Mohácsi Lizi tréner

Mohácsi Lizi – EFT tréner

 

 

lizi új kép2004-ben az életem romokban hevert: a házasságom válságban volt, munkahelyi problémáim miatt folyamatosan stresszes voltam, soha nem volt egy perc időm sem magamra. Mindezek miatt állandóan szédültem, fájt a fejem, álmatlanságban szenvedtem, romlott a látásom, folyamatosan súlyproblémával küszködtem és pánik rohamaim voltak. Így aztán nem csoda, hogy az önbizalmam abban az időben a mélyponton volt.

 

Egyik orvostól a másikhoz küldtek, de a problémáimra nem találtak megoldást.

Nővérem tanácsára a természetgyógyászat felé fordultam. Sokféle gyógymóddal találkoztam, amelyek a tüneteimre ideig- óráig megoldást jelentettek. De végül rátaláltam egy olyan technikára, amely a probléma okait szüntette meg: az EFT volt ez. Egy technika, amely a test zavartalan energiaáramlását állítja helyre.

2007-ben beiratkoztam az EFT alaptanfolyamára, ahol már a gyógyító technika elsajátítása kézzel fogható eredményeket hozott: pánik rohamaim és az évek óta tartó fájdalmaim megszűntek.

Mindezeken túl az EFT tanfolyam legfontosabb hozadéka számomra az volt, hogy visszanyertem önbizalmamat, addigi szorongásomat fölváltotta az önbecsülés és végre magabiztos lettem. Olyannyira, hogy úgy döntöttem: ezt a tapasztalatot és tudást szeretném minél több emberrel megismertetni.

Az a célom, hogy a tanfolyam elvégzése után Te is képessé válj saját magadon és másokon segíteni. Hiszem, hogy ezáltal egyre több ember élete lesz boldogabb, teljesebb és harmonikusabb. Mondom mindezt azért, mert az EFT segítségével nagyon sok ember életminőségén sikerült már javítanom. Az évek során olyan csodákat tapasztaltam meg, melyeknek Te is, mint a tanfolyam résztvevője részese leszel.

Álljon itt ízelítőül néhány a visszajelzésekből:

“A mai nap egy nagyon fontos nap volt a számomra, életemben először adtam elő viszonylag nagy közönség előtt (kb 40 fő) és idegen nyelven. Nagyon féltem tőle, már szinte ott tartottam, hogy beteget jelentek, aztán mégis belevágtam. Néhány nappal korábban elkezdtem a kopogtatást kimondottan erre az egy eseményre koncentrálva, volt, hogy egy nap többször is rá tudtam térni. Az igazat megvallva csináltam, mint egyetlen reménysugár és reménykedtem, hogy majd abban a pillanatban segíteni fog……és segített. Nem volt rosszullétem… volt egy kis “vizsgadrukk” szerű aggodalmam, de idővel az is elmúlt.  Szeretném megköszönni, hogy eljutottam ide az EFT és a Te segítségeddel, és a továbbiakban is használni fogom, mert még szükségem lesz rá!!!”  (Éva)

 

“Nagyon köszönöm a munkáját. Évtizedek óta tartó klausztrofóbiám enyhülni kezdett. Olyan mértékben, hogy hosszú évek óta először képes voltam liftbe beszállni. Nagyon nagy sikerélmény.”  (Ferenc)

 

“…egy önismereti túrát tettem a tudatos és a tudatalatti világomban. Racionális választ kaptam számos addig megválaszolatlan kérdésre, amelyek nyomasztottak, amelyek szorongást okoztak. A fizikai tüneteim is sokat javultak, de valami a fejemben a helyére került. Az ÉFT segítségével rengeteg mindent megtudtam magamról, a bennünket körülvevő világról, a lélek mélységeiről. Ez a tudás pedig megfizethetetlen.”  (Károly)

 

Az EFT tanfolyamom egy önfejlesztő műhelygyakorlat, a gyakorlatok közben tudod elsajátítani a technikát és azonnal érezni fogod magadon jótékony hatását. Ha pedig már megtapasztaltad, arra fogsz vágyni, hogy Te is használhasd az EFT-t életminőséged javítására, bármikor.

Érdemes hát megtanulnod, hogy segíthess magadon és egy idő után másokon is.

Adj lehetőséget magadnak egy jobb életre!

Tájékoztató az EFT1 tanfolyamról ITT >>
Tájékoztató az EFT2 tanfolyamról ITT >>

EFT eseteim, és kezeléseim:

Évtizedek óta tartó szorongás kezelése középkorú férfi esetében – 1. rész  >>

Évtizedek óta tartó szorongás kezelése középkorú férfi esetében – 2. rész >>

Pánik tünetek és alvás probléma egy középkorú nőnél >>

 

 

Tanfolyamaim Budapesten:

Jelenleg nincs tervezett tanfolyamom.