Lehet, hogy Te vagy a Messiás?

Lehet, hogy Te vagy a Messiás?

Ez az idei utolsó blogbejegyzésem. Hosszan gondolkoztam azon, hogy milyen összefoglalót írjak erről az évről. Írhatnék arról, hogy milyen jelentős előrelépések történtek az év folyamán az EFT magyarországi elterjesztésében, hogy több mint 100 új klienst kezeltem az idén a legkülönfélébb problémákkal, a pánikbetegségtől a párkapcsolati problémákon keresztül a súlyos, krónikus betegségekig.

Írhatnék arról, hogy idén tartottuk az első, nagyon sikeres EFT témájú rendezvényt külföldi előadó részvételével (A gyorsabb EFT címmel), írhatnék arról is, hogy több vadonatúj tanfolyamot állítottam össze és tartottam meg (A krónikus fájdalmak kezelése EFT-vel, A daganatos betegségek kezelése EFT-vel). Esetleg azt is szóba hozhatnám, hogy elkészült az új honlapunk, EFT blogot indítottunk, sőt egy pár napja a Facebook-on is megjelentünk (néhány vadonatúj esettanulmány is olvasható ott!).

Mégis úgy döntöttem, hogy karácsonykor és újévkor érdemes ismét elolvasni A kedvesség ajándéka című rövid történetet, mert nagyon mély tanulságot hordoz. Ezt az elbeszélést annak idején Gary Craig-től, az EFT megalapozójától kaptam és nagyon jól mutatja, hogy mennyire fontos az életünkben a szeretet, az elfogadás és a kölcsönös tisztelet. Íme a történet:

A KEDVESSÉG AJÁNDÉKA

Ezzel a történettel kívánok minden jót, kellemes ünnepeket és boldog új évet.

 

Sághy András
EFT terapeuta és tréner

 

U.i.: A jövő héten nem küldök blogot, de talán akkor ismét elolvashatod ugyanezt a történetet, vagy a Facebook-on található esettanulmányokat.

 

 

 

1 komment : “Lehet, hogy Te vagy a Messiás?”


  • Kedves András ! Köszönöm ,hogy meg ismertettél egy másfajta gyógymóddal . Mint egy két évtizede kezdtem foglalkozni olyan gyógymóddal ami nem arról szol,hogy kér….kezelő Orvost stb. Ha módunkba áll személyes találkozóra el mondom miért is választottam a DXN termékeket . De használok pulzáló mágnes terápiás matracot is . A netten beleolvastam az ajánlót könyvbe is. Hihetetlen mennyi emberen tudtál segíteni az EFT -vel, amikor az Orvosok csak tanácstalanul álltak . De azt is tudom milyen nehéz elhitet ni az Emberekkel ,hogy van más is mint a gyógyszer ,mert a média ezt kürtöli folyamattosan !!! Üdv Laci

Szóljon hozzá Ön is!