidegre >>

 

Tanfolyamaim:

Jelenleg nincsenek tervezett tanfolyamaim